iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, verujes u Krishnu?
kapoerista90, ja sam napomenuo da je ovo prolazna faza. Elem, bio sam zainteresovan malo da se poigram i sas ovoga chuda, ali eto, brat mi ga doneo bez ikakvih konsultacija sa mnom, dobro da se nije jos pojavila XPERIA
Wicker Man, vraceno sve na normalno stanje.
Imam samo jednu zamerku - sto je ovaj iPhone komplikovan, pa to nije humano. Sve neka ogranicenja, ovoga onoga... nisu normalni bre. A iTunes me iritira da niste svesni koliko.

kapoerista90, ja sam napomenuo da je ovo prolazna faza. Elem, bio sam zainteresovan malo da se poigram i sas ovoga chuda, ali eto, brat mi ga doneo bez ikakvih konsultacija sa mnom, dobro da se nije jos pojavila XPERIA

Wicker Man, vraceno sve na normalno stanje.
Imam samo jednu zamerku - sto je ovaj iPhone komplikovan, pa to nije humano. Sve neka ogranicenja, ovoga onoga... nisu normalni bre. A iTunes me iritira da niste svesni koliko.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E miodrage ,bas da vidimo kolika ce da bude ta opsednutost iphonom,evo ja ga imam od kad se pojavio prvo 4gb,a sad pre mesec dana ,sam se menjao sa ortakom i on mi je dao 8gb,ali 2g,ali zadnje izdanje kupio ga je u americi u junu,tako da je nov softver i on je kao nov,mene jos odusevljava,kakve igrice ima ,i zezalice pa to je...videces,a navikao sam za poruke,tako da ne bih mogao da zamislim da se vratim na obiicnu neku tastaturu.ma mob je vrh! e sad zaintrigirao me je ovaj tvoj 3g sad,ali moram posle da se cimam oko prodaje ovog mog. A koja je boja,i gde se nalazi taj mob,kako oko placanja mislis i jel si ga probao?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pazi, ja imam sada moj (3G 8GB). Ovaj o kome pricham je iPhone 3G 16 GB, crni, kupljen u Australiji preko Optus mreze, full otkljuchan sve. Ortak ga je koristio mozda 2 meseca, telefon je kao nov bez ijedne ogrebotie (ovaj je inache manijak oko cuvanja stvari, tako da ga svaki put licka onom njegovom krpicom. Jos mu je zalepio razna cuda da se fon ne prlja
On je tu do 04.01. a tada se vraca u Australiju. Ako si ozbiljno zainteresovan, javi, pa da vidimo sta moze za ovo kratko vreme da se uradi.
Jeste, ima fon odlichne zezalice i sve, ali kao sto sam i pre rekao, u pitanju je jedna skupa igracka, i odlichan SEKUNDARNI fon. Kao primarni, E61 je i dalje neprikosnoven.

Jeste, ima fon odlichne zezalice i sve, ali kao sto sam i pre rekao, u pitanju je jedna skupa igracka, i odlichan SEKUNDARNI fon. Kao primarni, E61 je i dalje neprikosnoven.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
iPhone Lunux power:
http://www.youtube.com/watch?v=QwfMJRP5 ... re=related
Ovo obecava
Inache na YouTube-u ima svakakvih perverzija ove vrste 
http://www.youtube.com/watch?v=QwfMJRP5 ... re=related
Ovo obecava

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
kapoerista90, a ne mogu da ga prodajem, sad sam emotivno vezan za njega, ipak sam ga dobio od rodjenog brata na poklon koji je od usta odvajao da bi mi ga qpio. Ni njemu sirotom nije bilo jeftino, tako da eto, zadrzacu iPhone jedno duze vreme. A i prirastao mi nekako za srce ovaj, saku mislim... I zovem ga My Preciousssssssssss 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
fain2daniel, pocinje jako da mi se svidja. Evo, sto ga vishe njakam, sve vishe nalazim da ima sve sto mi treba. Ok, mozda bi mi dobro doslo da ima preglednost kakvu Symbian ima, ali sta da radim, ce se navikenm. ustvari, najveca glupost mi je iTunes, a onda sve to sr***e sa legalnim softverima i sl. Mislim, pasce jailbreak sigurno, samo ne znam tacno jos kada.
Recimo imenik je odlichno organizovan, poruke su mi malo stjupidne, ali se moze navici, mail je vrlo intuitivan... Jedino me nervira da ne da nijedan ton za poruke osim fabrickih... I sto cu imati da se sigram dok ne ubacim neke teme.
Ali Boze zdravlja, i srece, i bice svega toga u novoj godini
Recimo imenik je odlichno organizovan, poruke su mi malo stjupidne, ali se moze navici, mail je vrlo intuitivan... Jedino me nervira da ne da nijedan ton za poruke osim fabrickih... I sto cu imati da se sigram dok ne ubacim neke teme.
Ali Boze zdravlja, i srece, i bice svega toga u novoj godini

- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
e e miodrage,jbg,necu menjati moj iphone,jel nemam vremena da se cimam oko prodaje mog iphon-a,ali u svakom slucaju hvala!
nego za tvoj predhodni post,mogu reci samo,hehehe,navukao si se na iphone! a sto se poruka tice u pocetku mi je bilo malo cudno,a sada ne mogu da zamislim kako i ostli ne ubace tako da idu poruke,mislim da je izum veka sto se tice onako regulisanog inboxa,ali videc kad se naviknes malo!a imas programe da zaobidjes itunes,ali meni licno ne smeta,posto ga vec odavno koristim. a za ubacanje pesama,probaj program iringer da skines vrh je i pesme se bez problema,ubacaju,mada je meni ionako na fabrickom! a theme,samo preko cidije instaliraj ima ih koliko hoces,samo wifi i pici!

nego za tvoj predhodni post,mogu reci samo,hehehe,navukao si se na iphone! a sto se poruka tice u pocetku mi je bilo malo cudno,a sada ne mogu da zamislim kako i ostli ne ubace tako da idu poruke,mislim da je izum veka sto se tice onako regulisanog inboxa,ali videc kad se naviknes malo!a imas programe da zaobidjes itunes,ali meni licno ne smeta,posto ga vec odavno koristim. a za ubacanje pesama,probaj program iringer da skines vrh je i pesme se bez problema,ubacaju,mada je meni ionako na fabrickom! a theme,samo preko cidije instaliraj ima ih koliko hoces,samo wifi i pici!

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data