http://www.kurir-info.rs/kakva-radost-a ... nak-994489
iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iPhone 5S
Ne mogu da razumem ovu Apple maniju i čekanje celu noć da bi mi u radnji uzeli 820$
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nemoj ni da se trudiš da razumeš. Ko normalan sebe može da ponižava čekajući u redu celu noć i za to još da plati? Pa bre nekad uđem u Tempo i kad vidim koliki su redovi samo izađem i nastavim u DIS ili Metro, gde ima manje gužve tu uđem. Tu čekam što moram jer kupujem hranu, a ovo je idiotizam (isto bih mislio da se radi o bilo kojoj marci mobilnih).
Jel moze neko da mi objasni koja je razlika izmedju 5s sim free i Tmobile (GSM) unlocked? Posto sam trenutno u Usa i hteo bih da kupim 5s al vidim da nemaju sim free pa me zanima ako kupim ovaj drugi hocu li moci da ga koristim u Srbiji ili mora da se otkljuca?
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Note IV N9100 dual
Ne znam,meni je sve to sumnjivo pogotovo kad Blic objavi...Oni kako su krenuli lagace i sportske rezultate. 
- toda81
- Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: iPhone 5S
Sve je moguce druze. Ni ja ne verujem novinama, ali hakeri mogu svasta 
Note IV N9100 dual
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
To sam procitao i na GsmArena blogu... a da l' je istina, jbm ga.
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

-
nonickname
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 30. Jan 2012. 02:53
- :: lumia 625
Ah, otvorili ga... Manje-vise isti trend kao i kod predhodnog S modela
- zoreli
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Danas sam na drugarevom iPhone 5 video iOS 7 , mnogo lepo izgleda i radi ali oči mi ispadoše na ekranu od 4 inča , stvarno je malecak .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Tacno mogu da vidim kako ljudi budu ocarani i upletu se u sektu
privlaci me ka mracnoj strani,sve vise zelim jabuku. Srecom, kakav je trend opadanja cena, moga bih ga pazarim za jedno 2 godine 
12 godina na forumu!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
luca, 800€ traže za nov na oglasima ovde na sajtu. Taj sa 900€ bezobrazno pretera jbt.
to su radnje sa ''kao fiskalnim'' ali su im dobavljaci isti kao i kod onih malih radnji... zato slabo prodaju... cene su - za 5s od 680 do 750 i za 5c - od 550-600... samo kod nas jos nisu takve
P.S samo da dodam da bi ste shvatili koliko je besmisleno dati te pare (a i mnogo manje) za telefon
- kum mi ima S4 star par dana a ja ip5 star 6 meseci. da bi smo kupili ip5s od 16GB moramo da damo oba nasa telefona i jos da doplatimo!!! pricam o dva trenutno najjaca modela i skoro najskuplja na trzistu
eto.
P.S samo da dodam da bi ste shvatili koliko je besmisleno dati te pare (a i mnogo manje) za telefon
- kum mi ima S4 star par dana a ja ip5 star 6 meseci. da bi smo kupili ip5s od 16GB moramo da damo oba nasa telefona i jos da doplatimo!!! pricam o dva trenutno najjaca modela i skoro najskuplja na trzistu
- slavisaj
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ti tvoj prodas za 450 najmanje, sve zavisi od memorije kolika je na tvom iphonu, a tvoj kum za 300 i eto vam iphone 5s, gde si ti video da bi jos morali da doplatite? Naravno pitam da ga narucite od nekog ko ih donosi ( ima ih pouzdanih)
Pricao sam o primerku koji sam drzao u ruci i kosta 900... A i s4 star par dana je malo vise od 300 
-
sugarcoated_ass
- Sertifikovani Trol

mislim da se u svakondevnom radu i poredjenju sa drugim modelima, (samsung, htc itd), vidi da li je gimmick or not... 5-ica radi brze u prakticnom smislu a kamoli 5s... inace, procesor je dvojezgarni na 1.3 kao i na 5-ici...