iPhone 6s
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6s
Sve ih ispodizem odmah po zavrsetku rada u njima... To zamucivanje mi se desilo sada kada sam probao da je vise puta za redom pokrenem bez "gasenja"...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znam kako se gase, ali nisam verovao da to radite
To je potpuno suprotno korišćenju iphone i njihovoj filozofiji. Da su hteli da se zatvaraju, imali bi "izlaz" kao opciju u app, ne, oni su pojednostavili stari, samo jedan klik tj. taster za sve. Na samsungu/lg itd. ima tri tastera (home, nazad i recents), oni to gledaju kao komplikovano, lakše sa jednim klikom tj. tasterom i ne razmišljati o app da li si ugasio ili ne). Otuda i problem sa kamerom, nikad nisam gasio app na iphone, zajebali su, ovo je bag.

To je potpuno suprotno korišćenju iphone i njihovoj filozofiji. Da su hteli da se zatvaraju, imali bi "izlaz" kao opciju u app, ne, oni su pojednostavili stari, samo jedan klik tj. taster za sve. Na samsungu/lg itd. ima tri tastera (home, nazad i recents), oni to gledaju kao komplikovano, lakše sa jednim klikom tj. tasterom i ne razmišljati o app da li si ugasio ili ne). Otuda i problem sa kamerom, nikad nisam gasio app na iphone, zajebali su, ovo je bag.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
To se desava samo kada slikas, pa pogledas sliku i ne vratis se u kameru nego ostanes u galeriji. Kad sledeci put pokrenes onda joj treba taj delic sekunde da uradi ono sto si ti trebao, a nisi 
Tako je barem kod mene na ovom reversnom telefoncicu.

Tako je barem kod mene na ovom reversnom telefoncicu.
Molim korisnike sa fals telefonima da se uzdrze od komentara
Ja sam rekao da apple posle iOS 7 ode malo u nekom meni cudnom pravcu, al', 'ajde... Necu ja da budem najpametniji...

Ja sam rekao da apple posle iOS 7 ode malo u nekom meni cudnom pravcu, al', 'ajde... Necu ja da budem najpametniji...
Baraba, nisam pisao da radim to, nego kako se radi. [emoji14]
Azimuth, meni se dešava i u situaciji koju sam opisao i u tvojoj situaciji, ali to prebacivanje fokusa na novi kadar traje brže nego autofokus na drugim telefonima. [emoji6]
Azimuth, meni se dešava i u situaciji koju sam opisao i u tvojoj situaciji, ali to prebacivanje fokusa na novi kadar traje brže nego autofokus na drugim telefonima. [emoji6]
- Azimuth
- Moderator
Bitno je da si zadovoljan telefonom i da radi onako kako si ocekivao ili i bolje od toga. Mene je Apple kupio sa odnosom prema kupcima. Ajd podrska i sam rad, nego sto cu po treci put imati nov telefon, a evo skoro pa godinu dana je proslo od kada sam ga kupio. Povrh svega toga ide i nova garancija na 24 meseca, to su mi danas u mts-u potvrdili.
Azimuth, to je zaista lepo. [emoji4]
Da sam zadovoljan telefonom, jesam, i to mnogo. Imam da učim još dosta toga kako se koje stvari rade, ali ono meni bitno je da telefon ne posustaje sa radom/brzinom bez obzira koliko ga ja mučio. Veruj mi na reč da ga mučim. [emoji4]
Koji od onih silnih iFile je taj o kojem si pisao do sada? Šta može da uradi bez jb?
Da sam zadovoljan telefonom, jesam, i to mnogo. Imam da učim još dosta toga kako se koje stvari rade, ali ono meni bitno je da telefon ne posustaje sa radom/brzinom bez obzira koliko ga ja mučio. Veruj mi na reč da ga mučim. [emoji4]
Koji od onih silnih iFile je taj o kojem si pisao do sada? Šta može da uradi bez jb?
- Azimuth
- Moderator
Ova tri imam na telefonu.

U sustini, komplet pristup kao na androidu mozes imati iskljucivo uz jb i ifile sa cydie. Bez jb-a imas neka ogranicenja, ali se manje vise mogu zaobici (zavisi sta radis sa fajlovima).

