iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Re: iPhone 5S

Post od PetarI »

Društvo hvala na brzim odgovorima...nisam ni sumnjao u Vas.Znači nema više prediktivnog izbora teksta,ali nema ni izveštaja o poruci.Sad ću reći nema veze,jer bi me nervirao ton prijema poruke.Ajd dalje...kako da podesim neku drugu melodiju za ton zvona? :cry:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Moras da to uradis preko itunes-a... Melodija/ton moraju biti u m4r formatu, imas on line to da uradis, i onda sve ubacujes u itunes i radis sync sa svojim telefonom...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Aj probaću da ih prvo konvertujem pa onda dalje idemo....al me hebe ovaj broj karaktera...slova.... :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ovde konvertujes -

http://www.zamzar.com/convert/mp3-to-m4r/

onda otvoris itunes, gore levo imas add to library, nadjes taj ton u library i dole desno imas sync, done i cao...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Stvarno ste neverovatni momci,svaka čast na pomoći.Već sam se pomirio da ću koristiti varijantu "old phone"

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Zasto "old phone" kad 90% ajfona zvoni "opening"? :D
Sinoc sam se ismejao. Zvoni mi telefon bas tako, ali nisam skontao da je moj, pogledam okolo i skontam da se pola kafane hvata za telefone i proverava da li njima zvoni :D

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

iLuka napisao:ovde konvertujes -

http://www.zamzar.com/convert/mp3-to-m4r/

onda otvoris itunes, gore levo imas add to library, nadjes taj ton u library i dole desno imas sync, done i cao...
I dalje mi ne ide sa itunes...zamzar to je ok...gore levo imaš add file to libraru i imaš add folder to library.Ja sve to lepo add i u ringtones nema ništa.Doduše nekih 300 tinjak pesama je ubacio u plajer,tako da je briga manje,ali kako onih 500-tinjak slika golih koka da ubacim?Pa netreba valjda svaku da štikliram?Šalim se ovo za koke,ali stvarno ako moram svaku da štikliram...i da,može li se negde skinuti pdf upotreba,ali samo ovog uredjaja i da je na srpskom(može i eng) da mogu odštampati,ali samo za 5s....

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

iPhone 5S

Post od iLuka »

ako sam dobro razumeo? hoces PDF edit files neku app?
sta da stikliras?
za to sto nema nicega i ringtones moram da proverim... znala je da zeza odredjena verzija itunes-a...
probaj da skratis duzinu tog ringtones-a koji ubacujes na manje od 12 sekundi... i to je nekad bio uslov...

Evo za slike -

[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016072 ... 533006.jpg[/img]

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Što se tiče tog pdf-a,pitao sam da li postoji neko uputstvo za upotrebu Iphone 5s,ali na srpskom,(može i na engleskom),da ga mogu odštampati?

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

Pozdrav prijatelji,da li bi neko mogao da mi posalje link sa ebay ili amazona gde je sigurno uzeti nov 5s?Brat mi je otisao u Ameriku,rekao je da je video za nekih 150 dolara na akciji ali mislim da je to kopija.Nemam iskustvo sa ebay ili amazona pa vas zato pitam ako je neko kojim slucajem tako kupio telefon.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa nema šta. Gledaj ocene i šta su ljudi pisali o tom prodavcu. Jedino na šta možeš eventualno da obratiš pažnju jeste da dobiješ komplet originalno pakovanje sa originalnom opremom. To je mačka u džaku, polovnjak sa ebay-a ili amazon-a... Zar ti nije bolja opcija da nađeš ovde u oglasima za do 200€ i da ga pogledaš pre nego što ga platiš?

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Za do 200E će teško naći da je ok...pojavom IpSE ovaj model (5s) je ponovo dobio vetar u ledja, :wink: .Mislim da je realnije da će ovde naći za 220-240E i naravno moći će da pogleda šta kupuje.

kovach81
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 03. Jul 2011. 22:35
:: Samsung S10+ G975F

Post od kovach81 »

I ja mislim da je to macka u dzaku.A kontao sam mozda ga u Americi jeftinije izadje da tamo kupi ako je sim free.

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Ја мислим да је човјек рекао да би узео НОВ преко Амазона... :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

iLuka napisao: za to sto nema nicega i ringtones moram da proverim... znala je da zeza odredjena verzija itunes-a...
probaj da skratis duzinu tog ringtones-a koji ubacujes na manje od 12 sekundi... i to je nekad bio uslov...
sada sam ubacio (najnovija verzija itunes) ringtone od 15 sekundi...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Da li ja moram da skratim na 15 sec mp3 melodiju pa da je provucem kroz onaj sajt ili ce itunes sam da skrati?A demontiracu ovaj sto je trenutno instaliran i instalirati direktno sa apple sajta...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pisi samo malo odredjenije...
koji sajt?
sta znaci demontiracu i instalirati sa apple sajta?

skines melodiju koju zelis, skratis je on line na 12 ili 15 sekundi, prebacis je u m4r, na itunes-u gore levo izaberes tones pa add library, onda dole desno imas sync i to je to...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Da li ja moram da skratim na 15 sec mp3 melodiju pa da je provucem kroz onaj sajt ili ce itunes sam da skrati?A demontiracu ovaj sto je trenutno instaliran i instalirati direktno sa apple sajta...

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Vidi ja vec imam melodije u racunaru,preko nekog trimera cu je skratiti i takvu ubaciti u I tunes.Da ne opterecujem koji itunes sam skinuo i koristim,uglavnom deinstaliracu ga i direktno sa apple sajta skinuti najnoviji i probati

jedandecak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2012. 02:10
:: Samsung Galaxy S5
:: Z2,N4,N5,N9, F117a

Post od jedandecak »

vise ti se isplati kupiti ovde

Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока

Odgovori