Mali apdejt za sve koje interesuje telefon, nova je cijena 720, sa podrskom ( garancija na otkljucavanje, jalibrake, baseband, verziju, aplikacije, podesavanja...)
Pozdrav!
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
ljudi ja uzimam IPhone 3GS ...stize za 5 dana iz Britanije,370 E...meni je sumjivo ali mi se cini da je sanirano i sim-free je .... malo mi je frka ali dace bog da sve bude ok ako to prodje,dacu vam mail lika ali ako ne licno cu kupiti avionsku kartu i idem da ga izlomim .... nadam se najboljem
Godzilla, pa trebao sam da mu plaim preko western uniona,medjutim preko njih ne moze samo da se prima novac....pa cemo naci neko drugo resenje.
On me je zvao i vec je stavio paket ali ja moram sad da mu platim...nov je 32Gb bele boje,on kaze da mi stize i da ne trebam nista da brinem,zvao me i na mobilni....valjda nece da me predje i rekao mi je da ce mi dati neki broj,tako da cu moci da pratim svoj IPhone gde se nalazi na netu ja sam rekao da cu mu napraviti reklamu ako sve bude ok ^_^ hteo bi moj burazer da mu kupi par Omnia i900 i on kao ty dont wory,it will be
Poslednja izmena od serbian-boss u Pon, 17. Avg 2009. 19:29, izmenjeno 1 put ukupno.
serbian-boss, па мени је један тако лик рекао да му платим 100е прво и да ми је пакет спреман...
за ајфон 3г 16гб
нзм мени то није сигурно..
Јел тај лик Енглез или Србин?
Englez je.Ne znam,ja sam ga izmuljao sa svakakvim pitanjima i naadam se da ce sve biti u redu,inace sad imam nokiu 5800,pa hocu da probam ovaj IPhone...i rekao mi je kao u koliko nesto nije u redu sa mobom u roku od 30 dana mogu da ga vratim,a njihovi agenti ce mi vratiti pare....da su legalizovani i tako ....valjda ne laze toliko,rizikovacu malo
Meni je sve to neka muljavina iskreno recheno. A broj koji ces da dobijes je normalna stvar za pracenje svih paketa u svetu putem neta. Elem, on moze tebi da posalje bilo sta za te pare, a ti posle mozes samo da sedis i places. Uglavnom, ja volim da uzmem stvar u ruku pre nego je kupim, i tek kad je iznjakam, kazem pakuj OVAJ primerak i to je to.
Pre jedno mesec dana bio je fazon da se poruci 3GS po nekim jadno niskim cenama jer je apple napravio gresku.Znam pouzdano da je nekoliko ljudi porucilo tako i dobilo telefone.Naravno ta gdeska je posle nekoliko dana ispravljena....Pitam se samo koliko je apple bio u minusu zbog toga
dimi89, nije bio u minusu uopste....gledao sam snimak koliko njih kosta IPhone 3GS ....sta mislite ? 175 dolara ... da ne poverujes kapoerista90, ma nema sanse da mi uvali....nisam budala,provericu na licu mesta i tek ako je to to...on ce moci da podigne pare,a poslao mi je licencu da su legalizovani,da rade sa western union-om ....itd raspitao sam se sve ..... JEDINO ME BRINE da ne moram na da platim carinu to sam danas cuo,jel znate nesto o tome ???
sce što prolazi preko carine,mora da se plati.Od knjige,preko originalnog diska,do memorijske kartice čuo sam da postoji neka fora da se ne plati,tačnije da ti neko pošalje pod nekim uslovom,a kojim nemam pojma
Da, da se specificira da je ono što se šalje polovno, i da vredi manje od 20 evra, što sa ovim fonom ne bi ni osnovca zavrnuo. Tako da........... će da platiš
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Tako je moj brat dobio invisible Shield (kosta oko 25 $ mozda vise-mozda manje) a na kutiji pise 3$ da ne bi otvarali i da ne carine .Fazon je dobar samo jos da provalimo kome veruji kad vidi te nalepnice jer naravno svako moze da ih zalepi samo je pitanje zasto nekima ne otvaraju.
ljudi....necu da kupim kod ovog lika.Na milion mesta sam se raspitao,kod mobil manijaka i kazu da je prevara sigurno...kupicu legalno i aj zdravo....uzece mi teca iz Svajcarske od drugara IPhone 3G za 240 evra i boli me uvo.....bar cu mirno da spavam
serbian-boss, то сам и ја мислио.
Испао би баш креле да си пристао ипак 400е а не знаш шта стиже
И да ли стиже
3г за 240е и фурај
јел то полован,или нов?
јел има радњу?мислим ако има да се чујемо преко пп
Godzilla, ima radnju (on je vlasnik )...u pitanju je novi telefon 3G-16Gb i extra je drugar od mog teche,tako da mu je sredio cenu za njega inace nije 240 ....mnogo sam srecan,poslace mi ga sutra
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.