iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iPhone 6
I kod mene sve OK sa Viberom.
Azimuth Whatsapp ne koristim, jel' stvarno toliko dobar?, ako jeste, da ga probam onda....
Azimuth Whatsapp ne koristim, jel' stvarno toliko dobar?, ako jeste, da ga probam onda....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ovo piskaranje je klasika, ali sam poziv je zaista skoro pa kao na gsm. Nema onog kasnjenja kao na viberu, ne cuje se eho, sve je cisto i normalno tece konverzacija. Ja sam zadovoljan. I da, nema zvuka odlaznih poruka [emoji23]
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Auh, pa kakvim tajnim radnjam se bavite kada vam toliko smeta zvuk odlazne poruke
Moracu da ga probam samo zbog poziva, mada su mi svi prikatelji zavisnici od Vibera, skoro niko ne koristi whatsapp.

Moracu da ga probam samo zbog poziva, mada su mi svi prikatelji zavisnici od Vibera, skoro niko ne koristi whatsapp.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ја имам наведени проблем са Вајбером. Неће да пошаље поруку а за долазне стиже нотификација али их не приказује. Проради тек када обришем апликацију из позадине.
Draco, i ja imam slican problem po nekada ne znam o cemu se tu radi???
Azimuth, zanima me u vezi kupovine igo navigacije da podelimo troskove kako i sta ide? Ako mozes da mi pojasnis kako fukcionise ceo proces i kako cu i na koji nacin cu ja moci da instaliram igo???
Azimuth, zanima me u vezi kupovine igo navigacije da podelimo troskove kako i sta ide? Ako mozes da mi pojasnis kako fukcionise ceo proces i kako cu i na koji nacin cu ja moci da instaliram igo???
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
@oxigen, potrebno je da se vas petoro skupi i podelite cifru na ravne casti. Svi uplatite na racun jednog lika koji vam posalje gift card. Dok se sve to desava, neko od vas petoro napravi poseban nalog preko kojeg cete kupiti igo. Svi imate pristup tom nalogu. Kad se sve zavrsi, svako od vas odradi autentifikaciju svog racunara (na jedan icloud nalog moze maksimalno 5 racunara). Posle toga prosto skine svako od vas na komp i onda samo sinhronizaciju radis sa telefonom ili cime vec sve.
Zasto preko kompa sve ide? Zato sto tako mozete na mnogo vise uredjaja da instalirate igo (ovo je korisno ako imas vise ajfona, ajpeda i sl.), a ako bi direktno na telefon skidali onda ovi iz Epla mogu da vas prokljuve i ugase nalog.
Mozda ovako zvuci komplikovano, ali je prica vrlo jednostavna.
Malo kasnije ti saljem link pa javi kada mislis da pises da bih mogao tamo da garantujem za tebe. Pretpostavljam da nisi registrovan pa da te ne bi izbojkotovali i izbacili iz te grupe.
Zasto preko kompa sve ide? Zato sto tako mozete na mnogo vise uredjaja da instalirate igo (ovo je korisno ako imas vise ajfona, ajpeda i sl.), a ako bi direktno na telefon skidali onda ovi iz Epla mogu da vas prokljuve i ugase nalog.
Mozda ovako zvuci komplikovano, ali je prica vrlo jednostavna.
Malo kasnije ti saljem link pa javi kada mislis da pises da bih mogao tamo da garantujem za tebe. Pretpostavljam da nisi registrovan pa da te ne bi izbojkotovali i izbacili iz te grupe.
Па не знам... Остаје нам да чекамо следећи update апликације.oxigen napisao:Draco, i ja imam slican problem po nekada ne znam o cemu se tu radi???
... Ne da mi baguje prilikom javljanja, uzas
sigurno dve sekunde se ne javi 

- Azimuth
- Moderator
Mislis na ono vreme od prevlacenja slajdera pa dok se ne uspostavi veza? Kod mene se to sredilo na 8.3. Nema vise tog "praznog hoda"....
ma da... dok se javi tj dok cujem sagovornika, prodje sekunda, dve... ios8 je ubedljivo najgori ios do sada... zato ga i krpe svaki cas...
- Azimuth
- Moderator
Pa zar nisi rekao da se i kod tebe to sredilo na 8.3? Kako se moglo vratiti?
Kod mene nema vise toga.
Da li je moguce da ga neka aplikacija zeza?
Kod mene nema vise toga.
Da li je moguce da ga neka aplikacija zeza?
Od juce popodne pocelo da zeza a jutros najgore... Nista nisam skidao u zadnjih par dana novo, nesto radim pa nemam vremena da cackam telefon...
Sam od sebe poceo da zeza...
Sam od sebe poceo da zeza...
- Azimuth
- Moderator
Bem li ga sta moze biti. Uradi eventualno hard reset (ono sa home i power tasterima) pa ces videti.
imao sam neke ideje, na prvom mestu mi je restore ali necu sada to... nemam ni vremena ovih dana
neka ga ovako pa cemo videti...

Azimuth, iLuka, ja sam radio restore iz razloga zanimalo me kako to izgleda kada se radi na ajfonu,i opet posle toga isto sa viberom
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Viber generano na svim sistemima ima odredjene probleme u radu, baguje, sporo se otvara itd... To je do njih samih ne do apple ili win telefona...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne zeza na svim OS. Evo ja nemam ama baš nikakav problem sa viberom.
- Azimuth
- Moderator
Nemam ni ja problem sa viberom, ali ocigledno da na svim sistemima ima ljudi koji imaju problema.
Sinoc pricam sa jednim kolegom, kaze covek da mu telefon pisti, vidi na zakljucanom ekranu da mu je stigla poruka na viberu, vidi i od koga je, ali kad udje u aplikaciju bilo direktno iz notifikacije ili peske kroz samu aplikaciju, nema poruke. Tek posle gasenja aplikacije mu se pojavi poruka u vec postojecoj konverzaciji.
Zast je to tako, nemam pojma.
Sinoc pricam sa jednim kolegom, kaze covek da mu telefon pisti, vidi na zakljucanom ekranu da mu je stigla poruka na viberu, vidi i od koga je, ali kad udje u aplikaciju bilo direktno iz notifikacije ili peske kroz samu aplikaciju, nema poruke. Tek posle gasenja aplikacije mu se pojavi poruka u vec postojecoj konverzaciji.
Zast je to tako, nemam pojma.
Moze li pomoc?
Pravim ovaj apple account da bi skinuo aplikacije, sta mi trazi kartice kod billing information, sta da radim ?
Zasto to trazi?
Pravim ovaj apple account da bi skinuo aplikacije, sta mi trazi kartice kod billing information, sta da radim ?
Zasto to trazi?
- Azimuth
- Moderator
Trazi ti da bi mogao da kupujes aplikacije. Mozes, a ne moras da uneses podatke kartice. Kupovinu mozes odraditi iskljucivo na ovim "nasim" AppStore-ovima. Znaci EX YU prolazi, za ostatak Evrope nisam siguran, a za druge kontinente sigurno nece da moze.