...u telenoru je opet po 12.000 vise u odnosu na mts... na sajt vip-a nisam ni ulazio... prosle godine je bio skuplji 24.000 za isti paket
cene od oko 650e za najnoviji model samsunga ili apple-a, nije mnogo... problem je sto cene iphone-a ne padaju dok ne stigne novi model, kako god se kretalo trziste...
5s je 480e sada, ip6 550e, sto je mizerna razlika...
Zvuci mi kao da ce biti moj kad se pojavi
Inace, i 6s je water resistant, samo sto to nisu namerno naglasili kako ih ljudi ne bi potapali kojekuda i testirali, ali ako prospes vodu po telefonu u kafani, ne moras da brines da si ga ubio kao zeca.
Cuo sam da je kod nas 6s 177000!?! Pa ce kao, u duhu crnog petka, da spuste na 120000! Hahaha
EDIT:
ispravka:
6s je u svim prodajnim centrima kod nas 97.000rsd, (3000 vise od 6 prosle godine), a u zavisnosti od mesta ide od 6 do 12 rata... sorry za dezinformaciju...
Sve su to glasine. Ima na par sajtova redovan update u vezi navodnog 6c. Uglavnom se slazu da bi trebao biti od metala ali u razlicitim bojama. Cak se spekulise da bi u februaru-martu trebao biti u prodaju.
Sve je to na dugom stapu. Prosle godine su internet preplavile slike vec gotovog kucista za 6c (navodno) pa nista:)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.