Ja se kontam ga uzmem jer hocu velik ekran. Prvi iPhone mi je bio 6+, pa 6s+, pa 7+ pa X. 6s+ nisam ni trebao uzimati. Sinoc sam prodao X u zameni za sedmicu plus 400 eur (da izvucem pare) a sutra prekosutra cu i sedmicu prodati za 300 eur. Neki lik mi nidi sesticu i 200 eur pa sam u dilemi da uzmem i ostavim ga kao rezervni ili ga prodam za vise od 100 eur.
Previse mi je stvarno para ali kontam da cu ovaj put izdrzati barem 2 godine ako ne i 3 jer predpostavljam da ce sledece godine biti identican izgled uz samo malo bolje performanse. Sta vi mislite?
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Skoro sam sasvim siguran da će i sledeće godine - ako ne i dve sledeće godine - biti izgledom isti. Odnosno, mislim da će biti isti sve dok ne budu u stanju da obrvu uklone i hardverske komponente koje su sabili u nju nekako smeste ispod ekrana koji će ići od kraja do kraja.
Evindzer, i ja mislim, mozda promene materijale kao sto su stavili staklo pa zarad neke promene...i naravno nekiu boju koja nije bila dostupna na prethodnom modelu, kao beli X ili zlatni XS.....sledeci korak je predpostavljam savitljivi telefoni ili tako neka inovacija
Ma znam, ali neseto ce promeniti valjda nego Boze zdravljanja moj XS Max bi trebalo da dobijem u petak....jedva cekam....malo mi nedostaje ona uzbudjenost kao klinac kad sam bio
Evo da vam se javim....telefon je top....taman ono sto mi treba. Velik ekran i ne baguje. X je bio beta verzija i imao je svojih problema....minimalnih ali ipak je imao. Nosio sam u onoj foliji u kojoj je upakovan 5 dana dok mi nije stiglo tanko 5D zastitno staklo. Malo su mi brujali razgovori (jer folija nema rupu za zvucnik )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.