iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: iPhone 6
Kao što se kaze, svako svog konja hvali a tuđeg kudi...
Tako da od realnosti neke nema nista...
Na svim poljima je tako ko sto kaze pelleruma...na žalost što je tako...
Ovde ima stvarno ljudi koji se u potpunosti razumeju i znaju da obrazlože mane i vrline nekog telefona ili OS-A ali opet na žalost manjina su, većinom svi pišemo navijački po svojim osnovama...
Ne bi bilo i nikad neće biti isto da svi volimo iste stvari...
Hvala bogu uređaja ima od 100e pa do 1000e...kako kome mogućnosti pružaju tako i kupuje, neko zbog ljubavi prema nekom brendu neko iz fazona da bi bio IN itd itd...
Svi bi mi voleli da priuštimo sebi najbolje od mobilne tehnologije to jest najbolji uređaj za koji sam pojedinac smatra da je to za njega idealno...mada idealno sti nema danas.
Otišla tema u dubok OFF kao kao i svaka druga...
Tako da od realnosti neke nema nista...
Na svim poljima je tako ko sto kaze pelleruma...na žalost što je tako...
Ovde ima stvarno ljudi koji se u potpunosti razumeju i znaju da obrazlože mane i vrline nekog telefona ili OS-A ali opet na žalost manjina su, većinom svi pišemo navijački po svojim osnovama...
Ne bi bilo i nikad neće biti isto da svi volimo iste stvari...
Hvala bogu uređaja ima od 100e pa do 1000e...kako kome mogućnosti pružaju tako i kupuje, neko zbog ljubavi prema nekom brendu neko iz fazona da bi bio IN itd itd...
Svi bi mi voleli da priuštimo sebi najbolje od mobilne tehnologije to jest najbolji uređaj za koji sam pojedinac smatra da je to za njega idealno...mada idealno sti nema danas.
Otišla tema u dubok OFF kao kao i svaka druga...
Huawei
bata bogdan@ upravo tako, a ne dodje covek i napise note 3 je azdaja za ip6+,a ako pogledamo testove koje vecina i gleda.6+ ga ostavio daleko iz sebe
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Lično imam note3...za mene jeste odlično fon, što ne znači da je svima odličan fon.
Nekom ja aždaja i fon od 100e bez ikakve namere da bilo koga uvredim...
Normalno je da su pogledi različiti i sa finansijske situacije i sa ličnog opredeljenja. ..
Lično moje misljenje, npr ni note3 ni iphone 6 plus ne vredi tih para...sve su to nabudzene cene , preterane...ko sto sam pisao, izbor je trenutno jako velik što se tiče mobilnih uređaja. ..
Nekom ja aždaja i fon od 100e bez ikakve namere da bilo koga uvredim...
Normalno je da su pogledi različiti i sa finansijske situacije i sa ličnog opredeljenja. ..
Lično moje misljenje, npr ni note3 ni iphone 6 plus ne vredi tih para...sve su to nabudzene cene , preterane...ko sto sam pisao, izbor je trenutno jako velik što se tiče mobilnih uređaja. ..
Huawei
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Smece je jer kada instaliras whatsapp, viber, facebook ,instagram, stavis muziku, opalis stotinak fotografija, instaliras 10ak igrica, nabijes 500ak poruka, krene da trokira, baguje, ne reaguje itd.. Seti se, napisao sam jeftini android (sta je bio slucaj jednom i sa note 2 kada sam ga imao i instant prodao i rekao - samsung nikad vise)...znemanja napisao:
Hmm, programer, a tako plitko objašnjenje, to je isto kao kada bih ja rekao BMW je smeće, a Mercedes je savršenstvo, zbog čega je smeće, navedi mi konkretan razlog?
Iz mog licnog iskustva je smece..
Pricao sam jer sam kupovao sestri telefon skoro i za iste pare dobijes zver od WP telefona, a smece od android telefona (pricam o low budget varijantama)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne_Staley, to sto si ti doziveo sa Samsungom, to sam ja sa HTC-om... Napredovao je Android od tad,al kao low budget telefon je najbolje uzeti WP.Drugar je uzeo Lumiu 630 i za te pare nema bolji.
Koristio sam malo iphone 6 i opet sam se odusevio...
Koristio sam malo iphone 6 i opet sam se odusevio...

