Draco napisao:Hvala. Space gray, of kors
Mislim, nisam ni imao izbora. Jedva sam došao i do ovoga. Kakva pomama vlada za ovim telefonima, to je haos. Ja posle godina razmišljanja o Jabuci konačno se odlučim da ga uzmem, ciljao na 5s jer mi se dizajn više dopada, i tripujem samo ušetam u poslovnicu i potpišem ugovor... Aham To nestašica, to spiskovi, to rezervacije... Da mi nisu rekli da može opušteno preko Web Shopa da se naruči, malo je falilo da uzmem prvi M8 i zdravo. Ali ovako se osjećam privilegovanim
Dobrodosao u klub
Ako nesto zapne pitaj, tu smo...
Ipak je crna boja za apple naj naj, ima taj dodatni smek
Problem sa ljustenjem na 5 je bio samo u prvoj seriji na kasnijim su to sredili
Cestitke i sa moje strane
Layne brate, daj vise fotku stakla, sta si se stisao k'o seoska mlada
Postoji li varijanta da se odredjene aplikacije zakljucavaju pomocu Touch ID?
I da li iPhone radi sa kompresovanim fajlovima? Tj kako uopšte radi sa fajlovima, jer ni jedan fajl menadžer mi ništa sem slika ne prikazuje.
Pa da, za sve do sada su prokljuvili u prvih par dana. Najbrze valjda za 8.1.2 gde su izbacili za manje od 24h ako se ne varam.
Mada, iskreno, bas zbog tog igranja sam i batalio Android. Ode vreme ocas posla jer stalno nesto cackam, stalno menjam itd itd. Ovako sam sebe ogranicio namerno i mogu vam priznati da promena itekako prija
Jabucari moji evo i ja da vam se javim porucio sam preko ebay Nikilin tempered glass CP+ pa cekam da mi stigne,kao i UAG Maverick providan case za iphone6! [emoji18]
sergius, mislis ako ti stigne UAG
Salu na stranu, sve je super na slikama, ali mene mnogo vise interesuje kako sve to izgleda kada se stavi na telefon i sam osecaj u ruci, kako ce se uklopiti to zakrivljeno staklo sa nekim od kejsova i sl pitanja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.