iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: iPhone 6

Post od dachakragujevac80 »

A jel uzeo neko Telenorovu 4G karticu? Ja bio pre mesec dana i rekli mi da ne uzimam jer jos to nije sve leglo kako treba!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa to i jeste istina mada je dosta bolje nego kada sam ja uzeo karticu pre par meseci... svi smo ovde, bar koliko ja primecujem, na mts-u :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26 ... 5f3c70.jpg[/img]

"Kida" cetvorka na autokomandi :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Azimuth napisao:Drustvo, ako neko ima problem sa prednjom kamerom, ako se pomerila malo pa se vidi tzv polu mesec, bez obzira uticalo to na sliku ili ne, ima pravo na zamenu telefona.
Ovo je info od pre par sati koji su dobili ovlasceni serviseri ;)
@Macola_Store: Kome se pomerila zaštitna pena ispod stakla na prednjoj iPhone kameri, u toku garancije mu zamenjujemo ceo telefon! http://t.co/r3LfSIrpu9

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kad bih znao da cu dobiti nov telefon odmah bih odneo. Kod mene se nazire taj "polu mesec". Znam da nema razlike izmedju novog i refurbished, ali bih voleo bas nov :D
@iLuka, mozes da proveris u mts-u da li su bas novi ili refurbished i koliko se ceka na zamenu?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ne ides ti u mts nego u macolu i oni ti menjaju, koliko sam shvatio :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iLuka, pa imas dve opcije. Ili u mts ili u macolu/iStyle. Kako god okrenes menjaju ti telefon. E sad, ako bih znao da cu preko mts-a dobiti nov a ovako preko servisa refurbished, onda naravno da cu ici na to da ga nosim u mts pa od njih i da iskamcim nov telefon 8)

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

A reci odneses tel u mts i oni ti daju novi kome je odlepljen displej pa moras opet da se drndas sa njima :lol: ovako uzmes refurbished gde sve sljaka kako treba :D
Iphone 6, space gray

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Nisam kupio iPhone6, ali mi jedan od najboljih ortaka uzeo, pa sam ga akao par dana i par puta.
Ma prevrh, izrada, osećaj u ruci, ekran, ma fantazija sve,
skoro da sam ukapirao zašto košta toliko i čemu sav taj hajp oko njega.
Zaista moćan uređaj.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

U svakom slucaju si u pravu ali kao i kod svih cens je prenaduvana... Telefoni kostaju po tri, cetiri puta vise od fabricke cene srazmerno koji je brend u pitanju...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Nisam siguran da li ce mts tako olako odmah dati novi uredjaj. Prvo ce da ga posalje u servis da serviser utvrdi nedostatak pa onda na osnovu te odluke ce odluciti da li zameniti uredjaj ili ne.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Inace, u mts nisu culi za Macolinu pricu... Kao, jos ne znamo nista... :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Bas zbog toga i kazem, javna je tajna da su u mts-u toliko dobro "obavesteni" da ne znaju ni koje modele imaju u ponudi, a kamo li da daju neke detaljnije informacije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Danas mi stiglo ovo temperid glass pritect privacy ne znam precise mi je taman ekran kada stavim trmperid
Kako vam se cini ,ok je samo malo problem dok se naviknem zato sto je jedno 20%tamniji ekran ali je extra stvar sto samo ja vidim ekran pored ko sedi ne vidi se nista
Poslednja izmena od oxigen u Pet, 29. Maj 2015. 09:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Какви сте ви баксузи... Сад прочитам ове задње постове о том пропусту са предњом камером, погледам и имам шта да видим...
Додуше много је мање него на Мацолиној слици и не утиче на фоткање, али ћу ових дана да видим шта каже црногорско телеком на то.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

znemanja napisao: ...Ono što je važno jeste rad uređaj u praksi, a tu je Note3 aždaja za iP6+, praktična upotrebljivost s-pen se ne može izraziti nikakvim sintetičkim testovima, multitasking je nešto što je drastično bolje na Note 3 nego na bilo kom iPhone-u. Probaj da proširiš svoje vidike izvan jabuke, koristiće ti...
Uuu jeee, azdaja burazeru. Drasticno drasticno bolji. Ima bolji hardver i od iphone 6 modela hahah, jeste, jeste. Koliko nerealno brate mili. Kapiram da je i kamera mnogo bolja na notari. :D :D

Nemanja sta sada koristis? Je l bese iphone 6+ :D
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Sve je stvar ukusa imao sam note 3 prodao ga i sada imam iphone 6 realno po meni mnogo stabilniji sistem je na ajfonu kamera je takodje bolje....sa uskoro izlazi ios 9 i tu ce biti multitasking ako nekome bas toliko znaci izlazi u junu .mada ja sam kupio nite 3 od lika necu sada da ga spominjem prodavao je rufunbiran note 3 kao nov mada kada se covek malo zagleda primeti se da nije radio kao original kamera je bila losija pravila je mutnije slike pri slikanju u pokretu to mi je smetalo i td....to su neka moja iskustva sa note 3
Kazem sve je stvar ukusa note 3 je svakako mob u samom vrhu bez dileme
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Koliko realno vredi iP6 16Gb star 5 meseci u stanju 10/10 stvano kao da je sad izvađen iz kutije (evropski model , full pakovanje , sim-free , gold ) ... prodaje moja drugarica i ne bih da joj kažem neku nerealnu cifru :)

P.S Uzela Note 4 :) ... pa iP6 zato prodaje .
16 godina na forumu MOBILNISVET

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Morao si da dodas "p.s." :uhuh: :lol:

Novi su sada, sim free, od 550 do 600... Pa eto, odbi za stanje i opremu 70, 80... Mada uvek idu ispod najjeftinijeg novog iz oglasa oko 50ak eur...

Odgovori