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
fannY, znam da je napredovao, ali opet, android telefon od 250 eura (da nije nexus) je smece u odnosu na wp telefon od 250 eura... ja sam se licno uverio
Odosmo u off.. tj ja..
Meni telenor odgovorio da su prosledili sluzbi pa da ce mi javiti.. Uskoro
Odosmo u off.. tj ja..
Meni telenor odgovorio da su prosledili sluzbi pa da ce mi javiti.. Uskoro

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A sta si im beše konkretno tražio? 25% popusta i da kolika bude doplata i za koji model?
Ja idem na varijantu - paket od 2000 i dacu 500 odjednom u celosti i cao... Samo da prodam prvo svoj 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
A šta ćeš tek reći kad budeš video kako radi Viber na tom novom jeftinom Windows Phonu koji si preporučio sestri....Layne_Staley napisao:....Smece je jer kada instaliras whatsapp, viber,....krene da trokira, baguje, ne reaguje itd..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Radi Viber odlicno. Juce sam ga instalirao drugarici na 630, i lepo radi, brz je, notifikacije trenutne!
Sto se iPhone6 tice, a vezano za opasku za LTE (Telenor novosti), pa jel Androidi sa istom opcijom u potpunosti iskoristavaju ovaj potencijal? Ako oni imaju LTE u Telenoru, evo, preci cu na Telenor, i kupicu Android uredjaj.
1808, samo siris hejt, i flejmujes bez ikakve veze, prema svemu sto nije Android. I jos imas dvostruke standarde... po tebi ispada da iPhone nece moci da se koristi, dok Androidima ne fali nista... sumanuto u najmanju ruku!
Sto se iPhone6 tice, a vezano za opasku za LTE (Telenor novosti), pa jel Androidi sa istom opcijom u potpunosti iskoristavaju ovaj potencijal? Ako oni imaju LTE u Telenoru, evo, preci cu na Telenor, i kupicu Android uredjaj.
1808, samo siris hejt, i flejmujes bez ikakve veze, prema svemu sto nije Android. I jos imas dvostruke standarde... po tebi ispada da iPhone nece moci da se koristi, dok Androidima ne fali nista... sumanuto u najmanju ruku!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 1808
- Expert
miodrage, ti si baš opsednut Androidom, koji uopšte nisam pomenuo ni tamo ni ovde. Pročitaj prvo šta piše, pa onda dođi da komentarišeš to što je napisano.
Kako može da se iskoristi pun potencijal od takvog telefona (iPhone6/6+), kad ni jedan operater nema LTE (4G). Sve isto važi i za bilo koji drugi 4G telefon, a Telenor baš tako reklamira samo iPhone 6/6+. Kritika je na račun takve (prevarantske) reklame, a ne na račun telefona kako si TI razumeo zbog te tvoje paranoje zvane „Android“.

Kako može da se iskoristi pun potencijal od takvog telefona (iPhone6/6+), kad ni jedan operater nema LTE (4G). Sve isto važi i za bilo koji drugi 4G telefon, a Telenor baš tako reklamira samo iPhone 6/6+. Kritika je na račun takve (prevarantske) reklame, a ne na račun telefona kako si TI razumeo zbog te tvoje paranoje zvane „Android“.
Baš ti verujem, ubedio si me iz prve (kad bi se.... )miodrage napisao:Radi Viber odlicno. Juce sam ga instalirao drugarici na 630, i lepo radi, brz je, notifikacije trenutne...

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Uh, ovo volim da čitam. Miodraže, pa zar on tebi tako? Ni ja ti ne verujem za viber 

- 1808
- Expert
Zar mu ti uopšte nešto veruješ od onoga što piše ovde o telefonima.Baraba napisao:....Ni ja ti ne verujem za viber

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Sad gledam na sajtu Telenora. Sve "obične" šestice su već rasprodate i pre zvaničnog početka prodaje!
Pohitali sponzori i sponzoruše,sad će sve da kipi od novih iphonea na stolovima bg splavova!

Pohitali sponzori i sponzoruše,sad će sve da kipi od novih iphonea na stolovima bg splavova!