U sustini, komplet pristup kao na androidu mozes imati iskljucivo uz jb i ifile sa cydie. Bez jb-a imas neka ogranicenja, ali se manje vise mogu zaobici (zavisi sta radis sa fajlovima).
- Baraba
Azimuth, ponovo garanciju iz početka? Mislio sam da su im to bile greške iz početka, da više ne daju, ako MTS stvarno i dalje posle godinu dana od kupljenog uređaja daje novu garanciju iz početka od 24 meseca, oni su najbolja varijanta za kupovinu iPhone.
vla-do, baš tako, nekm stvarima budeš zadovoljan i oduševljen, neke stvari mi izluđuju do bola, recimo viber (iritantni zvuk poslatih poruka koji ne može da se isključi) i snimanje poziva.
vla-do, baš tako, nekm stvarima budeš zadovoljan i oduševljen, neke stvari mi izluđuju do bola, recimo viber (iritantni zvuk poslatih poruka koji ne može da se isključi) i snimanje poziva.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
A ti nemoj da koristis smrdljivo djubre od Vibera, nego recimo Telegram ili WhatsApp. A onim svojim kontaktima koji i dalje zele Viber ili nemoj da se javljas, ili im trubi do besvesti da je Viber djubre. Ja radim ovo drugo, i za sada imam i mali uspeh, 3 ljudi sam odgovorio od Vibera.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
baraba, koji si sad uzeo? promeni potpis da znamo
nije valjda da se dvoumis jos uvek oko htc i apple? 

- Azimuth
- Moderator
@Baraba, nova garancija na novi telefon. Nije greska bila ni onda, a ni sada. Prosto tako posluju, a ja se ne bunim
al ajd da sacekamo da mi stigne pa cemo sve znati.
Inace, to za viber bas para usi, al jbg, ne moze bas sve da bude savrseno. Utisas kad saljes poruke, kad zavrsis pojacas i to je to dok iz nekog razloga ne popuste i ubace tu nesrecnu opciju.

Inace, to za viber bas para usi, al jbg, ne moze bas sve da bude savrseno. Utisas kad saljes poruke, kad zavrsis pojacas i to je to dok iz nekog razloga ne popuste i ubace tu nesrecnu opciju.
- Baraba
@miodrage, to će da se desi kada mi apple pokloni iphone pošto kupi fejs, ili kada Telegram i WhatsApp krenu da me plaćaju da ih reklamiram. Ne želim nikog da smaram, niti želim da neko smara mene, ako ti nešto ne radi onda ti promeni telefon, OS, glavu, šta god. DO TEBE JE. Sa 200 ljudi radi mi dobro, onda da mi se javi neko sa predlogom da prestanem da koristim nešto što radi odlično i pređem na nešto što ne koristi niko?
@iLuka, M8 ne ide nigde još uvek. Uzeo sam S6 i 6s, testiram oba. Da nije stvari koje sam naveo da mi smetaju, mogao bih da kažem da je 6s super. Otići će baš zbog ovih iritantnih stvari, sitnice, ali život čine lakšim.

@iLuka, M8 ne ide nigde još uvek. Uzeo sam S6 i 6s, testiram oba. Da nije stvari koje sam naveo da mi smetaju, mogao bih da kažem da je 6s super. Otići će baš zbog ovih iritantnih stvari, sitnice, ali život čine lakšim.
ti znas da iphone ima silent dugme, jednim klikom gasis sve tonove... ja ga koristim bar 10 puta dnevno... ali dobro, sve je stvar izbora i ukusa 
to snimanje razgovora, dugo nisam radio JB ali sigurno ces nesto naci tamo, znas i sam koliko smo budzili 4s...
sa druge strane, ako ti odgovara S6, vizuelno, kako radi, ako koristis mogucnosti optimizacije androida svakodnevno - ne znam zasto se dvoumis izmedju ta dva ''nebo i zemlja'' sistema...
mada ti i nisu neki argumenti protiv iOS-a

to snimanje razgovora, dugo nisam radio JB ali sigurno ces nesto naci tamo, znas i sam koliko smo budzili 4s...
sa druge strane, ako ti odgovara S6, vizuelno, kako radi, ako koristis mogucnosti optimizacije androida svakodnevno - ne znam zasto se dvoumis izmedju ta dva ''nebo i zemlja'' sistema...
mada ti i nisu neki argumenti protiv iOS-a

