@iLuka, to što sam napisao je informacija iz iStyle. Za sada znaju da ga neće dobiti u prvom krugu, tako da očekuju da bude u drugom.
@miodrage, pa i na prezentaciji su pokazali da su te wireless slušalice namenjene aktivnijim ljudima, tokom treninga i sl. Slušalice ovog oblika i koje nemaju one silikonske čepove sumnjam da će mirno stajati u uhu. Meni nisu nikada i uvek su mi ispadale dok sam vozio bajs npr. JBL je napravio odlične, Samsung ima brutalne wireless, čudi me da i Apple nije napravio onaj deo što ide oko uha pa da se praktično "zakače" i fiksiraju.
Stavili su ip67 sertifikat iako je ip68 prisutan već duže vremena. Nelogično mi je i to jer bi dobili bolju zaštitu od vode i prašine. I na kraju mi je neverovatno da nisu ubacili i bežično punjenje kad su već izbacili 3.5mm. Sad kad ubodeš slušalice, jer jelte ove bežične koštaju 160$ i ne dolaze u pakovanju, nemaš kako da puniš telefon. Ostaje i pitanje kvaliteta zvuka kroz lightning port i adapter. Ali otom potom, videćemo kako će sve to izgledati i funkcionisati kad ga se @iLuka dočepa
Sent from my SM-G935F