Vesti i dešavanja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Vesti i dešavanja
Pa da. Ne znam, verovatno preko imei broja recimo, softverski, ko bi ga znao.
Zveki54 napisao:Moze mala pomoc, nov sam sa iphone-om pa ne znam jos kako sve ide, daje mi pitanje da li zelim da instaliram update na ios 8.1.1. pa da li da uradim i koja je procedura dalje?
http://www.iphoneinformer.com/19597-sho ... ios-8-1-1/
Tako i samsung izbacuje, mart-septembar... Sto da ne. I Sony je pokusao...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa to jedino ako misle da razdvoje veci i manji model pa onda na po 6 meeci, tako to Samsung radi pa ne pravi sebi konkurenciju. Ovo sto je Sony pokusao se evo neslalvno zavrsilo, sami sebi skocili u stomak tako sto obaraju cene svojih uredjaja.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
To ce da spusti kvalitet proizvoda.. To je samsung unakazilo...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Mozda ce ici 6s pa u septembru 6s+?! Sta znam, ja ne sumnjam u njihove odluke 

- Azimuth
- Moderator
^ To ima smisla, ali da ide 6s u martu pa u septembru 7 je već nekako...ne znam, mislim da zaista nema potrebe za tim jer nemaju sa kim da se trkaju oko hardvera.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Azimuth napisao:^ To ima smisla, ali da ide 6s u martu pa u septembru 7 je već nekako...ne znam, mislim da zaista nema potrebe za tim jer nemaju sa kim da se trkaju oko hardvera.
Hahahahahhahaa, naravno, to sam i mislio

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Koliko jadna izjava ovog čoveka iz MTS. Kako im se samo uvlači u dupe, pa to je strašno. Kao da Samsung, Sony i LG ne traže sve te uslove i garancije. Ajde bre, sram ga bilomiodrage napisao:http://mondo.rs/a750198/Mob-IT/Vesti/Ka ... rbiju.html
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
El Laki, ocito da nisi najpazljivije citao, kod ostalih proizvodjaca ne mozes preko mobilne mreze da preuzmes nadogradnju softvera za DZABE!!! To Apple jednostavno trazi...
Miskoni!?!? Opet miodrag pravi rusvaj!!!
evo ih svadjaju se! 

- Azimuth
- Moderator
Sad ni meni nije jasno. Sta znaci preuzimanje nadogradnje oftvera za dzabe? Ako je apdejt onda to vazi za sve, jedino bitno jeste sto se trazi da apdejt bude istovremeno kada i bilo gde drugde u svetu.
To je carrier update i vrlo je mali, za par sekundi je gotovo:) neka vrsta prilagodjavanja mreze samom aparatu koliko sam upucen...
Inace u mts-u niko o apple nista ne zna, nisu imali ozbiljnu obuku, srbije jos nema na Apple Id mapi...
Inace u mts-u niko o apple nista ne zna, nisu imali ozbiljnu obuku, srbije jos nema na Apple Id mapi...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Koliko sam razumeo to za nadogradnje je fazon da se za skidanje update ne troše megabajti iz paketa.
Ali ostale izjave..
Kompletan Apple menadžment insistira na jednom - na besprekornom korisničkom iskustvu
.....
Pre dolaska iPhone telefona na srpsko tržište morali smo da rešimo i pitanje servisa, tahničke podrške i garancije, koji su za Apple izuzetno važni
....
Apple ne pravi nesporazume. U svakom trenutku tačno znate šta traže od vas i to je jasno napisano u dokumentima i tabelama koje su redovno stizale iz centrale. Takođe, Apple insistira na rešavanju zahteva.
.....
Druge kompanije ne traže ništa od toga, ma koji će im servis, garancija, i zadovoljstvo korisnika.
Ali ostale izjave..
Kompletan Apple menadžment insistira na jednom - na besprekornom korisničkom iskustvu
.....
Pre dolaska iPhone telefona na srpsko tržište morali smo da rešimo i pitanje servisa, tahničke podrške i garancije, koji su za Apple izuzetno važni
....
Apple ne pravi nesporazume. U svakom trenutku tačno znate šta traže od vas i to je jasno napisano u dokumentima i tabelama koje su redovno stizale iz centrale. Takođe, Apple insistira na rešavanju zahteva.
.....
Druge kompanije ne traže ništa od toga, ma koji će im servis, garancija, i zadovoljstvo korisnika.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa kod drugih das fon na servis pa cekas unedogled, kod Applea doneses telefon, i odneses kuci nov uredjaj (refurbished).
Ajde da vidim da sa nekim Androidom preuzmes preko mreze update (moze sa mega paketom i sl), sa Apple-on, to je dz, tj. Megabajti se NE racunaju. To su Apple uslovi, svideli se oni nekome ili ne. To je jedan od razloga zasto su Apple fanovi toliko odusevljeni, jer je korisnicko iskustvo Apple korisnika nenadmasivo. To nijedan drugi proizvodjac nema, niti ce imati u skorijoj buducnosti.
Ajde da vidim da sa nekim Androidom preuzmes preko mreze update (moze sa mega paketom i sl), sa Apple-on, to je dz, tj. Megabajti se NE racunaju. To su Apple uslovi, svideli se oni nekome ili ne. To je jedan od razloga zasto su Apple fanovi toliko odusevljeni, jer je korisnicko iskustvo Apple korisnika nenadmasivo. To nijedan drugi proizvodjac nema, niti ce imati u skorijoj buducnosti.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Za pare koje plaćaju, nemaju oni ništa. Džabe im sve, pa telefon se savija, zaboga 

Daleko od toga da je Apple los,ali ne opravdava cenu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.