Jel možeš kopirati film i prevod na internu memoriju?Azimuth napisao:Ova tri imam na telefonu.
I jel ima plejer koji na iosu pušta film sa prevodom?
- Azimuth
- Moderator
Nemam pojma, iskreno. Filmove i serije ne gledam na telefonu. Probacu cim mi stigne telefon, do tada sam osudjen da se stiskam sto vise na ovom 5c.
Od playera su dobri vlc (imas i striming), infuse 3, yxplayer i ace player.
Od playera su dobri vlc (imas i striming), infuse 3, yxplayer i ace player.
Azimuth, nije valjda da sva 3 koristiš paralelno? Ili svako za nešto posebno koristiš?
Baraba, ako je "jedan" zvuk ono što te najviše živcira na celom telefonu, mislim da ti je izbor jasan. [emoji6] Jedno stavno uradi šta ti je iLuka preporučio, ili se navikni. Lično zbog jednog zvuka ne bih odustajao od telefona koji se vozi kao po autobanu. [emoji4]
Baraba, ako je "jedan" zvuk ono što te najviše živcira na celom telefonu, mislim da ti je izbor jasan. [emoji6] Jedno stavno uradi šta ti je iLuka preporučio, ili se navikni. Lično zbog jednog zvuka ne bih odustajao od telefona koji se vozi kao po autobanu. [emoji4]
- Baraba
iLuka, ne ide to tako, dosta porukua šaljem, svaki put da akam silent nema nameru, to je mučenje, pri svakom slanju poruke da ga gasim? Brate, to ne da nije rešenje, nego nije humano, dosta koristim viber. JB ne želim da radim, kao ni root. Argumenti su da te izlude i poludiš, barem u mom slučaju prejaki argumenti. Bar samtram da sam fer u mom slučaju, neću da uzeme za zlo kameru, baguje, ajde to će ispaglati, mogu sa tim da živm. Neću da kažem da je neka mana sada nedostatak led lapmice, mogu bez toga. Ali navedeno je velk hendikep za mene. Sa druge strane 3D dodir mi za sada nije neka velika prednost, nekad pre uđem u app i odradim nego što ubodem sa 3D doirom, mada mislim da se polako navikavam na nju, mana je što nema app, nemam vau efekat. Što se tiče kamere, očekivao sam više, sa njom sam najviše razočaran, ali to je zato što sam više očekivao, nešto kao sa 4 na 4s, takav skok sa kamerom sam očekivao. Trudim se da zadržim 6s jer mi je dosta bolji za muziku od S6, to mi dosta znači, ali je takođe 6s vidno slabiji od M8.
Nekad pomislim da imam njabolju kombinaciju, nokia 808 i M8. Da to nađem sve u jednom telefonu bio bi hepi i batalio telefone i uživao u životu, ma ni update me ne bi zanimao dok ne crkne telefon.
vla-do, da i da. Što se tiče tog zvuka, on može da me košta dosta. Veruj mi, opravdano pljujem viber za iOS i opciju koja fali.
Nekad pomislim da imam njabolju kombinaciju, nokia 808 i M8. Da to nađem sve u jednom telefonu bio bi hepi i batalio telefone i uživao u životu, ma ni update me ne bi zanimao dok ne crkne telefon.
vla-do, da i da. Što se tiče tog zvuka, on može da me košta dosta. Veruj mi, opravdano pljujem viber za iOS i opciju koja fali.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Baraba, ja Viber ne volim, stavise, mozda tek malo vise no Android, a to je onda jako malo... Ako ti ne odgovara nesto, menjaj, sam si to lepo rekao. Ja licno najvise koristim WhatsApp, i smatram ga daleko boljim izborom. Najbolji je definitivno Telegram, i iako se trudim, jedva da sam nekoga uspeo da prebacim na isti. A s obzirom na sigurnost, evo vidis i sam, cak su ga i teroristi koristili, sto ce reci da im je sistem neprovaljiv, za razliku od Vibera i WA, za koji pouzdano znam da nase sluzbe bezbednosti mogu da ga prate, kao i Skype.
U svakom slucaju, menjati telefon zbog jednog sitnog problema kao sto je glupa aplikacija je po meni glupo, ali tebi izgleda taj zvuk mnogo smeta. Ja bih zato pre promenio aplikaciju
U svakom slucaju, menjati telefon zbog jednog sitnog problema kao sto je glupa aplikacija je po meni glupo, ali tebi izgleda taj zvuk mnogo smeta. Ja bih zato pre promenio aplikaciju

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!