najbolje od zastite je providan jer se ceo telefon vidi ali meni je najvazniji osecaj u ruci a da opet bude zasticen kol'ko - tol'ko... zato mislim da je samo folija najbolji izbor...
ovaj zeleni sam imao na 4s pa reko' da probam i na ovom
Kod mene identicna futrola kao kod Joce. Mislim da je providna najbolja, vidi se telefon i lepo izgleda. Mana je sto se gubi premium osecaj metala kada se telefon uzme u ruke. Pritom taj ultra tanki silikon skoro da ne dodaje nista na dimenzije telefona sto mi je bitno jer iP6+ nije mali uredja.
iLuka, nije losa ta zalena, ali providni izgleda elegantnije
Metel je podlozniji ogrebotinama nego plastika, iako daje osecaj cvrstog i izdrzljivog materijala, na njemu lakse nastaju ogrebotnije i vise se vide nego na plastici
dachakragujevac80 napisao:@iluka,ovam kao space grey,a futrola,a!?
Meni nista nije kao kozna apple futrola uzeo sam i silikonsku product red ni priblizno nije dobra u ruci kao koza sto se tice crvene na space gray cyci S A V R S E N O fotkacu ovih dana.
Ne znam da li ste primetli, ali odkako je Apple izbacio gold verzije iP6 i iP6 plus svi ostali proizvodjaci su poceli da nude svoje flagship modele u toj boji. Evo recimo m9, predstavljen pre sat vremena, je u zlatnoj boji i izgleda jako mocno
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 01. Mar 2015. 18:24, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.