iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6
Ja taj kalendar uopste ne koristim. Nasao sam mnogo bolju varijantu, aplikacija se zove Today is: D-Day Widget ili Clear.
Pojma nemam da li se placa ili je free ova prva, druga se placa sigurno, ali odlicno rade posao.
Pojma nemam da li se placa ili je free ova prva, druga se placa sigurno, ali odlicno rade posao.
@Azimuth
Iscitah celu temu, ali kasno
Vec sam narucio Nillkin CP+ za iPhone 6s, ali je problem sto nisam obratio paznju na kompatibilnosta sa futrolom (imam Spigen Ultra Hybrid Tech). Iz tvojih odgovora naslucujem da ce ovaj "case" da mi odize staklo.
Koje stakloti trenutno koristis?
Iscitah celu temu, ali kasno

Koje stakloti trenutno koristis?
- Azimuth
- Moderator
Prodas CP+ za 2000 kad ti stigne i naruci 9H. Ja sam imao 9H i stavicu opet cim mi stigne novi ip6 
Poenta je da sa futrolama koje "obuhvate" telefon skroz i koje imaju deo koji ide preko displeja, mozes lepiti bilo koje ravno staklo. Ne moras cak ni sa ebay-a kupovati, imas i kod nas po prodavnicama neka, radice ti posao.
Pogledaj i Spigen stakla, ona bi trebalo da su kompatibilna, ali zato kostaju posteno.

Poenta je da sa futrolama koje "obuhvate" telefon skroz i koje imaju deo koji ide preko displeja, mozes lepiti bilo koje ravno staklo. Ne moras cak ni sa ebay-a kupovati, imas i kod nas po prodavnicama neka, radice ti posao.
Pogledaj i Spigen stakla, ona bi trebalo da su kompatibilna, ali zato kostaju posteno.
Pozdrav svima
nasao sam na oglasima iphone 6 kaze vlasnik da mu izbaci error 53 kada ga poveze sa racunarom i nece da se upali.. Pa me zanima da li neko zna sta je to u pitanju i da li se isplati popravljati? Uzeo bih neki zakljuca pa upario gledao sam neke snimke problem je do monitora xD hvala na odgovoru
Neki kazu da je to touch ID u pitanju? Ako je to onda nema od toga nista kada je vezan ID sa plocom dzaba premestanje :/

Neki kazu da je to touch ID u pitanju? Ako je to onda nema od toga nista kada je vezan ID sa plocom dzaba premestanje :/
Zar on da je to "laksi" kvar ne bi isto to uradio i prodao ga za vece pare, jel napisao i da se ne razume u telefone a na oglasima se bavi prodajom telefona. Stekaj pare pa kupi ispravan nego da budzis bices u mnogo vecem gubitku.
- Vladanaselje
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Jul 2009. 03:46
- :: Note 9 Black
- :: iPhone 6s
Jao i ja sam porucio CP+ i sad procitao post iznad.
Jel CP+ za 6 i 6s puca po ivicama ili mu samo ne odgovaraju neki caseovi?
Samo da ne puca i ne zavlaci se prasina. Najmanji problem uzeti novi kejs.. Sad imam neki kineski tempered za 100 din, pa bih radije stavio nillkin umesto kineza, a ne bih ni da ga skinem pa da posle nemam ni jedan.
Jel CP+ za 6 i 6s puca po ivicama ili mu samo ne odgovaraju neki caseovi?
Samo da ne puca i ne zavlaci se prasina. Najmanji problem uzeti novi kejs.. Sad imam neki kineski tempered za 100 din, pa bih radije stavio nillkin umesto kineza, a ne bih ni da ga skinem pa da posle nemam ni jedan.
Da li se zna neka informacija kada izlazi update na ios 9.2 ? Ovaj poslednji 9.1 lepo radi ali još uvek se kajem sto sam ga updejtovao sa 8.3 koji je bio perfekcija po svemu ali ajde sad je gotovo nema nazad
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
Za koju nedelju. Pre neki dan je izasla beta 4, tako da bih se usudio da kazem da ce i zvanicna verzija u naredne 2 nedelje.
Azimuth, ja sam procitao negde poslednja nedelja novembra da se tada planira update sad ne znam da li je to istina .... Koja poboljsanja generalno donosi 9.2 u odnosu na 9.1?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
Osim jedno 20% bolje autonomije, animacije su daleko brze, sve je nekako fluidnije, kesira vise aplikacija u ramu... Vizuelno nema razlike, ali u radu se oseti itekako.
Realno, obican korisnik i nece primetiti razliku ako ne koristi duze vreme iphone... A zaista se razlika oseti, na momente vas nesto stvarno odusevi
Azimuth, gde ces vise aplikacija nego sto sada ram podrzava... Moze da zeza samo ako sama aplikacija nije najbolje uradjena za tu verziju softvera...

