iPhone 6s Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: iPhone 6s Plus
Mislio sam na beta fish, wallpaper akvarijumske ribice koja se pomera pritiskom na ekran.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Pa ta pozadina je najskuplja, ribica 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
kakav case i zastitu koristite na vasem iPhoneu? 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Zavisi kakve volis. Silikon je ok skroz ako volis minimalizam tj sto manje zastite. Cena je 300+ dinara. Ako pucas na nesto za nijansu robusnije, Spigen Neo Hybrid nije los, ali mi se ne svidja jer je ta lajsna tj bumper jako klizav iako su ledja sa dobrim gripom. I plasticni i metalni bumper tj ram lako pucaju, to im je mana. Cena je oko 25$. Ja od marta ne skidam Speck Candy Shell, niti klizi iz ruke, niti puca bilo sta, otvor za slusali je toliki da mozes i studijske da ubodes. Cena oko 30$ i definitivno vredi svakog dinara.
Mislim da ne bi bilo lose otvoriti posebnu temu u kaficu gde bismo kacili slike zastita koje koristimo na telefonima.
Mislim da ne bi bilo lose otvoriti posebnu temu u kaficu gde bismo kacili slike zastita koje koristimo na telefonima.
Kad ti se mrdalo? Moras da stisnes ili kad postavis negde mrda?Azimuth napisao:@Znamenja, radi. Malopre smo probali.
- Azimuth
- Moderator
Cim dodirnem sliku makar bila i u porukama. Nisam tvoju nogu nigde postavljao [emoji23]
aha, znaci ako je slikano u ''live'' opciji onda se mrda i onom ko primi iako nema 6s...

...drugo punjenje, 58h stand by, 8h 14min usage...
nocu ga nisam gasio na avioncic kao sto stalno radim, preko dana cesto, ne stalno ali cesto stajao na max osvetljenju... nisam gasio 3G i wifi... juce sam ga stvarno slabo koristio jer sam imao neke obaveze ali ipak mislim da je ovo odlican rezultat...
mada je meni dosta i do uvece do 23h da izdrzi jer ga skidam sa punjaca ujutru oko 8h...
nocu ga nisam gasio na avioncic kao sto stalno radim, preko dana cesto, ne stalno ali cesto stajao na max osvetljenju... nisam gasio 3G i wifi... juce sam ga stvarno slabo koristio jer sam imao neke obaveze ali ipak mislim da je ovo odlican rezultat...
mada je meni dosta i do uvece do 23h da izdrzi jer ga skidam sa punjaca ujutru oko 8h...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Лука највећи грех је оставити телефон целе ноћи на пуњачу. Да би обезбедио максимални животни век батерије увек је одржавај између 40 и 80% и због калибрације довољно је само једанпут месечно да је испразниш а затим напуниш до краја +30мин. Ово је званични став Епла.
EDIT:
http://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/
EDIT:
http://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/
Poslednja izmena od Ninolina u Pon, 02. Nov 2015. 19:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Je l ima jos neko "problem" na 9.2, ono polje search kad ga spustim iz notification bara mi se smanjilo, nije vise siroko kao sam ekran nego se skupilo na jedan cm?!
- Azimuth
- Moderator
Mislis na spotlight? Kod mene je normalno. Restartuj telefon i bice sve ok.
Da. Kada spustim i skrolujem levo, siri sugestions, oba polja su se smanjila?!? 

- Azimuth
- Moderator
Pokvario ti se fon 
Zezam se, restartuj ga samo i to je to. Mozes i da drzis home + power dok se ne pojavi jabuka

Zezam se, restartuj ga samo i to je to. Mozes i da drzis home + power dok se ne pojavi jabuka

Restart je resio problem, mada je vise smesno nego problem jer mi se smanjio sam od sebe
Ti to merkas moj telefon pa mu obaras cenu?!

Ti to merkas moj telefon pa mu obaras cenu?!
- Azimuth
- Moderator
Ma jok, cekam septembar pa da vidim sta cu, taman da se preleze decije bolesti sa tim novim drangulijama koje je S doneo [emoji16]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koje sad bolesti koje je S doneo? Koliko sam sipratio sve su ispravili u iOS?
- Azimuth
- Moderator
Nema ih, ali cekam da vidim sta ce uraditi sa 3D, koji/kakav displej ce staviti, cip koji ide itd.
Kako god okrenes, sledeci ce opet doneti nesto novo pored samog dizajna, a to je ono sto vijam
Kako god okrenes, sledeci ce opet doneti nesto novo pored samog dizajna, a to je ono sto vijam

moj telefon nije bolestan, ne znam na sta mislis...
7ica ce sugirno dosta toga promeniti, dosta se pojavljuje glasina po netu, necu da zatrpavam ovde forum sa tim...
naravno da nije veliki skok sa ip6 na ip6s mada je korektan skok... ionako je razlika u ceni samo 40ak eur preko mts-a a ovako u oglasima je i manja od 100tke...

7ica ce sugirno dosta toga promeniti, dosta se pojavljuje glasina po netu, necu da zatrpavam ovde forum sa tim...
naravno da nije veliki skok sa ip6 na ip6s mada je korektan skok... ionako je razlika u ceni samo 40ak eur preko mts-a a ovako u oglasima je i manja od 100tke...