iPhone 2G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 26. Dec 2007. 01:58
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa neki misle da je sve sto dodje iz Macintosha zakon. A kako i ne bi kad pljunu takve pare da ti se zavrti u glavi. Odgovorno tvrdim da je iPhone uveo revoluciju u svet mobilne telefonije, ali i da je isto tako vrlo nedoradjen jer se ljudima u Apple-u zurilo da ga izbace na trziste. Neke naredne revizije ce nadajmo se doneti znacajna poboljsanja. U stanju u kojem je bilo koji Nokijin smartphone moze da ga pojede za dorucak.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Although Apple has said that it's still on track to ship 10 million iPhones by the end of 2008, it looks like that rumor about scaled back production may have been true after all: several analysts are now reporting that the company's pulled back iPod touch, iPhone, and MacBook production for Q1
Zanimljivo!
Zanimljivo!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Zasto? ne pise nista vise? A to da neki zive u zabludi,pa fala bogu,mi smo ipak Srbi... Aj sto zivi u zabludi nego jos i tera inat... A ZNA DA NEMA OSNOVA ZA TAKO NESTO... al jbg...
Pa mi i kad nemamo nekog drugog,pobicemo se medjusobno... mentalitet...
Miodrage,u pravu si,revolucija donekle jeste,al samo u pogledu NEKIH stvari,a cak i tu je zastareo... Iphone u stvari vadi jedino TS,i to sto ima jabukicu na masci...
Pa mi i kad nemamo nekog drugog,pobicemo se medjusobno... mentalitet...
Miodrage,u pravu si,revolucija donekle jeste,al samo u pogledu NEKIH stvari,a cak i tu je zastareo... Iphone u stvari vadi jedino TS,i to sto ima jabukicu na masci...
Nokia E71... Elegant, but deadly
Ma budimo realni
IPhone je telefon koji se razvija na dnevnoj bazi od strane vrhunskih hakera i programera takop da je to telefon koji stvarno zivi,unapredjuje se i razvija,
Svaki drugi telefon ima to sto ima i kraj price.
A te gluposti kao kamera ne snima video..., pa ako hoces dobar video kupi kamkorder.
3G zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se javi.
Baterija traje normalno, bas sam ga juce cimao ceo dan (ukljucen wi-fi,non stop na netu,slusao muziku,igrao igrice,telefonirao,...) i tek danas popodne sam ga ukjljuci na punjac.
''To do'' imas apps preko instalera.
''Voice recorder'' takodje.
Radio je u pripremnoj fazi (ili ti ispitivanja).
Pa garancija je samo na softver a ne ako ti ispadne itd. a apple-ov softver je najbolji.
Tema ima koliko hoces.(apps)
Sve se da resiti preko softvera od strane trecih strana.
Nije dzabe to tel. godine u USA.
Pa ja sam prvi hteo da kupim HTC Touch Cruise jos dok sam bio tamo.
Nisam upravo zbog nedostataka drajvera koje je kompanija trebala da obezbedi a samim tim fon nemoze da koristi pun potencijal, a sdruge strane nema zainteresivanih trecih strana da ga razvijaju.
IPhone je telefon koji se razvija na dnevnoj bazi od strane vrhunskih hakera i programera takop da je to telefon koji stvarno zivi,unapredjuje se i razvija,
Svaki drugi telefon ima to sto ima i kraj price.
A te gluposti kao kamera ne snima video..., pa ako hoces dobar video kupi kamkorder.
3G zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se javi.
Baterija traje normalno, bas sam ga juce cimao ceo dan (ukljucen wi-fi,non stop na netu,slusao muziku,igrao igrice,telefonirao,...) i tek danas popodne sam ga ukjljuci na punjac.
''To do'' imas apps preko instalera.
''Voice recorder'' takodje.
Radio je u pripremnoj fazi (ili ti ispitivanja).
