iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6

Post od iLuka »

brate kakva prepiska! dva moderatora odjednom! kakav forum 8) :D

ja bih isao za svaku glupost da reklamiram pa ako prodje-prodje :)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

iLuka, Pa normalno, jedan od benefita Apple uređaja je upravo garancija i na ovakvim primerima ta garancija dolazi do izražaja. Makar to bila i sitnica ,ali ako je pokrivena garancijom zašto je ne bih iskoristio :)
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Koliko sam skontao, garancija pokriva bukvalno sve osim celofana i kutije, sto je skroz kul i lepo sa njihove strane :)
Tako da, imas neki problem ili sumnjas da imas? Pravac servis ili prva poslovnica i reklamiraj ;)

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

znemanja napisao:Eto, covek dobije drugu sansu i opet pogresno izabere :P
.....
:lol: :lol: :D :lol:
Svaka cast Eplu na takvoj garanciji, ne znam da li jos neki proizvodjac daje tako nesto.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

^Od nedavno Huawei Mate 7 takođe ima odličnu garanciju. Garancija omogućava da se jednom, tokom trajanja garantnog perioda, uređaj zameni bez pitanja ako je oštećen na bilo koji način ( pad, lom, voda i sl.).
Apple zaista prednjači kada je garancija u pitanju, nadam se da će i ostali proizvođači krenuti tim stopama.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

To je pravi put kako se gradi brand i povjerenje kupaca. Takva im je ista politika i za softversku podrsku. Sve to kad se sabere zato i jesu tu gdje jesu i imaju povjerenje kupaca bez obzira na visoku cijenu i neke mane

Zlebakerodjaci
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Jun 2015. 13:55
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Zlebakerodjaci »

Ljudi ne znam da li je bilo ovo pitanje vec i ako je bilo izvinjavam se,ali me zanima proverena informacija od ljudi koji koriste iphone 6 koliko im traje baterija uz neko prosecno koriscenje a koliko uz maksimalno. Ja sam kupio Ip6 pre nekih meseca dana i stvarno sam prezadovoljan telefonom,ali baterija mi je cudna malo kao da je slaba, skinem ga ujutru u 6 sa punjaca i do 15:00 imam nekih 50% iz non stop koriscenje wifi i surfovanja internetom plus poneki poziv i poruka. Battery usage mi je 4h,zanima me jel je to dobro ili ne?

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Sto se tice mog problema sa pomeranjem ekrana i pucketanjem pri pritisku bio sam danas u istyle servis u uscu i serviser ga je pregledao i ostavio sam ga na 15min da mi repozicionira displej i naravno namestio mi je i rekao mi je da u 75% slucajeva to moze da se ponovo desi i ako ga budem drugi put doneo na reklamaciju moracu da ga ostavim na reklamaciju i u roku od 7-10 dana bi trebalo da dobijem nov! Svaka cast za apple svaka cast za istyle usluga na nivou!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Zlebakerodjaci, za takvo koriscenje i za taj procenat oko 15h popodne, ja bih rekao da je ok...
ja skidam sa punjaca oko 8h ujutru i do uvece, oko 21,22h mi ostane oko 20-30%, nekad i vise...

Zlebakerodjaci
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 26. Jun 2015. 13:55
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Zlebakerodjaci »

@iLuka
Meni do 21:00 jedva da ostane 10%. Ne znam da li je to malo ili sam ja previse ocekivao,ali citam ovde i po drugim forumima i cini mi se da svako ko je napisao da mu duze traje baterija :smutny: moze li jos neki vlasnik iphone 6 da mi kaze koliko njemu traje baterija?

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Kad smo vec kod baterije jel neko upucen malo oko opcije Location services i dodatnih opcija unutar nje a tice se System Services sta vam je tu ukljuceno a sta ne...?!

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Da li moze neko da mi kaze kako da pozovem bilo koji broj preko video poziva ta druga osoba nema iphone? Sad sam nesto gledao ne vidim nigde opciju za video poziv
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Preko facetime mogu samo apple uredjaji i prepoznace ti ga u imeniku, bice plav... Isto je i za imessage :)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Znam za face time a da li mogu da pozovem neki drugi recimo android preko video poziva i kako???

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Možda je bolje da u svrhu video poziva koristiš Skype.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Znam da je bolje skype ali me zanima da li uopste moze video poziv bez da koristim face time??? Znaci hocu da pozovem neki android na video poziv ranije sam mogao dok sam imao samsung da pozivam video pozive bila he opcija pozovi kao video poziv sada ovde ne vidim tu opciju ???

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Nisam isprobavao, ali vidim da ima ikonica kamere kada vec pozoves neki kontakt. Da li je to za FaceTime ili za obican video poziv, to vec ne bih znao.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

I na kraju suma sumarum da li mogu da pozovem bilo koji broj koji nije ajfon preko video poziva mislim da nema sanse neka me ispravi neko ako gresim . Ali da ne nozes da uputis obacan video poziv to ne nogu da verujem

goran_mias
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 28. Jun 2015. 17:30

Post od goran_mias »

Ne moze.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma