nisam imao tu cast da ga drzim u rukama ali kad sve malo pogledam, kako ko prica sto ga je koristio ili ga poseduje vec neko vreme.. (par likova, amera) mislim da se stvarno covek mora napregnut da mu se svidi ovaj telefon..
jer, ako ga uzimate samo radi lepote, zato sto je unikatan itd itd onda ok, svaka cast, taman da ima samo poziv i slanje poruka, neka, nema veze, ako je vama drago nosati ga onda ja to potpuno podrzavam, ia ja sam nosao par debilnih modela samo sto su mi se svidjali..
ali, govoriti da je ova model super giga mega ekstra i naj bolji na svetu( jer ima takvih izjava u americi) i dati nekih 500€ za ovo cudo koje cak nema BT, mislim sta reci.. ljudi navode ono, ako mu je nedostatak to i to onda mi i ne treba, ..aloooo bre nidje veze, da mu ekran nije u bioji pricalo bi se, pa stoce mi boja, imam TV u kuci za filmove i slike, da nema kameru odma bi bilo: imam digitalni aparat, ne vidim potrebe itd itd
eto, to je moje misljenje, ne zelim raspravu samo onako kazem,.. i eto, ne mojte da vas zavara americka kampanja oko ovoga, znate i sami da oni umotaju g0vn0 u papir pa prodaju kao biser

poz