iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

iPhone 6

Post od dachakragujevac80 »

Malopre mi se desio veliki bag! Naime (sad ne znam ima li to ikakve veze) dok sam bio na fejsu samo mi je pocrneo ekran i ostale su samo u vrhu ikonica baterija,sat i mreza,a onda je i to nestalo! Takodje mogao sam da iskljucim i ukljucim zvuk pomocu onog mehanickog dugmeta sa strane i nista vise! Ni da ga ugasim,ni dugim zadrzavanjem tastera sa strane,ni da mrdne! E onda sam pritisnuo istovremeno taster za gasenje i home tipku i telefon se napokon upalio,tj.restartovao (prvi put mi se ovo na iphone-u desava,pa ne znam ni da li je to resenje u slucaju ovakvog baga)! E sad,ovde gde radim,telenor je od skoro pustio 3g signal,a do sada je jedva i 2g bio,o internetu ni da pricam! Ne znam da li to uopste ima veze sa tim,ili je u pitanju ios 9! Na tel sa izmenjivom baterijom je bar to bilo lako,a ovde boga mi...valjda nece vise,ziv sam se preznojio,mada garanicija je jos uvek tu! [emoji6]

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: iPhone 6

Post od acamatic »

Dačo ne mogu ti reći dal je to u redu jer ne koristim iOs. Ali ti mogu reći da se baš tako radi kada telefon zamrzne, jer drugog načina simulacije vađenja baterije nema na takvim telefonima. Naravno uvek je efikasan takav način, to bez brige.
Samo vidi dal je moguće (itekako jeste sigurno) da se tako zamrzava iPhone.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nisam cuo/procitao da je neko imao takav problem. U svakom slucaju, ta kombinacija tastera ti je zapravo restart, dodje isto kao da si izvadio i vratio bateriju pa ponovo upalio telefon.
Ja sam na 9.1 beta 5, kod mene sve radi. Na 9.0.2 sam povremeno imao problem sa viberom, znala je da stigne poruka a da nemam zvucni signal.

dachakragujevac80
Expert
Expert

iPhone 6

Dobro,sad bar znam sta treba da radim,ako se,ne daj Boze,ponovo desi! Ja se iskreno nadam da je do softvera i da ce sa novom nadogradnjom tako nesto zauvek nestati! Mada i suvise su nas iphone i ios navikli na savrsenstvo rada,tako da kada se ovako nesto desi,prosto je za rubliku verovali ili ne! Na androidu bi to bilo sasvim normalno! Bez uvrede! [emoji6][emoji1]

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja primecujem da ti cesto imas neke bagove i to neke za koje ja nikad nisam cuo niti ih imao na bilo kom modelu iphone-a... prodaj ti to i uzmi barem drugu 6icu ili nesto novo, 6s npr :wink:

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa nije to tako cesto,uglavnom dese se jedanput i nikad vise,i to sa svakom novom nadogradnjom ili updejtom aplikacije nestane! Meni je telefon sa Telenora,i pod garancijom jos vise od godinu dana,tako da s te strane nema problema! Cak i bolje da crkne sam od sebe,pa da mi daju novi [emoji16]

stipac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Apr 2014. 20:58
:: IP6
:: TAB S2 T810

Post od stipac »

to je "normalno" da se desi, ja sam cuo od dosta njih da se to desava.
Mislim da je to jer ljudi bukvalno ne gase telefone po nekoliko nedelja.

Probaj ugasiti telefon samo jednom nedeljno na 5 sekundi i upaliti, radice kao sat :)

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sto? Ja moj gasim samo kad radim restore, a to radim samo kad je veliki prelaz. Drugim recima, na svakih par meseci ga ugasim :D

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Pozdrav svima ajde da javim da je upravo izašao JB ZA IOS 9.0.1-9.0..2
http://en.pangu.io/

Ko isproba bilo bi dobro da napise svoje utiske
Uzdravlje :wink:
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Је к' пробао неко ово?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Probao ja, ali sam ga skinuo. Pitaj u odgovarajucoj temi pa cu napisati svoja iskustva i eventualno odgovoriti na pitanja ukoliko imam odgovor.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Извињавам се, тек сад видим посебну тему ;)

Vladanaselje
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Jul 2009. 03:46
:: Note 9 Black
:: iPhone 6s

Post od Vladanaselje »

Da li je tacno da se zlatni 6 lakse guli nego srebrni i crni? Sestra je nosila 6 gold u futroli i verovatno od peska i prasine izmedju maske i telefona su nastale kao tackice koje su bas uocljive i sad tvrdi da je gold mnogo osetljiviji sto se toga tice.

Ja sam imao space gray i planirao sam da uzmem zlani S, pa me interesuje da li prica svasta ili je zlatna boja stvarno laksa da se izgrebe?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ja sam nosio silver i space gray ip6 i nisam imao ni jednu tackicu... imao sam samo folije na ekranu...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@Vladanaselje, koristim gold iP6 plus već 9 meseci i nijednu tačkicu nema, poprilično je izdržljiv. Imam na ekranu staklo i ponekad ubacim tel u silikon i to je to, tako da je dezinformacija da je gold osetljiviji u odnosu na space grey i silver.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ja ponovio gospodju jednom sesticom. Big Bang u Ljubljani danas otvorio "Apple store" u svom objektu i lansirao 6s, pa tim povodom kao danas akcija na gomilu apple proizvoda. 6 izadje 90€ jeftiniji od regularne cene.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Tako i treba da bude... Stariji model je 100 e manje u startu kad se pojavi novi...
Siri se zajednica :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pa pazi, ovde je regularan odnos cena u zvanicnoj prodaji 6s= 750€ a 6= 650€.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Hahahahaha xtra, kod nas je 6s vec ispod 700 8) ip6 vec ispod 550 sim free...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

iLuka, pricam o regularnim radnjama, zvanicnim kanalima prodaje. Ne o oglasima u varijanti od operatera, ili ovim divljim radnjama.

Ja licno u BG nikad ne bih 6 kupio po zvanicnoj ceni od oko 700€, ali ovde za 560€ sa svim potrebnim dokazima kupovine je vec druga prica.

Odgovori