iPhone 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5
Baraba,osvetljenje automatsko sam iskljucila,p asam podesila da je malo manje od pola na onoj skali.
Miskoni,od jutros od 8h,tada sam ustala,pravac na posao i skinula ga sa punjaca.
Prethodnih dana,kada bi ga skinula sa punjaca,kako ga pipnem bilo je 99%,bukvalno odmah...
Danas se 100% zadrzalo
Evo sada u 22h sam pogledala,Usage 3h 44min,a Standby 14h,48min,baterija pokazuje 70%...To je ok?
Miskoni,od jutros od 8h,tada sam ustala,pravac na posao i skinula ga sa punjaca.
Prethodnih dana,kada bi ga skinula sa punjaca,kako ga pipnem bilo je 99%,bukvalno odmah...
Danas se 100% zadrzalo
Evo sada u 22h sam pogledala,Usage 3h 44min,a Standby 14h,48min,baterija pokazuje 70%...To je ok?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
annaBG, to je to, misija uspela! Sa takvom upotrebom će ti izgurati dva dana opušteno.
janka_88, redsn0w od novembra prošle godine nije dorađivan, tako da je bolje da probaš da ujuriš negde karticu.

janka_88, redsn0w od novembra prošle godine nije dorađivan, tako da je bolje da probaš da ujuriš negde karticu.
● PRAVILA FORUMA ●
Uuu super bas ti hvala
Ja rekoh nije valjda da ono onako malo,pa se rastuzila
Da vas pitam jos nesto
Sa app skidam free aplikacije,ali kako da skinem ove koje se placaju?

Ja rekoh nije valjda da ono onako malo,pa se rastuzila

Da vas pitam jos nesto

Sa app skidam free aplikacije,ali kako da skinem ove koje se placaju?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
janka_88 ajde da ja budem od pomoci, posto paceri ovde ne znaju nista 
Napravi lepo custom FW sa najnovim Sn0wbreeze koji ce da bude hacktivated i JB. Shift restore na njega u iTunes (ali telefon mora da bude u pwned DFU - to radis preko iReb). Trebalo bi sve da prodje i to je to - misija uspela!
Javi sta si uspeo.

Napravi lepo custom FW sa najnovim Sn0wbreeze koji ce da bude hacktivated i JB. Shift restore na njega u iTunes (ali telefon mora da bude u pwned DFU - to radis preko iReb). Trebalo bi sve da prodje i to je to - misija uspela!
Javi sta si uspeo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Miškoni
- Administrator
miodrage, palo mi je na pamet ali nisam imao vremena da proveravam da li je Sn0wbreeze u igri za ovu varijantu. Uostalom, verovatno će morati prvo da izvuče SHSH blob iz telefona, da proveri koji je fw trenutno i taj isti da upakuje. Tek onda će (možda) moći da odradi restore, uz pomoć TinyUmbrella. Eto ideja za kopanje.
annaBG, da bi kupovala regularno aplikacije, moraš da ubaciš kreditnu karticu u nalog za AppStore. Za sve ostale varijante mora da se uradi jailbreak.

annaBG, da bi kupovala regularno aplikacije, moraš da ubaciš kreditnu karticu u nalog za AppStore. Za sve ostale varijante mora da se uradi jailbreak.
● PRAVILA FORUMA ●
ne mora kreditna, moze i gift card...
Gift card gde kupujete,preko Q vaucera?
Mislim da je to malo skuplja varijanta.
A kucala sam br od kreditne i nije htelo da mi prihvati.Probacu opet pa cu vam napisati sta bese problem
Mislim da je to malo skuplja varijanta.
A kucala sam br od kreditne i nije htelo da mi prihvati.Probacu opet pa cu vam napisati sta bese problem
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
annaBG, ne moze kreditna kartica, mora Internet kartica. Kod Raiffeisen banke je to recimo Visa Virtuon. Kod Intese mislim da moze kreditna, ali treba proveriti!
- Miškoni
- Administrator
Trebalo bi da može bilo koja devizna kartica sa kojom je moguće plaćanje u inostranstvu.
● PRAVILA FORUMA ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Očigledno je to Apple malo zakomplikovao koliko vidim... Ja na Play Store plaćam sve normalno i bez ikakvih dodatnih aktivacija u banci sa svojom Visa Revolving karticom. 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
janka_88, propisi u BiH nisu isti kao ovde u Srbiji. Evo konkretno, ja u Raiffeisen banci imam Visa Electron sa kojom ne mogu da placam nista preko neta, ali mogu u inostranstvu jer sam kupovao sa njom i u Grckoj i u Madjarskoj, i u Francuskoj... A za net imam Visa Virtuon.
Imam neku Visu iz Intese, ali kako na tom racunu nemam sredstava, nikad nisam pokusao placanje.
Imam neku Visu iz Intese, ali kako na tom racunu nemam sredstava, nikad nisam pokusao placanje.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Što se tiče Visa Electron kartice situacija je potpuno ista i ovdje... ja sam takođe plaćao u nekoliko evropskih zemalja bez ikakvih problema ali preko neta neće da može
bez obzira što na nekim sajtovima piše da se podržava i plaćanje debitnim karticama, što Visa Electron ustvari i jeste. 

