iPhone 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5
luca, naravno da nije problem,stalno baguje,imam problema oko poziva kad pricam da secka veza...Ocekivao sam mnogo vise za telefon te klase...Jel moguce nekako proveriti koji se ne grebu?
Ja mislim da nije, reci ce ti @miodrag... Kako ti zapadne, bolje kupi beli a i lepsi je
jedino da te ne zezaju posle 

luca, cekam miodrage-a .
Uzeo bih crni samo zato sto mi je lepsi,inace nemam problem s bojama. 

Nije lepsi. Ima moj komsija beli, odlican je i po meni lepsi od crnog. Crni nema onaj silver metalni ram kao 4s pa deluje kao plastican 

luca, ok.Nisam ih video uzivo,pa zato. 

Dopasce ti se kako radi apple... Pogotovu 5ica, veliki je prelaz posle htc-a
. Kad budes uradio jailbreak, postaje potpuno novi uredjaj... Ja sam imao i 4 i 4s, na oba sam uradio JB ali kad sam video koliko toga je @baraba natrp'o u svoj, stvarno mi je delovalo kao da nikad nisam imao iphone
plus izrada, plus brzina, zvuk itd 

luca, imao sam 3G.Obavezno radim jb. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Beli je lepši. Nemoj da uzimaš ako je verzija 6.1.3, samo ispod (jer za tu poslednju nema JB). Proveri fon preko imei, samo neka ti pošalju imei broj i videćeš kada je aktiviran, do kad je garancija, da li je na crnoj listi (kraden)... apple je to, sve može da se proveri
Da li kupuješ nov ili polovan? Kupu EU model, lakše zbog garancije ne daj bože. Naravno, samo sim free.

Baraba, naravno nov,razmisljam mozda da odem do Madjarske ili Rumunije da ga uzmem,al bih pre ako moze u Srbiji. 

Moze, novi su 555eur
mozda bi i nasao jeftinije preko ali mislim da se ne isplati "da bijes put za 20eur" 

luca, to preko oglasa ili u radnji? 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
fannY, preko oglasa ima novih i za 530€. Ne grebe se vecina crnih nego samo neki. Ne moze se sa sigurnoscu utvrditi odmah i na prvi pogled hoce li se ili ne grebati. Moram da napomenem, grebe se i beli, ALI, posto je aluminijum svetao, ogrebotine na belom se ne mogu videti kao na crnom.
Najjeftiniji SIMFree polovni koje sam nasao preko oglasa - 480€
Evo trenutno: http://www.isrbija.net/showthread.php/4 ... gb!!!Hitno
Najjeftiniji SIMFree polovni koje sam nasao preko oglasa - 480€
Evo trenutno: http://www.isrbija.net/showthread.php/4 ... gb!!!Hitno
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, a kako stoji cena u radnjama?
Jel ima jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju?

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
fannY, u radnjama od 150€ pa navise racunaj da ces da dodajes.
Obrati paznju na sve: koliko je uredjaj ocuvan, kako radi Home dugme, WiFi, GPS...
Pisao sam vec o svemu ovomeza druge iUredjaje, sve isto vazi. Ako kupujes nov u vakuum pakovanju, nemas frke. E sad, ako kupujes od proverenih prodavaca (za ovo mi se javi na PP), platices vise, ali ce uredjaj sigurno biti nov, neotvoren, jer tim prodavcima je njihova reputacija daleko vaznija od par desetina evra zarade.
Obrati paznju na sve: koliko je uredjaj ocuvan, kako radi Home dugme, WiFi, GPS...
Pisao sam vec o svemu ovomeza druge iUredjaje, sve isto vazi. Ako kupujes nov u vakuum pakovanju, nemas frke. E sad, ako kupujes od proverenih prodavaca (za ovo mi se javi na PP), platices vise, ali ce uredjaj sigurno biti nov, neotvoren, jer tim prodavcima je njihova reputacija daleko vaznija od par desetina evra zarade.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Po ovom sajtu u radnji je nov 536e
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3507 ... one-5-16GB
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3507 ... one-5-16GB
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pitanje jesu li to cene za SIMFree ili zakljucane modele? Ako je ovo prvo, onda je to sjajna cena, samo ne znam zasto tako niska, ako su zakljucani, pa idu sa raznim R-SIM i sl. onda je to em preskupo, em glavobolja stalna...
nije nesto posebna cena jer je pala cena u nabavci...
sad su oko 530eur novi kod nas u ''malim'' radnjama... 530, 535, 550eur, kako koji prodavac oceni da je ''vredan''

sad su oko 530eur novi kod nas u ''malim'' radnjama... 530, 535, 550eur, kako koji prodavac oceni da je ''vredan''

Kada u search ukucam bilo sta,lupam slovo a,prikazu mi se sve poruke koje sam poslala,primila,a obrisane su.
Zasto to tako?
Kako se to brise?
Zasto to tako?
Kako se to brise?
settings/general/spotlight search i odcekiras messages...nece ti vise prikazivati...a jel imas jb?treba ti icleaner da bi obrisala temp fajlove,oni stoje tu iponekad hoce da uspore rad telefona
Aha hvala puno...ja gledam sto pamti kada sam obrisala??
Nemam jb,sta predlazes?
Nemam jb,sta predlazes?