iPhone 6C Koncept
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6C Koncept
xtra, meni se svidja...
video sam pre par dana ovaj i onaj iphone air vrh
meni se svidjaju ovi ''plasticni'', kvalitetni su a jeftiniji od pravih
video sam pre par dana ovaj i onaj iphone air vrh
meni se svidjaju ovi ''plasticni'', kvalitetni su a jeftiniji od pravih
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
^ Jedino ovaj crni može da prođe, a sav ostali šareniš je za onu manjinsku „populaciju“ (da ih sad baš ne pominjem).
ja sam imao 5c, beli, zeleni i plavi... i vidjao sam ljude starije od mene kako ih nose... sta znam, jesu zenski na prvu loptu, ali, valjda, ko ne zumnja u svoju sexualnost - moze da nosi sta god i kako god
Re: Одг: iPhone 6C Koncept
Za cenu 5c moze da se kupi mnogo bolji telefon. Ova "jeftinija" verzija treba da bude jos jeftinina da ne bi propala kao i 5c
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ne vidim samo šta je dobro na 5c? jedan od aduta iPhone je izuzetno kvalitetna izrada, a na C seriji su to uklonili. Pritom ako im je to budžet serija, ja ne znam šta onda Apple smatra jeftinim.
Lično mislim da je 5c promašaj kao i potencijalni 6c. Onaj ko kupuje iPhone on želi metal i ako može da izdvoji preko 500 evra za telefon može i još koji evro više i kupi regularnu, metlanu varijantu uređaja, ne plasitičnu.
Lično mislim da je 5c promašaj kao i potencijalni 6c. Onaj ko kupuje iPhone on želi metal i ako može da izdvoji preko 500 evra za telefon može i još koji evro više i kupi regularnu, metlanu varijantu uređaja, ne plasitičnu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Bio bi 5C ok da su mu dali realnu cenu, a ne cenu proslogodisnjeg, kvalitetnijeg modela.
Najavljivali su ga kao pristupacniju verziju, a on to nikako nije.
Najavljivali su ga kao pristupacniju verziju, a on to nikako nije.