iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da se poFalim - stig'o iPhone 3G ali 8GB, ali nisam platio ni cvonjka, doneo burazer iz Nemacke na poklon. Elem, ostaje onaj jedan neprodat iPhone za cca 500E 3G 16Gb, full otkljuchan, sve legalno. Neko zainteresovan - PP.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Toliki protivnik iPhone-a i na kraju ga uzeo,pretpostavljao sam da ce se ovako nesto desiti sa tobom :D ja se razmisljam da uzmem pored Touch Pro-a da ne bude usamljen :(
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

miodrage, duboko sam razocaran u tebe kao tehnomana... al duboko i debelo!!! prodana duso :P :P :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

miodrage, veoma bih bio zainteresovan kad mi religija ne bi zabranjivala da dajem preko 250-300€ za telefon. Možda je to ok i realna cifra ali...........
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

miodrage, Cestitam za iPhone,samo taj ti avatar nikako ne lezi.E61 je tvoj zastitni znak. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, verujes u Krishnu? :)
kapoerista90, ja sam napomenuo da je ovo prolazna faza. Elem, bio sam zainteresovan malo da se poigram i sas ovoga chuda, ali eto, brat mi ga doneo bez ikakvih konsultacija sa mnom, dobro da se nije jos pojavila XPERIA :)
Wicker Man, vraceno sve na normalno stanje.
Imam samo jednu zamerku - sto je ovaj iPhone komplikovan, pa to nije humano. Sve neka ogranicenja, ovoga onoga... nisu normalni bre. A iTunes me iritira da niste svesni koliko.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

miodrage, ajde lepo prodaj meni taj 3g 8gb za jedno 300 jura pa da se ti ne zezaš sa itunesom :lol:
Nokia C6

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

miodrage kad sam ono vece video ovaj iPhone avatar dok nisam procitao mislio sam neko drugi :D sad si stare miodrage sas avatar od e61 :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

tehno maniac, kazem ti da ima u ponudi iPhone 3G 16 Gb full otkljuchan sve legalno by Jabuka, 450 jura. Ako si zainteresovan, javi se pa da se pravi pazar.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E miodrage ,bas da vidimo kolika ce da bude ta opsednutost iphonom,evo ja ga imam od kad se pojavio prvo 4gb,a sad pre mesec dana ,sam se menjao sa ortakom i on mi je dao 8gb,ali 2g,ali zadnje izdanje kupio ga je u americi u junu,tako da je nov softver i on je kao nov,mene jos odusevljava,kakve igrice ima ,i zezalice pa to je...videces,a navikao sam za poruke,tako da ne bih mogao da zamislim da se vratim na obiicnu neku tastaturu.ma mob je vrh! e sad zaintrigirao me je ovaj tvoj 3g sad,ali moram posle da se cimam oko prodaje ovog mog. A koja je boja,i gde se nalazi taj mob,kako oko placanja mislis i jel si ga probao?
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pazi, ja imam sada moj (3G 8GB). Ovaj o kome pricham je iPhone 3G 16 GB, crni, kupljen u Australiji preko Optus mreze, full otkljuchan sve. Ortak ga je koristio mozda 2 meseca, telefon je kao nov bez ijedne ogrebotie (ovaj je inache manijak oko cuvanja stvari, tako da ga svaki put licka onom njegovom krpicom. Jos mu je zalepio razna cuda da se fon ne prlja :) On je tu do 04.01. a tada se vraca u Australiju. Ako si ozbiljno zainteresovan, javi, pa da vidimo sta moze za ovo kratko vreme da se uradi.
Jeste, ima fon odlichne zezalice i sve, ali kao sto sam i pre rekao, u pitanju je jedna skupa igracka, i odlichan SEKUNDARNI fon. Kao primarni, E61 je i dalje neprikosnoven.

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

dobro je... zabrinuo bi se da si iole duze razmisljao da zadrzis doticni telefon :) Sad, ti to lepo prodas, i ko covek sebi kupis nov tel, a E61 kao sekundarni i da te bog vidi :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

iPhone Lunux power:

http://www.youtube.com/watch?v=QwfMJRP5 ... re=related

Ovo obecava :) Inache na YouTube-u ima svakakvih perverzija ove vrste :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

miodrage, mi ateisti verujemo only u finansije :wink: :wink: :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

kapoerista90, a ne mogu da ga prodajem, sad sam emotivno vezan za njega, ipak sam ga dobio od rodjenog brata na poklon koji je od usta odvajao da bi mi ga qpio. Ni njemu sirotom nije bilo jeftino, tako da eto, zadrzacu iPhone jedno duze vreme. A i prirastao mi nekako za srce ovaj, saku mislim... I zovem ga My Preciousssssssssss :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

miodrage cestitke....kome bi smetalo da dobije takav poklon :roll: anw kako ti se svidja sad 'ja telefon' generalno posle posedovanja istog?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

fain2daniel, pocinje jako da mi se svidja. Evo, sto ga vishe njakam, sve vishe nalazim da ima sve sto mi treba. Ok, mozda bi mi dobro doslo da ima preglednost kakvu Symbian ima, ali sta da radim, ce se navikenm. ustvari, najveca glupost mi je iTunes, a onda sve to sr***e sa legalnim softverima i sl. Mislim, pasce jailbreak sigurno, samo ne znam tacno jos kada.
Recimo imenik je odlichno organizovan, poruke su mi malo stjupidne, ali se moze navici, mail je vrlo intuitivan... Jedino me nervira da ne da nijedan ton za poruke osim fabrickih... I sto cu imati da se sigram dok ne ubacim neke teme.
Ali Boze zdravlja, i srece, i bice svega toga u novoj godini :)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

miodrage, počinješ da me ubeđuješ da uradim nešto za šta je još prerano :x :lol: :lol:
Nokia C6

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

e e miodrage,jbg,necu menjati moj iphone,jel nemam vremena da se cimam oko prodaje mog iphon-a,ali u svakom slucaju hvala!

nego za tvoj predhodni post,mogu reci samo,hehehe,navukao si se na iphone! a sto se poruka tice u pocetku mi je bilo malo cudno,a sada ne mogu da zamislim kako i ostli ne ubace tako da idu poruke,mislim da je izum veka sto se tice onako regulisanog inboxa,ali videc kad se naviknes malo!a imas programe da zaobidjes itunes,ali meni licno ne smeta,posto ga vec odavno koristim. a za ubacanje pesama,probaj program iringer da skines vrh je i pesme se bez problema,ubacaju,mada je meni ionako na fabrickom! a theme,samo preko cidije instaliraj ima ih koliko hoces,samo wifi i pici!
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Izasao je unlock za iPhone 3g od strane yellowsn0w ali jos uvek nije stabilan,nekima radi,nekima ne :).Al dobro je krenulo je polako :D

Odgovori