Pozdrav svim ucesnicima diskusije. Danas sam i ja uzeo 6-icu pa sa obzirom da dolazim iz android sveta bice mi potrebno malo pomoci. Elem, uzeo sam silver preko vip-a ali planiram da ga koristim sa mts karticom. Sad sam na drugom forumu procitao da je neko uzeo isto u vip, ubacio mts karticu i tel radi, znaci nije zakljucan. Sa obzirom da moram karticu da skratim na odg velicinu moci cu da probam tek sutra. Ako ne radi moracu da se snalazim nekako tj da otkljucavam. Ali o tome sutra.
Citao sam ovu temu ali nesto nisam najbolje shvatio pa da pitam - pri aktivaciji telefona da li trebam izabrati Srbiju ili mogu i neku drugu zemlju kako bi imao mozda neku "pogodnost"? Citam da pominjete prijavu na storu ali mene interesuje na samom tel, kad ga budem prvi put upalio. Posto nisam taj setting radio mozda imate jos neki "uvodni" savet?
Naravno onda cu morati da nadjem najbolji-najbrzi nacin da prebacim kontakte, kalendar-podsetnike i jos po neke podatke sa lg g2 na Iphone pa ako i tu imate neki predlog slobodno pisite.
Inace tel sam samo na kratko izvadio iz kutije i lepo izgleda, u ruci lezi dobro ali to cu bolje komentarisati kad ga budem koristio duze od 1 min.
Unapred.hvala na pomoci i svima zelim da vas jabuke sluze dugo i fluidno