I ja sam ulogovna na USA app store odakle ne moze da se plati sa mojom karticom (kreditna)
Jer kreditna kartica svake drzave ima drugaciji broj i zato je ne prihvata tamo ?
Jer kreditna kartica svake drzave ima drugaciji broj i zato je ne prihvata tamo ?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
annaBG, otprilike. Postoji procedura prebacivanja drzave, kad je nadjem pusticu je ovde, pa da se prebacis na CRO App Store. Mada opet, zasto, uradis jailbreak, instaliras appsync, potom na komp poskidas aplikacije koje zelis, i preko iTools ih ubacis u telefon.
Ako ti treba detaljno objasnjenje, javi se na PP, jer na forumu ne smem javno da pisem o pirateriji
Ako ti treba detaljno objasnjenje, javi se na PP, jer na forumu ne smem javno da pisem o pirateriji

Hvala puno,mislila sam mozda giftcard da uzmem.A da ne bih na cro jer vidim da aplikacije nisu sve dostupne
Hehe jailbreak ne znam sta je tacno,ali zvuci kvarno

Hehe jailbreak ne znam sta je tacno,ali zvuci kvarno

jailbreak ti otvara sistem i pruza instalaciju aplikacija koje inace nisu dostupne na app store-u...
nije tesko uraditi jailbreak, postoji softver koji skines sa neta i pratis korake koje ti ''servira'' i - TA DA! dobijes iphone kao @baraba sto ima
nadam se da ce ti on pomoci kao sto ti je vec pomogao
nije tesko uraditi jailbreak, postoji softver koji skines sa neta i pratis korake koje ti ''servira'' i - TA DA! dobijes iphone kao @baraba sto ima

nadam se da ce ti on pomoci kao sto ti je vec pomogao

Nesto ne bih da ga budzim,da mu diram sistem 

pa sa jedne strane si u pravu ali kada bi to jednom uradila - ne bilo tvog povratka u ''cist'' iphone... stvarno se otvaraju mogucnosti da ne bi prepoznala svoj telefon...
ima ovde korisnika koji su daleko vise otisli od mene u budzenju, a stvarno sam svasta gurao u njega jadnog da je cak ponekad i kocio, gasio se sam itd... naravno, sve to se moze srediti, da te ne plasi to gasenje itd...

ima ovde korisnika koji su daleko vise otisli od mene u budzenju, a stvarno sam svasta gurao u njega jadnog da je cak ponekad i kocio, gasio se sam itd... naravno, sve to se moze srediti, da te ne plasi to gasenje itd...

xexeex kako to?u smislu mogucnosti instaliranja novih aplikacija?
meni je sada dosta zanimljiv,jer sam imala pre e72 Nokiju,sa kojom sam imala dosta problema,bagovanje,kocenje,nisam na interent mogla normalno da odem,pa sam malo skepticna sto se tice nekog budzeca,tj.ne bih da cackam mecku
meni je sada dosta zanimljiv,jer sam imala pre e72 Nokiju,sa kojom sam imala dosta problema,bagovanje,kocenje,nisam na interent mogla normalno da odem,pa sam malo skepticna sto se tice nekog budzeca,tj.ne bih da cackam mecku

pa da... sve sto, recimo, ima i android telefon - imaces i ti... vise shortcut-ova, widgeta, raznih korisnih ali i ne korisnih
aplikacija itd...