Pa garancija je samo na softver a ne ako ti ispadne itd. a apple-ov softver je najbolji.
Tema ima koliko hoces.(apps)
Sve se da resiti preko softvera od strane trecih strana.
Nije dzabe to tel. godine u USA.
Pa ja sam prvi hteo da kupim HTC Touch Cruise jos dok sam bio tamo.
Nisam upravo zbog nedostataka drajvera koje je kompanija trebala da obezbedi a samim tim fon nemoze da koristi pun potencijal, a sdruge strane nema zainteresivanih trecih strana da ga razvijaju.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
dju_x, alo sine, koji je tvoj problem? darkado, je lepo napisao da iPhone ako nije haknut, ne radi. Moras da mu rastvoris software da bi ti radio na mrezi, plus onda nema updateovanja, koji je osnova Mac OS X-a. To sto ima 3rd party apps, pa tek one postoje za Symbian i Win Mobile...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
IPhone is artificial life form; an acellular non-carbon based organism.to je telefon koji stvarno zivi,unapredjuje se i razvija

Sto se tice samih argumenata, mislim da tu nema vise sta da se polemise da li su argumenti dobri ili ne.
Mudro zboris... I GSM zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se onda javi. Ne mozes zauvek da se vadis da si trcao za autobusom.3G zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se javi.

btw. namerno nisam nikog citirao, da ne bi bilo shvaceno kao licno, ali mislim da su komentari tipa ako hoces kameru- uzmi si fotoaparat, video- uzmi si kamkorder, 3G nije potreban jer je rizican- zamisli samo da ti se desi... itd.
Ja potpuno razumem zasto je nekima mocan iPhone, jer su i meni (a pretpostavljam i mnogima) neke njegove osobine revolucionarno mocne, ali ako ga vec brante i hvalite, hvalite ga cinjenicama i vrlinama, a ne tvrditi da sve sto iPhone nema (a nema dosta toga) zapravo nije nikom potrebno. Bezveze...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
E, ljudi, nosim ovaj iphone jedno 5/6 dana i evo mojih utisaka telefona i ovih gore komentara.
Telefon je lep, zvuci lepo, izgleda lepo, sve sto radi je lepo,maltene sto bi g-din Lobachewsky rekao revolucionarno.
Internet je poseban dozivljaj preko iphona, kao i neke od igrica u kojima se koristi ziroskop koji je ugradjen u fon.
E i to je bukvalno to.
Sto se tice 3g,ako neko od ovih sto su komentarisali da je iphone los zato sto nema 3g, ako uposte koriste 3g, secem k | t |_|.
I realno, ako ce vec riba da te zovei da zahteva 3g, mozes bez i malo grize savesti da joj kazes da nemas 3g prijem i u 95% slucajeva, neces je slagati.
Za video je stvarno greota, ali kamera mu je i ovako i onako krsh, tako da je mozda i bolje sto nema video, jer ko zna na sta bi to licilo.
E, da i ne znam zasto su ljudi pisali da mu je baterija krsh, meni je sljakala mislim jedno 3 dana bez punjenja, sa 40 poslatih i primljenih poruka,30 min razgovora,2h wifi i 1/1.5 h igranja igrica.
Kapiram da je iphone najjaci fon ili klincima(zbog imidza i cene), ili matorcima koji su do pre iphone-a imali n95, ali nju su samo koristili da zovu i da se jave.Znaci matorci koji ce videti bitnu razliku u onoj sferi koju inace koriste na bilo kom mobilnom telefonu, a u kojoj se iphone dosta razlikuje(ui).
E i interesantna informacija - Iphone nema touch screen, nego neki, ja ga zovem termo screen, jer ne reaguje na pritisak, nego na promenu temperature.
Sve u svemu, iphone, da je u cenovnom rangu do 300 eur(kod nas,sada), mozda bi bio revolucionaran,ali sa ovom cenom od 500+ eur, je preskup za to sto nudi.Zato dosta nas jedva ceka Meizu M8, jer bi trebalo da nudi isto sto i iphone, uz sigurno ne tako lep UI,ali za dvostruko,trostruko manje para.
