na crnom se primecuje, na belome ne. aluminijum i tamo i vamo.
iPhone 4S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
darkonda
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Re: iPhone 4S
ja mislim da se i na njemu po uglovima skida farba, ali se ne vidi zbog boje telefona
I ja mislim da se i crni i beli grebu,samo se na belom toliko ne primecuje.Nego,u vezi prodavnice ili privatnih preprodavaca-ima li neko neku preporuku?
lesa, pa ti onda uzmi 4s kad tako mislis.Imas sigurne preprodavce na isrbija.
Pozdravi svima.
Telefon je iz Švedske. Danas je besplatno dekodiran po usluzi mobilnog operatera od kojeg je telefon je uzet u Švedskoj.
Tek sada telefon može da funkcioniše punim kapacitetom i da se instaliraju aplikacije. Zanima me da li može da se ubaci srpski jezik bez radjenja kompletnog sistema? Da li može da se skine neki patch za srpski jezik?
Hvala puno, pozdrav.
Telefon je iz Švedske. Danas je besplatno dekodiran po usluzi mobilnog operatera od kojeg je telefon je uzet u Švedskoj.
Tek sada telefon može da funkcioniše punim kapacitetom i da se instaliraju aplikacije. Zanima me da li može da se ubaci srpski jezik bez radjenja kompletnog sistema? Da li može da se skine neki patch za srpski jezik?
Hvala puno, pozdrav.
sad sam se čuo sa zetom. Ipak je 35 eura otključavanje. Mislim da ne treba ništa da se čeka.
Ja ne znam da instaliram programe
Viber, Skajp itd.
Trazi mi neko popunjavanje akaunta od mnogo stranica i mnogo popunjenih polja.
Može li da se obiđe sve to?
Ja ne znam da instaliram programe
Viber, Skajp itd.
Trazi mi neko popunjavanje akaunta od mnogo stranica i mnogo popunjenih polja.
Može li da se obiđe sve to?
Trebalo bi da imas apple id... Imas tutorijale na isrbija.net :-B
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
summum, idi na iclarified.com, i tu nadjes sve zivo od pravljenja Apple ID do skidanja aplikacija i sve. Bz toga NEMA skidanja apps. Sto se srpskog jezika tice, ides u Settings, General, Regional Settings, stavi Serbian Latin, ja sam sa cirilicom imao nekih problema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- xerosoft
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
pozz forumasima potrebna pomoc upravo dosao iz austrije tamo dobio na poklon 4s na njihovoj A1 mrezi extra mi je radio i net i sve,dodjem u srbiju uzmem gevey karticu u servisu ubace mi telenor pa mts ni na jednoj nemam opciju gde ukucati parametre za internet????? a bez interneta mi je iphone kao igracka neupotrebljiv molim za pomoc????
Iphone 4s white clear install
Uh pa to je problem kad je kodiran telefon. Vidi ovde pisao je neko o tome 
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
xerosoft, nadam se da imas mrezu... ovo sa parametrima za net je stara boljka... Iscupaj karticu sa sve X-SIM-om (nije Gevey) nazivo, sacekaj oko minut, turi natrag, i pogledaj da li sada imas opciju za ukucavanje parametara. Ako ne, onda preko wifi-a idi u Safariu na http://www.unlockit.co.nz i tu ces imati dalja uputstva.
- xerosoft
- Mobil fan

- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
miodrage, hvala puno vec nasao preko unlockit.co.nz ali hvala sto si odg na pitanje trebat ce nekom ubuduce
Iphone 4s white clear install
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
iPhone 4S
problem,6.1.2 iOS,jb instaliran appsync,al ni jednu aplikaciju nece da instalira,ni preko itunes,ni itools,ifanbox...ipastore,appcake..isto skinem je i nakon pocetka instaliranja izbaci instalation failed i tu smo...appsync sam instalirao sa par razlicitih repoa,ali ista prica ..
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Jel sve applikacije ili samo crackovane nece? Ako je sve, onda je zreo za restore. Ako samo crackovane, onda je los AppSync.
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Jel imas repo xsellize.com? Takodje ubaci h7v.org i repocydia.com - ja znam da sam sa ovih repoa instalirao kad je siroti hackulo propao.
Treba mi pomoc... Dobila sam telefon iz Engleske (iPhone 4s) ali kad ubacim nasu karticu telefon nece da se pokrene jer mora verovatno da se dokodira na srpsku karticu.. Mene zanima koja je cena dekodiranja? ili da li moze mozda preko interneta da se to sredi, da li postoje neki programi? Cula sam za neki sim free ali se slabo razumem, pa ako neko moze da mi pomogne. Hvala.
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Majovita, iphone-srbija.com i tu se informisi o svemu. Mada ako je sigurno 4s u pitanju, mislimd a moze sa XSIM karticom da se otkljuca.