iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 6
Stvarno si naručio ovo?

- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nisam jos, ali najverovatnije hocu
Zasto?
Lomim se jos uvek izmedju te i ove http://www.spigen.com/iphone-6-case-neo-hybrid-4-7.html
"Problem" kod ove druge je sto je ram/okvir/bumper plastican. Ne znam koliko ce to uticati na opsti utisak kad se drzi u ruci
Za ovu prvu znam da je osecaj u ruci odlican i da je fantasticna zastita, pa jos u kombinaciji sa tempered glass i mozes pod tenk da ga bacis slobodno. Deluje kabasto ali nije toliko strasno kao na slici
Zasto?
Lomim se jos uvek izmedju te i ove http://www.spigen.com/iphone-6-case-neo-hybrid-4-7.html
"Problem" kod ove druge je sto je ram/okvir/bumper plastican. Ne znam koliko ce to uticati na opsti utisak kad se drzi u ruci
Za ovu prvu znam da je osecaj u ruci odlican i da je fantasticna zastita, pa jos u kombinaciji sa tempered glass i mozes pod tenk da ga bacis slobodno. Deluje kabasto ali nije toliko strasno kao na slici
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Pi jbm ti,ni meni se nesto ne svidja,bar sto se tice dizajna :/
sta znam, meni je tuzno staviti 6icu u bilo sta a ako bas mora onda da to bude nesto najmanje moguce...
ja foliju ne skidam ali silikon skidam kad god mogu, izrada je vrhunska i sam osecaj u ruci
ja foliju ne skidam ali silikon skidam kad god mogu, izrada je vrhunska i sam osecaj u ruci
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni ne da se ne sviđa, nego je
Kao da su moćni rendžeri dizajnirali.
Neo Hybrid mi je 10x lepši, elegantniji. Kao da je sa drugog sveta za ovaj moćan rendćžer.
Brišem te iz imenika ako kupiš moćan rendžer
Neo Hybrid mi je 10x lepši, elegantniji. Kao da je sa drugog sveta za ovaj moćan rendćžer.
Brišem te iz imenika ako kupiš moćan rendžer
- Azimuth
- Moderator

Znam i slazem se sa vama, ali kako ne razmisljam o softveru tako ne zelim da razmisljam ni o hardveru. Necu da moram i dalje da pazim kako ga spustam, da gledam na sta ga spustam i sl. U ove dve nedelje to konstantno radim. Imam na njemu onaj tanki silikon i kamera je tacno u ravni sa njim, pa zato uvek gledam da telefon stavljam na sto ravniju povrsinu itd itd.
Ovako lepo ga upakujem i ne razmisljam.
Najlepsa mi je ova opcija http://www.spigen.com/brands/apple/ipho ... l-4-7.html gde je taj metalni okvir/ram/bumper ali ima tu rupu na ledjima koja mi se uopste ne svidja. Em mi ruzno sto bode oci ta jabuka, em nemaju sta drugi da gledaju koji telefon imam. Ne znam, imam fore do sutra da smislim sta cu
Ovako lepo ga upakujem i ne razmisljam.
Najlepsa mi je ova opcija http://www.spigen.com/brands/apple/ipho ... l-4-7.html gde je taj metalni okvir/ram/bumper ali ima tu rupu na ledjima koja mi se uopste ne svidja. Em mi ruzno sto bode oci ta jabuka, em nemaju sta drugi da gledaju koji telefon imam. Ne znam, imam fore do sutra da smislim sta cu
pa taj tanki silikon i ja imam i nikad nisam razmisljao kako ga spustam a imam telefon vec 3,5 meseca... na okviru nema niti jednog najmanjeg traga... eventualno cu uzeti isti takav samo u nekoj boji i cao 
- Azimuth
- Moderator