P.S.:Ako neko ko slucajno nosi 8800(u bilo kojoj verziji),8600,ove novije - "arte" i onaj drugi koji sada ne mogu da se setim - kaze da je iphone preskup i da ne vredi toliko, neka umru u najvecoj agoniji, a ako hoce da skrate sebi muke neka izvrse hari-kiri(sepuku)
Telefon je lep, zvuci lepo, izgleda lepo, sve sto radi je lepo,maltene sto bi g-din Lobachewsky rekao revolucionarno.
Internet je poseban dozivljaj preko iphona, kao i neke od igrica u kojima se koristi ziroskop koji je ugradjen u fon.
E i to je bukvalno to.
Sto se tice 3g,ako neko od ovih sto su komentarisali da je iphone los zato sto nema 3g, ako uposte koriste 3g, secem k | t |_|.
I realno, ako ce vec riba da te zovei da zahteva 3g, mozes bez i malo grize savesti da joj kazes da nemas 3g prijem i u 95% slucajeva, neces je slagati.
Za video je stvarno greota, ali kamera mu je i ovako i onako krsh, tako da je mozda i bolje sto nema video, jer ko zna na sta bi to licilo.
E, da i ne znam zasto su ljudi pisali da mu je baterija krsh, meni je sljakala mislim jedno 3 dana bez punjenja, sa 40 poslatih i primljenih poruka,30 min razgovora,2h wifi i 1/1.5 h igranja igrica.
Kapiram da je iphone najjaci fon ili klincima(zbog imidza i cene), ili matorcima koji su do pre iphone-a imali n95, ali nju su samo koristili da zovu i da se jave.Znaci matorci koji ce videti bitnu razliku u onoj sferi koju inace koriste na bilo kom mobilnom telefonu, a u kojoj se iphone dosta razlikuje(ui).
E i interesantna informacija - Iphone nema touch screen, nego neki, ja ga zovem termo screen, jer ne reaguje na pritisak, nego na promenu temperature.
Sve u svemu, iphone, da je u cenovnom rangu do 300 eur(kod nas,sada), mozda bi bio revolucionaran,ali sa ovom cenom od 500+ eur, je preskup za to sto nudi.Zato dosta nas jedva ceka Meizu M8, jer bi trebalo da nudi isto sto i iphone, uz sigurno ne tako lep UI,ali za dvostruko,trostruko manje para.
P.S.:Ako neko ko slucajno nosi 8800(u bilo kojoj verziji),8600,ove novije - "arte" i onaj drugi koji sada ne mogu da se setim - kaze da je iphone preskup i da ne vredi toliko, neka umru u najvecoj agoniji, a ako hoce da skrate sebi muke neka izvrse hari-kiri(sepuku)
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
cebzab, odlican ti je ovaj mini review!!!
A ono receno: "3G zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se javi."?!?!?! WTF.... Pa ako sam u nekoj kombinaciji necu se ni javiti i gotova stvar!!!!
A ono receno: "3G zvuci dobro, a sta ako te riba pozove a ti u nekoj kombinaciji, aj se javi."?!?!?! WTF.... Pa ako sam u nekoj kombinaciji necu se ni javiti i gotova stvar!!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Cebzab svaka cast na postu... Darkado,pa naravno da je bolji WiFi iliti net na PSP-u kad je i veci i bolji ekran i jos milion stvari... znam ,zato sto sam jednom probao net na PSP-u i nisam mogao da se odvojim... sad jadan skuplja prasinu
:D:D A meizu ako bude oko 200-250 eura(sa istim ovim funkcijama) bice potpuno ok... ako ima vise funkcija,a bude oko 300-350 i to je ok..

Nokia E71... Elegant, but deadly