iPhone 4

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Ninolina, moguce stvarno ne znam i ne tvrdim nista. ako je tako onda je to stvarno glupo. Provericu kako je kod mene pa pisem.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ninolina, Pa ne znam probaću i ja tako neki velik fajl, mada ću osedeti dok to pošalje . :lol:

Evo sada sam poslao fajl od 100MB bez problema, mada mi je gore izašlo obaveštenje da imam malo slobodnog prostora, tako da si valjda ograničen slobodnom memorijom na telefonu iako on kada završi sa slanjem to sačuva na mem. karticu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Za bluetooth na Androidu, slao sam na caletov fon mp3 fajl velicine 10mb, slanje preko 2 minuta, sve proslo bez problema...

Pitanje za iPhone 4, koje je mozda glupo, ali me zanima: sta se dobija tim ugradjenim ziroskopom? Jel to nesto poput akcelerometra ili potpuno drugacije, da ne kazem bolje? Cujem i da ce dobru primenu naci u igrama...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ako sam dobro razumeo drugara, navodno telefon reaguje kada ga stavis u ruku. Valjda se pali ekran ili tako nesto. Ortak koji ima iPhone je trenutno na odmoru pa ne mogu proverim.

Ali nadam se za 5 dana stize meni moj iPhone pa javljam utiske :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Ma kak'i, dezinformacije.

Ja bih rado zamenio svoj desire za cetvorku. Bice, bice. Kad se malo stabilizuje cena.
iPhone 4.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

i kad krene nova serija sa internom antenom, umesto ove 'eksterne'... :D :D onda ce stvarno biti dobra kupovina...
Samo nek se rolaju....sarme.

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Pera Detlic, interna antena mozda na novom iPhone 5 o kome na netu vec pricaju kako ce najverovatnije izaci oko januara 2011 zajedno sa 7 incnim iPadom. Dotle mora da se prodaju svi napravljeni komadi. Greota bacati u djubre kada neko jedva ceka da ga kupi. Pa Apple voli svoje korisnike zar ne?
N70 v 5.0609.2.0.1

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Marko_NS napisao:Ma kak'i, dezinformacije.

Ja bih rado zamenio svoj desire za cetvorku. Bice, bice. Kad se malo stabilizuje cena.
Cisto sumnjam da ce pasti kod nas ispod 600 posto ih napolju sad jedva ima za 600, ja sam dao Galaxy S i desire za njega i mislim da se necu pokajati po onome sto sam do sada video.

Taman da se smirim malo sa telefonima.

@zvezdarac

Ti kako hoces, Apple proizvodi jesu skuplji u startu kao i Sony ali za razliku od ostalih proizvodjaca kao sto je Dell, HP itd oni drze neki "nivo" kvaliteta i nece ti se desiti da ti krcka plastika ili da se raspadne kuciste na top modelu laptopa (Dell XPS 16)...

Ja sam licno prezadovoljan Apple i Sony proizvodima, a pogotovo OSX koji je mnogo stabilniji i kvalitetniji od Wina.

I sto je po meni najbolje, nema milion modela, nego iz jedne klase 2-3 i to je kraj. A ne sad saroliko, pa kako koga zakaci.

Stvarno mi nisu jasni ljudi koji stalno hejtuju, ako ti se ne svidja iznesi jednom stav a ne x puta. Jel ti Apple konkurencija? Nije, sta te briga ako neko ima problema sa istim, ti si ispao pametan sto nisi "bacio" novac i kuliraj...

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

madness99, kontam, da. cekam dok padne na 600-650 i onda uzimam.

i poslednji paragraf je verovatno najbolji deo ove teme. svaka cast. :)
iPhone 4.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

apple u svoje uređaje ugrađuje sve ono što i svi ostali. apple sam ne proizvodi ništa. to što stavljaju u win laptopove to apple stavlja i u svoje. to je jedan još pokušaj mistifiikacije nekakvog svemirskog kvaliteta. pošto imam i apple notebook, nakon nekoliko meseci skoro nikakve upotrebe mi je otišao dvd u njemu ( a pravi ga LG). sony uzima panele od samsunga i onda nalepi 50% veću cenu. prošlo je to vreme ekskluzivnog kvaliteta, sad se u uređaje stavlja šta ko stigne. ali, materijala za šišanje uvek ima, tu se ništa nije promenilo...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

madness99 napisao:...a pogotovo OSX koji je mnogo stabilniji i kvalitetniji od Wina.
Па да нпр. уопште не постоје вируси за њега... :roll:
Колико људи још увек верује у ту глупост. :uhuh:
Слобода или смрт

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Koje spominjao viruse?
Pricao sam o stabilnosti u radu sa programima i kako sve normalno funkcionise, kao i na linuxu. A ne kao na Winu da svaki cas nesto ne valja, puca...

