iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

hahahaha, kakvih 10din?!
kada aktiviras sam aparat, imas opciju da cekiras ''na sta da ti radi'' iMessage :)
meni je sve stiklirano, broj, icloud i gmail...
mada je svejedno, cim unesem prvo slovo tog nekog kome saljem on mi ponudi ''sve plave kontakte'' tj sve opcije iMessage tog kontakta...

naci ce te u svakom slucaju...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Meni je aktivirao sve instant :D

ipak je bolje kada je na broju
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Layne, da li se secas gde se to gleda posle aktivacije, gde je sve aktiviran iMessage? ne mogu da nadjem pa to ti je... :dry:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@Azimuth, Ok, hvala za link.
Btw, čestitke na novoj mašini :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

ЛуЦа, settings/msessages/ send&receive
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

znemanja, nema na cemu :wink:
I hvala! 8)

@Ceftriaxone, da li se moze dodati i broj pored tih mail adresa ili moram ponovo da aktiviram?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

А ја баш хтео да ти пошаљем поруку, али видим да ниси додао бр. Мислим да не може. Ево сад гледам у опцијама и видим да може да се дода мејл али не и број.
ex ivan87

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ima dole opcija start new conversation ali je meni vec svuda i broj i mejlovi... Da li tu dole moze da se doda broj posto mi je tu crn a ne kao gore gde mi je siv vec?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

To доле је да одабереш шта да ти буде примарно. Ја доле не могу ништа ни да бришем ни да додајем.
@Азимуте, види једино ово горе што сам рекао да ли ту може да се дода број уколико га нема.
ex ivan87

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Azimuth, svaka cast za novu masinu, vidim ja da se Android drustvo osipa, i jako sam zadovoljan zbog te cinjenice :D Sto manje Androidasa, to vise raznolikosti, i utoliko vise zanimljiviji forum :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ceftriaxone, ne vredi, imam samo opciju da dodam mail, ali ne i broj. Moracu OFF pa ON, ne vredi drugacije.

miodrage, hvala :wink: Ne osipa se, taman posla, uvek cu biti tu negde, samo sto zelim da se smirim na neko duze vreme pa sam zato uzeo ovo cudo... Za sada su utisci skroz pozitivni, jedino sto nikako da provalim kako da ugasim vibraciju u pojedinim aplikacijama (viber, whatsapp i sl) a da kada imam poziv normalno vibrira.

Dragan-che
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2009. 14:48

Post od Dragan-che »

Pozdrav svim ucesnicima diskusije. Danas sam i ja uzeo 6-icu pa sa obzirom da dolazim iz android sveta bice mi potrebno malo pomoci. Elem, uzeo sam silver preko vip-a ali planiram da ga koristim sa mts karticom. Sad sam na drugom forumu procitao da je neko uzeo isto u vip, ubacio mts karticu i tel radi, znaci nije zakljucan. Sa obzirom da moram karticu da skratim na odg velicinu moci cu da probam tek sutra. Ako ne radi moracu da se snalazim nekako tj da otkljucavam. Ali o tome sutra.
Citao sam ovu temu ali nesto nisam najbolje shvatio pa da pitam - pri aktivaciji telefona da li trebam izabrati Srbiju ili mogu i neku drugu zemlju kako bi imao mozda neku "pogodnost"? Citam da pominjete prijavu na storu ali mene interesuje na samom tel, kad ga budem prvi put upalio. Posto nisam taj setting radio mozda imate jos neki "uvodni" savet?
Naravno onda cu morati da nadjem najbolji-najbrzi nacin da prebacim kontakte, kalendar-podsetnike i jos po neke podatke sa lg g2 na Iphone pa ako i tu imate neki predlog slobodno pisite.
Inace tel sam samo na kratko izvadio iz kutije i lepo izgleda, u ruci lezi dobro ali to cu bolje komentarisati kad ga budem koristio duze od 1 min.
Unapred.hvala na pomoci i svima zelim da vas jabuke sluze dugo i fluidno :-)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pozdrav i cestitam :)
Za podesavanje zemlje tj. regiona mozes da stavis Srbiju... Ali za podesavanje samog apple ID moras neku drugu tj Hrvatsku ili Makedoniju... Vecina je tako :) vidi sa ovim novim korisnicima kako je ko, ja odavno imam na USA i zaboravio sam proceduru :)
U mts-u su za nove korisnike sami prebacivali sve sa aparata na aparat ali posto si u vip-u uzimao onda ne znam kakva je politika vip-a po tom pitanju... Najbolje je da na G2 sve prebacis na gmail pa onda sync na apple kad ubacis karticu... Pogotovu kontakte :)

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ставиш америку. Нађеш на нету адресу неког хотела и то је то :)
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

I ja imam od pre nekoliko godina USA nalog, mislim da sam isto adresu nekog hotela/kazina stavio. Danas kada sam aktivirao ip6, za zemlju sam stavio Srbiju.
Kako da prebacis kontakte i ostalo? Sinhronizuje ih na G2 sa gmailom, pa kad upalis ip6 opet odradis sinhronizaciju i eto ih.
Nego, koliko si platio telefon iz Vip-a i koja je verzija? Ako nije simfree, javi mi se, jedan clan odavde trazi bas takav jer je na Vip mrezi. :wink:

Majke im ga spalim, i dalje mi nije aktivirao imessages tj nije vezao za broj nego za mail. Tacno cu nazvati CC da ih pozdravim :x

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Nemoj ni da pokusavas da zoves cc jer oni kao da ne rade tamo kada je u pitanju apple:) to je uzas...
Koji clan? Koji clan? :D

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

iPhone 6

Post od Ceftriaxone »

Моја девојка (5ѕ) је имала муку са активацијом у теленору. Нешто она није одрадила како треба. Види да искључиш icloud и остало, па опет пробај да активираш.
ex ivan87

Dragan-che
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2009. 14:48

Post od Dragan-che »

Hvala na extra brzim odgovorima i pomoći.
Znači na telefonu biram Srbiju a na Apple ID ću na USA jer koliko sam shvatio onda imam po neku aplikaciju više u store-u. A za adresu ću se snaći već. Ako ne uspem onda Croatia ili Macedonia.
Ako može preko google-a sinc svega onda extra, nema šta da se brinem 8)

@iLuka - hvala na čestitkama. Rešio sam da promenim malo jer posle nekoliko godina Androida vreme je za promenu. Nisam neko kome je tolika otvorenost potrebna, više sam zainteresovan da sve radi ko doksa, bez štucanja. Mada za LG G2 imam samo reči hvale (kao i za prethodni Galaxy S2), stvarno je radio extra a baterija VRH.

@Azimuzh - Uzeo sam preko firme, jedan Iphone 6 i 2kom Lg G2 za kolege, pa sve to vezano na 5 brojeva (tarife 1xBPZ1000 i 4xBPZ500), doplata ukupno 86.000din. A ti ga sad podeli koliko je za koji. Msm da za Iphone izađe oko 50.000 a ostalo je za LG-eve.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Шта бре да се не снађеш. Хотел Плаза, Њујорк сити...
ex ivan87

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Za VIP je prva tura bila SIM free, sada su zakjučani.
Što se tiče otključavanja, trenutno nije moguće nigde.

Kako da ugasim zvuk na viberu kada šaljem poruku? Izludi me zvuk. Na androidu je imala opcija da se ugasi zvuk pri slanju.

Odgovori