iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: iPhone 6
Ili neka u toku razgovora proba na istom mestu sa i bez futrole kako bi se faktor lokacije i mreže poništili.
Pa zar nije bilo price kad je izasao iP4 da bas treba bumper da se ne gubi signal?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Da otklonim dilemu! Kupio sam juce silikonsku futrolu i signal se vratio! Znaci da mu ove aliminijumske,plasticne i sta li vec stvarno ometaju signal!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Poznato je da aluminijumske futrole utiču na prijem signala. Lepo izgledaju, ali su beskorisne. Silikon s' druge strane ne izgleda tako lepo, ali predstavlja najbolju zaštitu za uređaj (elastičan je pa dosta efikasnije apsorbira sile koje deluju na uređaj pri udaru).
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Има ли неко проблем са снимањем панорамских фотографија?
Мени се у горњем лијевом и доњем десном углу појављују црни дјелови на сликама.
Мени се у горњем лијевом и доњем десном углу појављују црни дјелови на сликама.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mesto ne radis kako treba, zato ti se pokave ti crni delovi. Pokusaj da budes mirniji, postavi telefon vertikalno, prati liniju i mora da ispadne dobro 

Da, tako se pojavljuje kada mrdas telefon na gore ili dole dok ga okreces. Panorama se slika tako sto se telefon fiksira na jedno mesto i okrece oko svoje ose, ne pomeras ruke / celo telo.
- znemanja
- Moderator
Malo je teze panoramu napraviti, treba mirna ruka i ne pomerati se da i sve ispalo OK.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Сад сам пажљивије пробао и у праву сте. Свако помјерање горе-доље резултује тим црним дјеловима. Хвала.
- znemanja
- Moderator
Baš treba biti precizan, kod pomeranja pojave se zamućenja na krajevim i na prelazima iz slike u sliku.
Pozdrav svima,imam mali problem sa ekranom,naime kada stisnem ekran u gornjem levom uglu cuje se blago pucketnje i ekran kao da malo upadne u kuciste ali to se vidi kad se bas blizu zagledam,pa me zanima da li mi to podleze nekog garanciji u istyle posto telefon nije kupljen ovde vec u Madjarskoj i da li ce mi zameniti mob za nov ili ce da otklone taj mali kvar... Ne znam da li da idem to da reklamiram da mi se ne smeju tamo?
Sto bi ti se smejali? Odes, probas... Sta mozes da izgubis? 

- znemanja
- Moderator
Naravno da treba da odneseš, Apple garancija pokriva i manje stvari, tako da probaj.
To je izgleda masovni problem kod sestice.
- Azimuth
- Moderator
Nije samo na 6, desava se i na 5/5s itd.
Ali ono sto je bitno, resivo je i najcesce se menja telefon
E, a kad se zameni, kao u mom slucaju zbog pomerene prednje kamere (onaj polumesec), onda em se dobije nov telefon (vakuum pakovanje) em nova garancija na 24 meseca
Ali ono sto je bitno, resivo je i najcesce se menja telefon

E, a kad se zameni, kao u mom slucaju zbog pomerene prednje kamere (onaj polumesec), onda em se dobije nov telefon (vakuum pakovanje) em nova garancija na 24 meseca

- znemanja
- Moderator
Azimuth, Jesi li dobio zamenu zbog onog "polumeseca" sa prednjom kamerom?
- Azimuth
- Moderator
Da, da, zbog toga. To je, kako su mi rekli, neka pena koja drzi kameru pa se ona valjda nekako "pomerila". Sta god, dobio nov umesto starog 5 meseci, nova garancija i to je to. Inace, i kompletna oprema podlezi garancijo. Znaci da ako slusalice, punjac, usb nekako unistite, pravac prvi servis i dobijate novo 

- znemanja
- Moderator
Azimuth, Pa ne hvališ se
znam da si pričao da imaš taj problem sa prednjom kamerom, ali nisam znao da si garanciju i realizovao. Nego, koju si boju dobio 

- znemanja
- Moderator
Eto, covek dobije drugu sansu i opet pogresno izabere 
.....

.....