iPhone 5S

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: iPhone 5S

Post od Behemoth »

Jbg,kome treba 15 istovremeno ukljucenih programa neka kupi komp sa 16gb rama.
Previse se danas ocekuje od telefona.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Behemoth, iako se u principu slažem sa tobom, ali nismo uvek pored kompijutera. Obzirom da ovi telefoni koštaju skuplje od pojedinih kompijutera i treba da rade 15 stvari istovremeno. :)
Na primer imaš otvorene kontakte, sms, whatsapp, digitron, notes i odeš nešto da pogledaš na net iiiiii ostade bez 3 upaljena programa. Ovo je samo banalan primer, nemojte se hvatati za slamku ko još sve to drži otvoreno (ja). :D

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Kosta skuplje jer je postao modni trend,a svi znamo koliko zapravo kosta proizvodnja jednog flagshipa.
To sto mi dajemo tolike pare i ocekujemo da sve radi u fulu kao neki ozbiljan desktop je samo nasa iluzija.
Kao za te pare mora da radi.
Proizvodjac kaze da ne mora,al posto nemamo izbora...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Ima i poređenje sa n5 na artu, ne mogu da nađem sada, bilo je jako blizu što se tiče brzine. A ovo gašenje aplikacija ne bi trebalo da se dešava ako je sve u redu sa telefonom.
Edit: evo nečeg sličnog, pa prosudite sami: https://www.youtube.com/watch?v=oI8snnLpEDE

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage napisao:Pa sam si kriv. A znas jako dobro da cu na svaku falinku ruzne zelene kante da reagujem iste sekunde. Isto kao sto dezurni dusebriznici reaguju na WP ili iOS
Ma idi, symbian na 808 sa 512mb rama gura 48 app otvorenih:
http://www.youtube.com/watch?v=T8lm-4iPAMs

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

vidim da ces se uskoro vratiti na iOS i najkvalitetniji uredjaj na svetu - iphone :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Hoce neko sa mnom za Madjarsku? :D
http://www.argep.hu/product_2305407.html

Kada se AFA (porez) odbije, nov, sa godinu dana garancije izadje oko 405e. Ko hoce 2 godine garancije to je jos nekih 40e vise. Poslao sam im poruku na fb u vezi poreza. Ne znam da li se uopste i placa ako si strani drzavljanin. Ako se placa da li se odmah dobija u prodavnici ili na granici pri izlasku iz zemlje ili pak pri ponovnom ulasku i odlasku u prodavnicu. Kako god bilo, debelo se isplati otici i tamo kupiti telefon.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ниси ваљда одустао од BB?? Кад би ишао?
Јел то добра рачуница?
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pa pre nepunih mesec dana sam za 1e dobijao 330ft u banci u Segedinu. Evo vec pola sata racunam i ne mogu ocima da verujem kakve su cene. Tacno cu otici po jedan, doneti malo da se igram, pa prodati i zaraditi na njemu.
Nisam odustao od Z10, i dalje mi se svidja. Inace, Z10 je tamo (kada se odbije AFA) nesto malo ispod 150e.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Je li, da li ovaj Argep ima u Segedinu? Lici na neki soping centar - ili se radnja tako zove?
12 godina na forumu!

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@Azimuth koliko mu dođe G2 i jel ne bi bilo problema sa mrežom ako se tamo uzme telefon?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Nemam pojma. Vidim da ih ima u Budimpesti, pitao sam u onoj poruci da li ih ima bilo gde blize granici sa Srbijom. Mada, kad pogledas, to je jos nekih 150-170km od granice, nije strasno sve i da ih nema blize.
Mislim da je to soping centar, a u okviru njega radnja. Nesto tipa Merkatora, Usca, Big-a i sl centara kod nas.

El Laki, nisam jos uzeo, ali samo cekam poruku pa da odem ovih dana. Kontam da imaju sad i Uskrsnje popuste. Elem, nema razloga da bude problema sa mrezom jer je to prodavnica kao svaka druga i prodaju simfree telefone. Za cenu G2 ne znam, pogledaj na sajtu.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

To je odlična stvar ako je toliko jeftinije nego kod nas :) vredelo bi ići samo dok vidimo šta je sa porezom i kako to ide..

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Porez ti se svakako vraca. Samo je pitanje kada i gde. Moja neka logika je (posto je porez 27% kod njih, a ovo sa sajta u prodavnici nije 27% nego manje) je da vracaju odmah u prodavnici ili pri izlasku na granici. Jedini problem mogu nasi da naprave ako provale kutiju, mada nesto bas nesto previse i ne gledaju po kolima.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

Ja ne mogu da se snadjem na ovom njihovom sajtu, ko li ga napravi ovako neupotrebljivog :D
Hteo sam neki kontakt da vidim adresu itd. stvarno je dzabe, samo plasim s eda nije online biznis.
12 godina na forumu!

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ma ne pretresaju ništa ja mislim, samo rutinski, a i možeš da raspakuješ telefon pre granice ;)

G2 je ovo 103.000ft što mu dođe 330-340€...

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Азимут, ја сам за акцију, а за границу и царину имам комбинацију. Само да се договоримо
ex ivan87

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Freyr, nije online i sumnjam da je prevara. Pa vidis koliko razlicitih prodavnica ima, sve su tu negde cene u 10tak evra razlike. Mammut takodje imas u Budimpesti, a u njemu iste ove prodavnice koje su na gore navedenom sajtu.
Nasao sam i neke prodavnice po Segedinu, malo su skuplji.
Media Markt je opalio cene, i to za skoro 150e vece, a vracaju svih 27% poreza i nalaze se u Segedinu. Pa ti sad napravi racunicu i vidi sta ti je jeftinije :P

Ceftriaxone, pa ozbiljno. Sto bi ovi preprodavci bili pametniji od nas. Nije Budimpesta preko sveta. Samo se treba skupiti, u kola i paljba. Taman nam i dupeta vide puta jbg.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan

Post od Freyr »

Ne mislim da je prevara nego sam mislio da je online sop, nemaju radnju nego narucujes ovako i stize ti na adresu.
Ja se upravo dogovaram sa kolegom, hoce note 2 da kupi i kada sam preracunao izadje 202 evra, nov :D
Do Segedina je busom povratna 1100din

Razmisljam i ja za z10, jeftino strasno...samo mora da se ide ponovo za povracaj poreza
12 godina na forumu!

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Седнемо у кола, то је 500км до сегедина и назад. Поделимо чорбу и путарина на 4-5 делова, још ако неко има комби, па се натовари нас 10... Има у једном дану да пореметимо препродавце :)

Таман да организујемо дружење екипе са форума. Једнодневна екскурзија до Сегедина.
ex ivan87

Odgovori