iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
IOS 8 nece stici tj biti slobodan za update pre iphone 6 a to je minimum krajem avgusta ili pocetkom septembra... Bice najavljen 2.6.2014 na apple conference ali ne i pusten 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jesi siguran? Negde sam procitao da ce ga pustiti i ranije. Uostalom, saznacemo uskoro
I ovaj 7.1.1 fercera sasvim lepo, mada onaj tizer za ios 8 sa iAnatomija deluje prilicno zanimljivo (ako je uopste autentican snimak).

I ovaj 7.1.1 fercera sasvim lepo, mada onaj tizer za ios 8 sa iAnatomija deluje prilicno zanimljivo (ako je uopste autentican snimak).
Nema sanse da dodje nova verzija pre iphone-a.Nikad nije bilo tako.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ne sećam se da li baš nikad, moguće. Ali znam da može developer verzija da se skine pre reuglarnog puštanja .
Mislio sam na ne jailbreak-ovan iphone.
Nasao sam par kineskih programa za pc koji odrade instalaciju skoro svega ali posle svega toga ne mogu da namestim custom ringtone i alalarm.
Sve se kao instalira i pojavi na spisku i izabrane su ali zvrji njegova default melodija i ringtone.
Nasao sam par kineskih programa za pc koji odrade instalaciju skoro svega ali posle svega toga ne mogu da namestim custom ringtone i alalarm.
Sve se kao instalira i pojavi na spisku i izabrane su ali zvrji njegova default melodija i ringtone.
- Azimuth
- Moderator
Skini Zedge sa AppStore-a, poskidaj sta ti volja i postavi. Za to ti ne treba JB. 

Telefon mi nije jailbreak-ovan vec sam ga digao na 7.1.1 i pokusavam tako preziveti ali tesko da cu nastaviti tako. Hteo sam pokusati bez jailbreak-a posto mi smeta sto ne mogu master reset odraditi kad je jailbreak prisutan.
Koristio sam ZEGDE nekad ali dugo vremena imam svoje dve melodije i to koristim. Moram naci kako se alarm zove jer nemam blage veze.
Koristio sam ZEGDE nekad ali dugo vremena imam svoje dve melodije i to koristim. Moram naci kako se alarm zove jer nemam blage veze.

Jel moze neko da me uputi kako da uradim jailbrake na mom 5s i jel neko zna da li je moguce to odraditi na 7.1.1?

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Trenutno ne.
Ako si digao na 7.1.1 trenutno ne mozes da JB... A ako nisi naci ces na netu sve sto je potrebno za JB... Vrlo je lako 

Evo jedan link za hrabre koji imaju 7.1.1.
http://cyberelevat0r.net/LandingPage/index.html
Probacu veceras na ipad mini... cisto iz zezanja.

http://cyberelevat0r.net/LandingPage/index.html
Probacu veceras na ipad mini... cisto iz zezanja.
samo da proverim po netu sta pisu o ovome i moze da krene JB 
dobro je da nisu cekali iOS8 da puste JB za iOS 7.1.1 ili 7.1.2 koji ce ubrzo biti pusten

dobro je da nisu cekali iOS8 da puste JB za iOS 7.1.1 ili 7.1.2 koji ce ubrzo biti pusten

Ako neko proba pre mene neka odmah javi da ne radim dzabe ako je fake.
imas po netu proverene inormacije, naravno ne od krajnjih korisnika nego od ljudi koji se bave tim stvarima... takodje i na twitteru imas lika koji sve unapred zna barem jedno 5,6 dana. @evleaks je nick 

iLuka Super ti je ovaj @evleaks. Da li si proverio ovaj JailBreak?
Nisam imao vremena, javljam cim proverim... 

na ip4 radi provereno ali za ip5, ip5c, ip5s i ipad nisam siguran, ne mogu da nadjem da je neko stvarno uradio...
ja se necu zaletati, JB mi nije nesto neophodan...
ja se necu zaletati, JB mi nije nesto neophodan...

- Azimuth
- Moderator
Ne bih se bas tako lako igrao sa tim, pogotovo sto nema nigde proverenih informacija, sto nigde niko nista ne pise za 5/5c/5s, a da se kockam nisam bas lud. I ovako mi jb ne treba, jedino taj iFile sto mi nedostaje i delivery report.

- Azimuth
- Moderator
Kako nemas? Imas, samo ti treba odgovarajuci repo sa kojeg ces skinuti
ja sam par dana koristio delivery report na 7.0.4