Iphone 4S sa AT&T mreze iz USA
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Zanima me moze li se otkljucati Iphone 4S sa AT&T mreze iz Amerike, verzija 5.1.1? Potrebna mi je sigurna informacija. Hvala! 

Re: Iphone 4S sa AT&T mreze iz USA
trebalo bi da ne moze... ja licno nisam siguran... mislim da ces naci sve potrebne iformacije na sajtu http://www.isrbija.net 

Ok, hvala svakako, ali nemam vremena da iscitavam ceo forum, niti se razumem imalo u terminologiju, tako da bih molila bilo koga ko zna da mi napise moze li to ili ne i da bude siguran u potpunosti jer planiram sledece nedelje da idem u kupovinu, pa moram da znam da li da odustanem od Iphona i uzmem Samsung Galaxy II ili III. Hvala unapred!
ne moras da citas ceo forum samo pozovi njihov broj, nalazi se u dnu sajta negde, oni rade sve oko servisa iphone-a...
Ne mlati se sa zakljucanim modelima,bolje uzmi S2 ili S3,svakako su bolja kupovina.
Ovako ces morati da procitas jedno 6 hakerskih foruma da taj telefon stavis u funkciju.
Ovako ces morati da procitas jedno 6 hakerskih foruma da taj telefon stavis u funkciju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Svaki iPhone 4s sa bilo koje mreze moze da se otkluca sa x-sim karticom 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Behemoth, ajde ajde, ne pali masu, da imas iq spoljne temperature (koja je trenutno poprilicno visoka, ali opet za iq niska), iPhone mozes da koristis bez ikakvog predznanja. Znaci ako ga orangutani koriste, sto ne bi i clan ovoga foruma?
A za svaku pomoc - tu smo!
A za svaku pomoc - tu smo!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
@Behemoth
Bolje nemoj nista pisati, nego bzvz pametovati i trolovati temu i ljude. Bolje prati teme za S2 i S3 i tamo pametuj kada se vec u njih "razumes".
A svaki 4s kao sto rece @appleb moze da se otkljuca sa x-sim karticom i radice normalno bez bilo kakvih problema.
Bolje nemoj nista pisati, nego bzvz pametovati i trolovati temu i ljude. Bolje prati teme za S2 i S3 i tamo pametuj kada se vec u njih "razumes".

A svaki 4s kao sto rece @appleb moze da se otkljuca sa x-sim karticom i radice normalno bez bilo kakvih problema.