iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
iLuka da nije mozda neka spigen ili tako nesto..?
Može li se iskljuciti brojanje koraka u ovoj Health aplikciji?
Bilo bi dobro ako neko moze detaljno da opise postupak kako se dodaju pesme i video preko itunsa??? Skoro sam prebacivao neku muziku i nakon toga sam izbrisao taj folder sa pesmama i nakon sinh.sve pesme koje su mi bile na iphine su se izbrisale ...da li zato sto sam izbrisao folder sa muzikom na kompu gde si bile te pesme ako neko moze malo da pojasni kako sve to fukcionise
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Funkcionise jednostavno.. Kada se prvi put nakacis na itunes i sinhronizujes pesme od na primer Jelene Karleuse, sledeci put kada hoces da dodas nove pesme na primer Cece, na itunes library na kompu moras da imas sve pesme koje su ti vec na telefonu (u ovom primeru Karleusu), inace ce biti obrisane Karleusine pesme sa telefona.. Ti si mozda obrisao iz itunes library sa kompa nekako te pesme pa su ti nestale sa fona.. Ja koristim mac, pa je tu malo drugacije brisanje iz Itunes library sa kompa..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja ne drzim muziku i filmove u telefonu, ali koliko znam to sve mozes mnogo jednostavnije da odradis tako sto ces umesto itunes koristiti itools ili ifunbox.
Koristite li cloud servise? Nisam ih do sada koristila, ali bih sada, zbog nedostatka prostora u telefonu, da aktiviram neki. E sad, My Drive i Dropbox imam, pa me zanimaju iskustva i da li rade ofline? Ubacim slike i da mogu da ih gledam i koristim i kada nemam internet vezu?.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne.
- Azimuth
- Moderator
Pa kako bez interneta? Cloud znaci da je negde na nekom serveru sve to skladisteno, a da bi tvoj telefon komunicirao sa serverom neophodan je net.
Pih, ja mislila da je ipak moguće pregledati već uploudovan sadrzaj bez neta [emoji3]
U google drive-u imas opciju da gledas u off line mode-u... 

A kako, gde podesim to? Jel možda ona opcija Keep on device ? A to je samo za pojedine slike, ne može za ceo folder, na primer
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pa nije valjda da nemaš net, a posedujes iphone 6?
Cemu svrha SmartPhone ako se nema net....?
Cemu svrha SmartPhone ako se nema net....?
Huawei
Naravno da imam net, ali nemam ga na primer u romingu. Zanimaju me sve moguće varijante., nije valjda problem pitati
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ma ne breeee, naopako, naravno da nije problem pitati
Nista loše nisam mislio mojim postom

Nista loše nisam mislio mojim postom

Huawei
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel se desava jos nekom da mi se notifikacioni bar duplo uveca kada se spusti,pa se vidi samo polovina?
Мени не
- Azimuth
- Moderator
Ne znam kako izgleda to kada se "duplo uveca" ali kod mene je sve normalno, kao i prvog dana.
Mozes da ulovis i postavis neki SS da vidimo kako to izgleda?
Mozes da ulovis i postavis neki SS da vidimo kako to izgleda?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Hocu cim se bude desilo prvi put,ali ko za klinac,sad nece! [emoji1]
@sergius, veruj mi video sam je izdaleka, pojma nemam koja je...
@jelenac, upravo to ali nije bas kako sam mislio, malo sam detaljnije pogledao, ne daje mi opciju da ih ''skinem'' na aparat i pogledam i pored te opcije keep on device... brzopleto sam ti rekao ipak
@dachakragujevac80, ti ubedljivo imas najludje probleme sa svojim primerkom, ja tih briga nemam
@jelenac, upravo to ali nije bas kako sam mislio, malo sam detaljnije pogledao, ne daje mi opciju da ih ''skinem'' na aparat i pogledam i pored te opcije keep on device... brzopleto sam ti rekao ipak

@dachakragujevac80, ti ubedljivo imas najludje probleme sa svojim primerkom, ja tih briga nemam

iLuka, Nesto se razmisljam,da li da promenim malo ovu moju 6icu space gray za isto 6 ali silver?
Ne znam prvo da li cu naci neki beli da je u mint stanju kao ovaj moj crni i slicne starosti od 4 meseca,sta mislis ti o tome,a i ostali clanovi... ne znam jel neko ima belu 6icu,a da ga je smorila boja pa da hoce malo da promeni pa da se zameni sa nekim za crni
Navikao sam da menjam telefone pa me hvata panika...

Ne znam prvo da li cu naci neki beli da je u mint stanju kao ovaj moj crni i slicne starosti od 4 meseca,sta mislis ti o tome,a i ostali clanovi... ne znam jel neko ima belu 6icu,a da ga je smorila boja pa da hoce malo da promeni pa da se zameni sa nekim za crni

Navikao sam da menjam telefone pa me hvata panika...