@Tacty

Govorim o zavrsnoj obradi, ne o hardveru, ne znam koji laptop imas ali sam konkretno mislio na MacBook Pro i iMac.

Kada je sve isto, zasto drugi proizvodjaci ne koriste aluminijum kao zavrsnu obradu?

A sto se tice Sony-ja, nisam spominjao televizore nego Vaio seriju koja je stvarno odradjena vrhunski, pogotovo zadnja. Mada i kod televizora ima razlike, ne mozes da ocekujes da za 500e dobijes neki fullhd extra kvaliteta...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Bolji je OSX od wina, ali meni npr,win7 radi već 7-8 meseci bez ikakvih problema, samo treba malo paziti, nikakvih virusa nikakvog pucanja nisam imao, a radi nekada i po mesec dana bez gašenja. Mada što se tiče laptopova nikada na njima ne bi koristio win pošto bi se raspao od virusa sa usb-a.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ne znam kakav problem sa samim sobom ima taj Samsung, ako je tako jaka firma i svi kupuju displeje od njega, jer to onda znači da drugima prave bolje nego sebi. Ko je ikada video tip displeja na Sonyju i MBPu, i rezolicije koje su za 2 klase veće nego kod konkurencije na istim dijagonalama, zna o čemu pričam.

Good luck madness99 & nadam se novom mini oqupu da testiramo novu igračku :wink:
Poslednja izmena od gargamel4 u Pet, 13. Avg 2010. 11:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Jedna stvar mi samo nije jasna, svi ti hateri koju pljuju taj grozni iPhone, kada ga kupe/dobiju odmah krece druga prica i drugi ugao gledanja stvari.

Evo jedan primer na forumu je miodrage, kada se samo setim koliko je pljuvao iPhone i onda kada ga je kupio/dobio, druga prica.

telep,

Slazem se potpuno sa tobom u vezi win7, ali po meni jednostavno nije to to. Kada moze normalno i jednostavno, zasto komplikovati?

Uostalom, opste je poznato da Apple "prodaje" sistem, a ne masinu ko masinu.

PS: Samo za ove koji pljulju toliko mac, kada je toliko preskup iMac 27", koliko se krece u slobodnoj prodaji LED monitor koji je istog kvaliteta?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Isto koliko i sam iMac 27" 8)

A osim Miodragea isto tako i neaktivni mod. B_Udder 8)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

madness99, sve je tacno sto kazes, jesam napljuvao iPhone 2G. Kod 3G sam se vec ohladio i nisam razmisljao o istom, a onda sam dosao u posed jednog i odusevio se. I naravno da mom odusevljenju jos uvek nema kraja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

nisam želeo da širim priču, ali taj famozni apple "sistem" i famozni osx nemaju čak ni pošteni file browser. itunes takođe nema alternativu kao muzički plejer. svi rade u fazonu library-a, i nema tog plejera koji će da pušta muziku iz foldera. probao sam da napravim neki music server od mac-a, ali jes, nema native podršku za flac i ostale lossless formate. ah,da, stavio sam i office na mac, to toliko laguje da je beskoristan čak i za obično kuckanje. žena dobila na poklon mali ipod, svaki drugi dan se zabaguje i mora da radi hard reset. a baterija mu traje 30% od deklarisanog playing time-a. i naravno ne možeš sam da je zameniš.

nema tog aluminijuma koji bi sakrio tu gomilu ozbiljnih nedostataka.

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

madness99, a kada je neko imao iPhone pa ga opet ne hvali? Shvatam da je individualna stvar lepota i da je nesto za nekoga lepo a za nekoga nije. Ali kada mi neko prodaje uredjaj sa 100 mana za debele pare i pritom mi se sugerise da je najbolji a ja vidim da nije ni blizu najboljeg, kada moram da turam za ono sto drugi imaju iz kutije, kada ne vidim pola od nekih sajtova itd, e onda dodje kraj ljubavi. Uostalom ja pisem o manama koje su evidentne a ti to svodis na hejt. Razmisli o tome ko je zapravo hejter *samo sto ti hejtujes sve one koji ne vole stvari kao ti*
Nego, madness99, ako toliko hvalis aluminijumsko kuciste onda ces se sigurno zaljubiti u N8 kada izadje. :roll:
N70 v 5.0609.2.0.1

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Tacty, STA? :o
file browser je "finder" i radi savrseno.
iTunes ima mali milion alternativa.
uff, jadan, ne mozes da zivis bez losslessa. pogotovo na zvucnicima, strasno je potreban flac. pffft.
nista, ponavljam, nista ne laguje na OS Xu.
mali iPod? :?
ne postoji hard reset.

(:

molim te, ako nemas sta pametno da kazes, nemoj siriti dezinformacije. hvala.
iPhone 4.

Odgovori