Mozda.
iPhone 6
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Nesto ne verujem u to. Rekao bih da ce sigurno izaci 6s.

- Azimuth
 - Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
 - :: Note 8 DS

Bilo je i ranije slicne price, da ce sa 5 na 6 odmah, sa 4 na 5 itd., ali i pored toga nisu preskakali S varijante                       

- zoreli
 - Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
 - :: Galaxy S21 Plus

Za 5 meseci novi iPhone 6S ... neverovatno kako vreme leti .

16 godina na forumu MOBILNISVET
Bas sam danas nesto pricao i kad sam cuo sebe naglas da je april vec poceo  

Inace, slobodno drzite van silikona ip6, meni je danas dva puta pao na parket i nista, niti najmanji trag

Inace, slobodno drzite van silikona ip6, meni je danas dva puta pao na parket i nista, niti najmanji trag
ja mog juce prodao, vratio se na 5s  
Mnogo mi bolje lezi, samo mi je malo cudna velicina samog displeja..

Mnogo mi bolje lezi, samo mi je malo cudna velicina samog displeja..
- znemanja
 - Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
 - :: Samsung S20 Ultra
 - :: Samsung A52

Jabuka izgubi epitet najskupljeng smartphona-a.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
						- Evindzer
 - Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
 - :: Samsung Beleška 10
 - :: Široka Noklica

To je samo na par meseci, dok ne izađe 6s, tada će se cene permutovati. 

Ovde se govori o cenama u apple shopovima, kod nas a i svuda ima preprodavaca, cena u apple radnji je jedina verodostojna... Cirih - 620, Berlin - 700e itd... Prosek je bio cini mi se oko 650e kad se pojavio 

A, da, u USA je 550usd skoro uvek

A, da, u USA je 550usd skoro uvek
Al zato svi zakukaju kako je skup, kako je konkurencija jeftinija, a stvarnost je vidimo drugacija:)

Постоји ли X или R sim за i6?

ja nikada nisam imao konktakt sa tim ''ne sim-free'' iphone-ovima, znam da se koristi ta kartica, starije su x-sim, novije r-sim ali za ove nove modele - ne znam bas nista... 
jedino da pitas u nekom servisu bas za apple uredjaje, ima ih u Bgd i po netu...

jedino da pitas u nekom servisu bas za apple uredjaje, ima ih u Bgd i po netu...
Хвала. Другарица узела преко оператера а не користи ту мрежу...

Ima RSIM kartica i za sesticu, rade i na ios 8.2
Rsim 9+ i Rsim 10
Bukvalno ih samo stavis i izaberes sa koje mreze i dalje radi redovno.

Rsim 9+ i Rsim 10
Bukvalno ih samo stavis i izaberes sa koje mreze i dalje radi redovno.
pozdrav,
uneo sam jedan kontakt i sada kada pogledam u icloud-u preko kompa njega nema...
takodje ga nema ni u gmail kada udjem preko kompa...
samo se pojavljuje u samom telefonu, nigde nije sinhronizovan... kako da ga rucno sync? prvenstveno mi je bitno da bude u gmail-u...

uneo sam jedan kontakt i sada kada pogledam u icloud-u preko kompa njega nema...
takodje ga nema ni u gmail kada udjem preko kompa...
samo se pojavljuje u samom telefonu, nigde nije sinhronizovan... kako da ga rucno sync? prvenstveno mi je bitno da bude u gmail-u...
- Azimuth
 - Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
 - :: Note 8 DS

Kako nece gmail da ti povuce kontakte? Meni povlaci odmah kako koji unesem.
Imas i Easy Backup aplikaciju, ja sam uhvatio dok je bila Pro verzija besplatna. Sa njom isto mozes lako da zavrsis posao.
Pre svih peripetija, probaj jednostavno da iskljucis i ukljucis ponovo sinhronizaciju kontakata za gmail. Mora da proradi.

Imas i Easy Backup aplikaciju, ja sam uhvatio dok je bila Pro verzija besplatna. Sa njom isto mozes lako da zavrsis posao.
Pre svih peripetija, probaj jednostavno da iskljucis i ukljucis ponovo sinhronizaciju kontakata za gmail. Mora da proradi.
pa tako sam i dosao do svih kontakata na gmail-u... cim unesem on uradi sync sa nalogom... 
od skoro sam poceo da koristim icloud i tamo mi vuce ali ovaj put nije uradio sync ni na gmail ni na icloud...
ok, znam sta je ali ne znam sta dalje... stajalo je pod ''default account'' - outlook i sve je tamo islo poslednje sto sam ubacivao...
kako sad da iskopiram na gmail sa outlook-a?

od skoro sam poceo da koristim icloud i tamo mi vuce ali ovaj put nije uradio sync ni na gmail ni na icloud...
ok, znam sta je ali ne znam sta dalje... stajalo je pod ''default account'' - outlook i sve je tamo islo poslednje sto sam ubacivao...
kako sad da iskopiram na gmail sa outlook-a?
iPhone 6
Nista. Stoje svi na outlook-u za sada i imam im pristup ako u bilo koji aparat ubacim i taj nalog pored gmail-a... 
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... a8d42f.jpg[/img]
Sad se pojavio LTE ali ne mogu nista da otvorim

[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... a8d42f.jpg[/img]
Sad se pojavio LTE ali ne mogu nista da otvorim