Isto. Nije do punjaca, definitivno. Sa mojim punjacem iP5 se puni za sat vremena, tako barem pokazuje ista aplikacija koju koristim na 5s.
Jos jedan ciklus cu obrnuti sa punjacem za 5, pa ako opet bude punio ovoliko eto ti prilike da kupis od mene za 470-480
Citam po netu da se svi 5s pune toliko, barem oni koji su pisali o ovome. Ne znam sta su radili sa telefonima i zasto je to tako, ali eto, jeste. Nije greska, kvar ili sta vec, prosto su takvi. Treba im vremena da se napune i to je to.
Al kazem, pokusacu jos sa punjacem od iP5, mozda se bude drugacije ponasao.
iLuka, ma salim se ja malo naravno. Azimuth, hahahaha, ti ga uzeo za 400 a sad od nas trazis 470-480, e pa ne moze tako. Iskljucivo zamena dolazi u obzir.
iLuka, iPhone-Srbija, ili iSrbija kako se nazivaju ovi u Kosovskoj su odlican, ali nikako ovlasceni servis. Momci lepo rade posao, i profesionalni su za svaku hvalu. Medjutim, to nije i nikada nece ni biti ovlasceni servis!
Po prvi put Apple je odobrio da ova akcija bude aktivna i u Srbiji i samim tim dva Apple Autorizovana Servisa Macola i iStyle Servis
mogu vršiti zamenu punjača za nevedene modele.
Već smo dobili određene količine kako bi formirali zalihe (trenutno samo 5 komada). S obzirom da smo samo danas reklamirali toliko komada,
molimo sve korisnike koji imaju pomenuti punjač za strpljenje ukoliko istog dana ne budu mogli da dobiju novi/zamenski punjač.
Procedura je da punjač donesete u Servis i nije Vam potreban nikakav račun niti je bitno gde je telefon kupljen. Potreban je samo serijski broj telefona.
Ukoliko imamo na lageru punjač, dobićete odmah zamenski, a u suprotnom okvirno se čeka 3 do 7 dana.
Za sve dodatne informacije možete poslati mail na mailto:service@istyle.rs ili pozvati br. telefona 011/269-09-83.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.