iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
nazalost nema :/ ne mogu da verujem da se niko nije setio da uveze ovo... 

ja bih ovog mog bez razmisljanja za space gray menjao... 

Po mom misljenju gold je zenska boja... Totalno... Nikako mi ne ide uz muskarca, eventualno da je BLACK-GOLD. E sada sve je stvar ukusa. Licno nikada ni beli telefon ne bih uzeo...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da su sve boje unisex, recimo danas bez problema muškarci nose roze majicie, košulje, kravate i sl. Boja zlata je definitivno univerzalna, recimo zlatni nakit nije rezervisan samo za lepši pol, nose ga i muškarci. Lično se ponekad malo šalim sa gold iPhone-om jer ga posedujem, nisam birao boju, spletom okolnosti mi je taj model došao, ali kada bih birao to bi bila definitivno gold boja, najlepša mi je. Pri tome ne mislim samo na iPhone, recimo gold Huawei Mate 7 izlgeda nestvarno dobro u toj boji, čak mi se i tek predstavljen S6 najviše sviđa u boji zlata, mada i tamnozelena za edge verziju izgleda moćno 

Poslednja izmena od znemanja u Ned, 01. Mar 2015. 23:49, izmenjeno 2 puta ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
@znemanja,dzaba se raspravljas,na ovom forumu su sve tipicne muskarcine sa balkana,kojima je fetis da sede ispred prodavnice i piju pivo iz plasticne flase!

^ dacaKG nadam se da na mene nisi mislio.
Ipak sam ja izneo svoje misljenje i argumetovao. tako da tvoj post ne pije vodu
Sto se golda tice video sam gold sa crnim i izgleda daleko lepse. U Dubaiu ima daleko veci izbor telefona evo Gold 24k 128GB je oko 1800evra ... Sto i nije neka cifra.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
E, kako su mene zezali za zlatnu, znam momci kako vam je, vas ima više i zajedno ste jači, izdržite 

pa moze se reci da si ti u neku ruku bio i predvodnik mase kada je u pitanju boja, 4s ti je bio beo kada niko nije ni sanjao da uzima bele telefone 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
iLuka, ti se to zanimaš kako da instaliraš android u iP6? Predstavili iP6 sa androidom, pa bi da probaš a 

Objavila Macola slike koji je koji, ko krade od samsunga S2 pa na vamo... 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Vidi stvarno,... čak je i Home dugme isto.iLuka napisao:....morao sam ovde, ako vide ovi ostali izbice rat

znemanja napisao:Mislim da su sve boje unisex, recimo danas bez problema muškarci nose roze majicie, košulje, kravate i sl.
vecina ovih i nisu muskarci

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Jesu besramno iskopirali donji deo, mogli su bar raspored i oblik rupica da promene.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Jeste, stavili su okrugle rupice, a zna se da samo Apple ima patent na okrugle rupice.Nennad napisao:.....mogli su bar raspored i oblik rupica da promene.

ok, salimo se, ali stvarno morate da priznate da bas lice! i ne samo donji deo nego ceo telefon... doduse, vec su poceli zezanje po netu u celom svetu, ne samo kod nas 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zaista gotivim Samsung, al ovaj put jesu copy/paste. Mogli su to i malo izmeniti pa da ne bude bas ovoliko ocigledno. No dobro, tako je kako je, necemo da offujemo dalje u temi 

i dalje mi je iphone bolji izbor, lepsi.. u svakom smislu apple 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Dobro jesu iskopirali taj donji deo, ali prednja strana je 100% tipican Samsung 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)