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Trazio im 25% popusta na premium paket koji sam planirao da uzmem sve jedno, jer trenutno koristim paket koji ne postoji vise a 4000 je mesecno, i da dobijem telefon za doplatu kolika jeste za premium.. Znaci samo popust na paket i regularno telefon..Azimuth napisao:A sta si im beše konkretno tražio? 25% popusta i da kolika bude doplata i za koji model?
@1080 sestri nisam uzeo ovaj telefon samo zato sto je jeftin, nego zato sto takav android telefon ne postoji u telenoru, jer joj se nije svideo ni jedan drugi Andro telefon itd.. A viber joj ok radi, koliko sam video... Sigurno joj bolje radi nego andro telefon u tom rangu..
Konstantno ides u off...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Osećam se prozvanim ovim postom, pa da odgovorim, ako se ti vodiš benchmark rezultatima prilikom ocene nekog telefona, odmah si pokazao koliko je tvoje znanje. Ako se sećaš, Nexus 4 ima 30-40 % slabije rezultate na sintetičkim testovim u odnosu na konkurenciju, a radi brže i bolje od telefona u istom cenovnom rangu, slična je situacija i sa Nexus 5. Dakle, ti brojevi ne znače ništa i samo su marketinški trik. Ono što je važno jeste rad uređaj u praksi, a tu je Note3 aždaja za iP6+, praktična upotrebljivost s-pen se ne može izraziti nikakvim sintetičkim testovima, multitasking je nešto što je drastično bolje na Note 3 nego na bilo kom iPhone-u. Probaj da proširiš svoje vidike izvan jabuke, koristiće ti.Alsap napisao:bata bogdan@ upravo tako, a ne dodje covek i napise note 3 je azdaja za ip6+,a ako pogledamo testove koje vecina i gleda.6+ ga ostavio daleko iz sebe
Sve što si napisao podržavam, ali si omašio cenovni rang za dobrih 100+ evra. To što si napisao je vrlo moguće u low end segmentu i na android uređajima sa 512 MB rama, slabijim procesorima itd. Moj predhodni S2 (doduše sa gustom ROM) je imao preko 150 instaliranih app, masu slika, video snimaka, poruka i sl. i radio je kao švajcarski sat, a cena tog modela je 120 evra (polovan). Pritom, mi ovde govorimo o iP6/6+ hajde da ga stavimo rame uz rame sa njegovom konkurencijom S5, G3, Note 4, Note 3 (po mom mišljenju mogu da mu pariraju i S4 i G2) svaki od navedenih modela košta duplo manje, a nudi više od jabuke.Layne_Staley napisao: Smece je jer kada instaliras whatsapp, viber, facebook ,instagram, stavis muziku, opalis stotinak fotografija, instaliras 10ak igrica, nabijes 500ak poruka, krene da trokira, baguje, ne reaguje itd.. Seti se, napisao sam jeftini android (sta je bio slucaj jednom i sa note 2 kada sam ga imao i instant prodao i rekao - samsung nikad vise)...
Iz mog licnog iskustva je smece..
Pricao sam jer sam kupovao sestri telefon skoro i za iste pare dobijes zver od WP telefona, a smece od android telefona (pricam o low budget varijantama)
Poštujem to što tebi iPhone završava posao, to je super, ja govorim na generalnom nivou, kada se stavi na papir prednosti i mane uređaja, gore pomenuti androidi odnose pobedu nad iPhone-om.
Da zaključim, za mene je jabuka smeće koje košta puno a nudi malo, meni je Android daleko superiorniji u svakom mogućem smislu, ti imaš suprotno mišljenje i složićemo se da se oko toga ne slažemo.
btw, čekaj kada sestra bude počela da ti se žali na nedostatak app na WP ili na nepostojanje nekih opcija u postojećim app koje postoje na androidu, ali ne i na WP, sumnjam da će i dalje imati tak dobro mišljenje o WP.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
covek je sve objasnio. svaka cast.Nennad napisao:Treba biti realan. Iphone jeste dobar telefon, svakako nije za potcenjivanje, iako ima mnogo nedostataka i u mnogim stvarima je lošiji od konkurencije, u nekim stvarima je bolji. Meni ne odgovara ios, realno nema one mogućnosti koje meni trebaju, ali to ne znači da nekome neće biti sasvim odgovarajući. To je jedna široka priča i nije za ovu temu.
Problem sa njim je gotovo religijsko obožavanje od strane fanova i tvrdnja kako je savršen, najbolji, nema mane itd. Pritom se ne radi o klincima, već o zrelim ljudima, čak i neke javne ličnosti su zakleti Apple fanatici.
I ovo sa redom ispred poslovnica, mene bi bilo strašno sramota da se pojavim tamo, po meni je to vrhunac snobizma. Izgleda da će biti velikih redova bez obzira na zimu. Pitam se kad smo počeli da ličimo na glupe Amere? Javna pohvala svojom ludošću.
znemanja@ nemoj posle da ti neko drugi bude kriv kad dobijes keca jer nisi uradio domaci.kako uciteljici da objasnis da visis na internetu po ceo dan ides od foruma do foruma i pljujes iphone
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
a ja se bas spremao da oko NG penzionisem svoj stari E7 i uzmem jedan lep Android.miodrage napisao:Android necu ni da razmatram, i da je svako ko uopste uzima u razmatranje kupovinu Android modela zreo za psihijatriju i jedno dobro lečenje...

ali (cisto da bi miodrage bio spokojan) primarni telefon ce mi i dalje biti na WP OS-u.

ma jok brate, i posle svega opet baguje i laguje k'o i ranije.Baraba napisao:Zašto ljude koje ne zanima ovaj model (iz nekog razloga ne planiraju da kupe pomenuti), moraju da pljuju po istom?
Zašto ne uživaju u svom uređaju? Da li njihov uređaj bolje radi ako se ovde "rasterete" ?

kolega psyhound ima ubedljivo najzabavnije komentare na forumu.psyhound napisao:Ma L520 je azdaja za sve te vase Ajfonove i Notove!Za 7 puta manje para (ako gledam cenu iP6) odradi 90% stvari koje mogu i ti vasi! Aha! Aj' sad! (ili da kazem "iSad"?)

govori u svoje ime. ja odavno nisam mlad, a lep nikad nisam ni bio.pelleruma napisao:Lepi ste,mladi,pametni - budite i takvi u komentarima

salu na stranu, a i da vise ne skrecemo sa teme, jel' ima neko sa foruma ko poseduje 6 ili 6+, pa da napise neki malo duzi post o radu telefona, sopstvenim utiscima, itd? bilo bi lepo da neko iznese licne utiske.