Nece verovatno pre septembra, to su neke novije procene... Obicno 2-3 meseca pred predstavljanje se vec dosta toga zna zbog procurelih informacija. Ovog puta se ili apple zastitio nevidjeno dobro, ili jos nije novi uredjaj stavljen u proizvodnju. A najava nikad ne ide bez da se novi uredjaji pocnu proizvoditi kazem barem 2 meseca ranije.
Wifi i 3G ne gasinm, wifi se kaci gde ima, sta da gasim, to je neka sića u uštedi zanemarljiva. Veca i bitnija usteda je prebacivanje 3g u E kada se zaključa displej, pri otklhucavanju vrati u 3g. I poslednji rezultat 4S:
Poslednja izmena od Miškoni u Čet, 18. Apr 2013. 16:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Baraba, use the force of the thumbnail mode, pliiiiz! :roll:
Meni smeta jako to menjanje 3g -> E iz razloga sto gubi signal kad prelazi iz jednog u drugi. Ja drzim 3g ugasen, palim po potrebi.
Kad pricam, sta se desi kad oslabi 3g signal i on krene da prebaci na E?
Ta promena je 1 sek. Čisto sumnjam da si za to vreme usao u imenik, nasao koga ces da pozoveš i pozvao, ni Džon Vejn ne poteze tako. A da gasim net i da ostanem bez obavestenja mi je totalno bezveze, onda mi i ne treba ovakav fon.
Ako pričaš preko 3G (video poziv) i nestane 3G naravno da ce pući veza. Ako je obican poziv tj. samo glas ne desava se nista, jer je koristiš 3G za razgovor.
I sada namestiš da se čuva na google, ako hoćeš sam da dodaje tj. backupuje svaki novi:
Settings > Mail, Accouunts >Add Account > Other> Add CardDav Account
Server je google.com a User Name puna gmail adresa.
pitanje imam u ponudi iphone 4 i 4s mada su oba zakljucana na austrijske mreze.da li bi ja mogao u srbiji da koristim uz gevey karticu te telefone?jer koliko vidim nisu podrzane za otklucavanje preko operatera da budu simfree???
Uzeo 4s i imam problem da prebacim kontakte sa SIM-a na fon (6.1.2 verzija, JB). Koliko sam video po tutorijalima (posto sam potpuni newbie za iphone) to se radi iz Settingsa pa valjda opcija Mails, Contacts, Calendars, ali ja tu opciju uopste nemam u Settingsu Sta da radim?
Skini sa neta itools i itunes i preko itools sve prebacujes. Ima pisano ovde u temi iphone 5, cini mi se takodje imas opciju settings-mail pa dole import sim contacts...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.