Rekao bih da ima na pijaci ili buvljaku 
Sta ce ti to? Kupi neke lepse i zalepi one nalepnice jabuke sto si dobio sa telefonom
Sta ce ti to? Kupi neke lepse i zalepi one nalepnice jabuke sto si dobio sa telefonom
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
iPhone od 12.500 $ za 15. rođendan Burj al-Araba
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=954749
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=954749
- Bošković
- Entuzijasta

- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Da su napravili i 30000 komada, prodali bí jer se zna da u tom hotelu odsedaju šeici i najbogatiji biznismeni 
- dachakragujevac80
- Expert

Jel moze nekako da se podesi da kada ti stigne poruka zvono se oglasi samo jedanput,a ne da ponovi nakon nekoliko sekundi?
Naravno da moze, boze sta pitas
samo ga podesis da ne zvoni dva puta.
Settings-notifications-messages-repeat (dole nize)...
Settings-notifications-messages-repeat (dole nize)...
- dachakragujevac80
- Expert

hahahaha,pa meni je tu pisalo once i ja sam mislio da je vec podesen da jednom zvoni,ali nikako da ukapiram da je to once ali za repeat,i da postoji never!
hvala luka!
hvala luka!
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Meni je stigao juce onaj spigen tempered glass ali onaj cp+, sto prekriva ceo prednji deo telefona.. Malo se plasim da ga sam montiram 
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Azimuth
- Moderator

Hahaha kazu da se stavlja lakse nego folija, samo pazi kako ga odlepljujes ako hoces da ga mrdnes malo.
Ajd slikaj to staklo da vidim kako izgleda
Ajd slikaj to staklo da vidim kako izgleda
Haha ako ga Layne zezne i ostane baloncic, bas me zanima reakcija i tekst ovde posle toga! Ima na youtube dosta o tome kako se stavlja, cvrsi je dosta od obicne folije pa je lakse...
Inace, odem danas u iLike u delta city da vidim te popuste od 50%!
Naravno, nema nista ispod 5000
Inace, odem danas u iLike u delta city da vidim te popuste od 50%!
Naravno, nema nista ispod 5000
- Azimuth
- Moderator

Neka ga slika pre stavljanja
Salu na stranu, ispod stakla ne moze da ostane baloncic, jedino ako se prasina zavuce. A ako se to i desi, treba ga samo polagano odlepiti, skroz okolo ici da ne bi puklo staklo.
Ja upravo kupio Nillkin CP+, sad samo da stigne krajem februara/pocetkom marta.
Kasnije danas uzimam i neku od onih futrolica/silikona i to je to.
Kakvi su im to popusti od 50% ako nema nista ispod 5000 u iLike?
Salu na stranu, ispod stakla ne moze da ostane baloncic, jedino ako se prasina zavuce. A ako se to i desi, treba ga samo polagano odlepiti, skroz okolo ici da ne bi puklo staklo.
Ja upravo kupio Nillkin CP+, sad samo da stigne krajem februara/pocetkom marta.
Kasnije danas uzimam i neku od onih futrolica/silikona i to je to.
Kakvi su im to popusti od 50% ako nema nista ispod 5000 u iLike?
ej, ulazim , razmisljam sad cu naci taj sto sam video, kao gumirani case, odlican je, jedino ta rupa za jabuku je malo bezveze ali mi se svidja jer je stvarno tanak i gumiran... pitam sta imaju, da li vazi popust, oni svi oko mene, ''xtra su nam stvari'', itd itd...
prvo sto nemaju nista ispod 5300 a drugo sto su to najjeftiniji silikoni u bojama koji kostaju u radnji preko puta 800din...
ne znam sta taj gazda misli i kako opstaju
prvo sto nemaju nista ispod 5300 a drugo sto su to najjeftiniji silikoni u bojama koji kostaju u radnji preko puta 800din...
ne znam sta taj gazda misli i kako opstaju
- Azimuth
- Moderator

Ne smem ni da pitam koliko kostaju one kudi kamo ozbiljnije i originalne