iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: iPhone 6
Bas tako. Lepo je kada svako pokaza sta moze njegov model pa se to mozda nekome dopadne i onda tako siri mrezu. Ja sam uvek za dobre promene
Note IV N9100 dual
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
da li telekom i telenor zakljucavaju iPhone na njihovu mrezu? 

Svi sa svih mreza su zakljucani do isteka ugovorne obaveze 

Da li postoji i kako se zove program za skidanje pesama preko youtuba u mp3formatu i da je free???
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
iDownloader je radio upravo to, ali zbog autorskih prava su morali da ugase tu opciju. Valjda je i YouTube malo zategao.
Azimuth, tubemate je bio skroz ok na androidu a na ajfonu ne znam koji program koristiti za skidanje pesama sa youtuba u mp3 fotmatu
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sad kreću problemi, nešto si mogao na androidu, na ios ne može... Odnosno može ali sa JB. Ali ti si na 8.3, nema JB.
I ,znaci ne postoji neka alternativa za iphone???? Koliko se krece temperid glass protect ako neko zna?
- Azimuth
- Moderator
Mozda i postoji, samo treba prevrteti aplikacije. Ima onih za offline gledanje, znaci skine ih dok si na netu pa ih kasnije gledas, ali ne mozes download da uradis pa npr da saljes spot nekome. Zapravo, ja ne znam za takvu aplikaciju jer mi to nije nikada trebalo, ali verovatno da postoji.
Sto se tempered glass tice, zavisi kakav hoces kejs da nosis. Postoje oni sto idu od ivice do ivice, ali ne mogu bas sa svakim silikonom. Sa druge strane, postoje oni koji ne pokrivaju one zakrivljene delove displeja pa njih mozes sa svakim da ukombinujes.
Od ovih sto idu od ivice do ivice najbolji je Nillkin CP+, na eBay-u je oko 10-12$. Ove druge mozes manje vise u svakoj prodavnici ili servisu da nadjes, oko 700-1000 din kostaju. Kako god okrenes, to je najbolja zastita za displej.
Sto se tempered glass tice, zavisi kakav hoces kejs da nosis. Postoje oni sto idu od ivice do ivice, ali ne mogu bas sa svakim silikonom. Sa druge strane, postoje oni koji ne pokrivaju one zakrivljene delove displeja pa njih mozes sa svakim da ukombinujes.
Od ovih sto idu od ivice do ivice najbolji je Nillkin CP+, na eBay-u je oko 10-12$. Ove druge mozes manje vise u svakoj prodavnici ili servisu da nadjes, oko 700-1000 din kostaju. Kako god okrenes, to je najbolja zastita za displej.
Azimuth, meni treba app da skinem pesmu recimo preko youtuba odma u mp3 formatu. Takva app je recimo za android bila tube mate
oxigen, potrazi na youtube-u. 

toda81, toda81, ne staj na muku
ajde vidi spremi neku app da moze da se instalira i na ajfonu i androidu 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
E moj doco, vratices se ti starom jatu kako stoje stvari. Vec te more mnoge muke
Note IV N9100 dual
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel jos nekome opet baguje viber? Sad mi se desava da nece da mi posalje poruku,pa onda moram da izadjem da ocistim aplikacije koje rade u pozadini,i onda je sve normalno! 

- Azimuth
- Moderator
I kod mene sve normalno radi.
Ovi pozivi na whatsapp me idusevljavaju, jbt pa skoro da nema razlike u odnosu na gsm.
Ovi pozivi na whatsapp me idusevljavaju, jbt pa skoro da nema razlike u odnosu na gsm.