Azimuth, gde ces vise aplikacija nego sto sada ram podrzava... Moze da zeza samo ako sama aplikacija nije najbolje uradjena za tu verziju softvera...
- Azimuth
- Moderator
Ma da, nesto su ceprkali pa sad na beti 4 ako imas 10-15 tabova u sadariju sve odmah ucita, nema cekanja, iako imas jos recimo 10tak aplikacija u ramu. I da sve bude jos cudnije, sve sam to primetio na 5c
Inace za 6 pisu da je i senzor otiska jos brzi, kako, ne znam, ali tako kazu. Trebao bi da mi stigne telefon tokom sledece nedelje pa cemo testirati

Inace za 6 pisu da je i senzor otiska jos brzi, kako, ne znam, ali tako kazu. Trebao bi da mi stigne telefon tokom sledece nedelje pa cemo testirati

primetio sam ono o cemu je neko pricao ovde, kroz instagram ne ide bas glatko sve ali to je do njih sigurno... mada ga i ne koristim bas nesto cesto 
gura 5c i a pogotovu 5s novi iOS ko lud...

gura 5c i a pogotovu 5s novi iOS ko lud...
Evo sada je kalendar poceo da pokazuje podatke, prethodno umemorisane datume, ali mi je nepouzdan...
Da li mi predlazete neku aplikaciju drugu?
Znaci, treba mi da umemorisem da sam danas kupila recimo patike, pa kada za par meseci zelim da pogledam kada sam ih bese kupila, da se vratim unazad i vidim "aha 23.11" je bio...
Da li mi predlazete neku aplikaciju drugu?
Znaci, treba mi da umemorisem da sam danas kupila recimo patike, pa kada za par meseci zelim da pogledam kada sam ih bese kupila, da se vratim unazad i vidim "aha 23.11" je bio...
Jel ti mozda lakse da napravis neki reminder ili slicno? Taman da ti radi kalendar opet moras da rovis po njemu da nadjes kad si kupila.
Lakse mi je da je kao kalendar, pa udjem u mesec i vidim sve datume u okviru njega, koje sam obelezila
- Azimuth
- Moderator
Imas u delu foruma gde smo pisali o aplikacijama. Al ajde, da progledamo kroz prste ovaj put.

Imas jos google calendar i gomilu drugih. Nije mi jasno kako ti ovaj sistemski ne radi posao, kod mene sljaka normalno.

Imas jos google calendar i gomilu drugih. Nije mi jasno kako ti ovaj sistemski ne radi posao, kod mene sljaka normalno.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel ovo normalno da mi je baterija kada sam u sobi na nekoj normalnoj temperaturi na oko 80%,i da kada izadjem napolje na minus padne na 10%,i onda se opet kada udjem unutra vrati na prethodno stanje?
- Azimuth
- Moderator
Pa s obzirom koliko je hladno napolju i ako telefon nisi drzao u nekom unutrasnjem dzepu, onda jeste normalno. Mnogima se telefoni ugase zbog hladnoce, tako da samo ga strpaj u unutrasnji dzep jakne/kaputa i nemas brige.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ok,ja sam bas mislio da mi je otisla baterija (tel je star godinu dana)! I kad smo vec kod nje,koliko je nova (originalna) sa zamenom u nekom ovlascenom servisu? [emoji4]