Ali sada imaš "Plus" verziju, nemoj porediti sa normalnim modelom (normalnih dimanzija ). Da si uzeo standardnu 6s, bez "Plus" eee, to bi bilo fer poređenje
Koliko sam shvatio, sve je srazmerno povecano pa je tako i zadnji utisak o svemu - isti. Ne znam sta bi trebalo da radis i 6ici i ovom vecem pa da baterija za dan ode...
To jedino moze besomucno pricanje po nekoliko sati na dan...
Meni je sve popaljeno, 3 email-a, non stop viber i ostale app, juce sam imao za 8 sati 2 sata price...
Juce od 14 pa do oko 23, ostalo mi je 66%...
Luka, evo ja cu da mu ubijem bateriju za manje od dan, 7-24 koji uredjaj sa mojim tempom izdrzi, taj je polozio. Kad se nameracim na uredjaj, koljem ga odmah
Ne treba ti app. Sa 9.1 radi livephotos ako ti neko takvu sliku posalje. Postavi je za pozadinu i mrdace se na zakljucanom ekranu.
Cestitam Mirko! Da te lepo sluzi!
Takodje cestitke mada nisam neki fan tog cestitanja ali drago mi je da nas ima na ovom forumu vise... Mada sve istih par se vrti
Azimuth, kako da se vrti?
nije da ne volim, samo, ako ti neko nesto cestita red je da mu odgovoris a to se onda pretvori u ''cestitam/hvala'' temu...
znemanja, poslacu ti ja samo mi reci sta?
mirko, sto ne predjes na hrvatski, makedonski...? i ja sam na USA jer sam se odavno registrovao ali ne kupujem nista
@iLuka, sta se vrti?
@znemanja, cekamo da nam iLuka posalje neku takvu slicicu pa da proverimo. Na netu pise da radi na svim, to je pisalo i kad nam je apdejt stigao.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.