iPhone 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
350€ za iPhone4 SIMFree - jako tesko, to bas bas da cekas da uleti tako nesto. REalna cena je oko 400-420, ali imas manijaka koji nabiju cenu na 470 i cekaju... Uglavnom, treba prokrstariti oglase.
Na prethodna pitanja je Mis iz roletne lepo dao odgovore, i slazem se sa svime.
Jedino nisam siguran da ti i Safari nece prebaciti FB i jos poneke sajtove u mobile mod. Konkretno ja Mondo sajt ne mogu da otvorim u desktop varijanti, nego iskljucivo mobile.
Pomenuti sajtovi koji ti trebaju rade besprekorno.
Na prethodna pitanja je Mis iz roletne lepo dao odgovore, i slazem se sa svime.
Jedino nisam siguran da ti i Safari nece prebaciti FB i jos poneke sajtove u mobile mod. Konkretno ja Mondo sajt ne mogu da otvorim u desktop varijanti, nego iskljucivo mobile.
Pomenuti sajtovi koji ti trebaju rade besprekorno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hvala na odgovorima, jel mozete da mi proverite detaljnije ovo pod 4. Otvara te sajtove i moj telefon, ali kada treba pretraziti nesto i promeniti vecinu parametara u searchu nece da moze.
Ako vas ne mrzi probajte u oba naci neki auto i promenite vecinu parametara i pogledajte da li mozete uci u oglas, pogledati slike itd itd...
Inace ja sam nasao par za 370-390e, gde u opisu kazu da su kao novi i stari po mesec, dva, tri.
Ako vas ne mrzi probajte u oba naci neki auto i promenite vecinu parametara i pogledajte da li mozete uci u oglas, pogledati slike itd itd...
Inace ja sam nasao par za 370-390e, gde u opisu kazu da su kao novi i stari po mesec, dva, tri.
Ma znam, ali nekad bas ne zelim to. Mada, bitno je da ucitava automobil i slike do kraja, koja god da je verzija u pitanjumiodrage napisao:PA verovatno da bi manje resursa trosila i manje saobracaja vukla.

Inace iskristalisao sam svoje kriterijume i cim prve pare dodju uzimam.

Say Hello by Raymond Larose, on Flickr

Danbo tries to crack the code by generalstussner, on Flickr

60 Quotes project | Quote 2 by Musaad (CJ), on Flickr
Ne sve. Sve su morale da se prebacuju u veću reyoluciju, a kad kažeš "za 3jku", verovatno misliš i na verziju iOSa, gde je opet slična situacija - skoro sve (zavisno od toga šta je app. od resursa sistema koristila) je moralo da se prepravlja za iOS4. Neke aplikacija čak i pisane za "4orku" (iOS4) sad moraju da se prepravljaju za iOS5, mada ne bi trebalo da imaš problema da to sve nađeš, osim u nekim extremnim slučajevima.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Ako možeš da šalješ poruke i da zoveš onda ti ne treba otključavanje, odnosno ili je tzv. simfree (fabrički otključan), ili si ga kupila sa Gevey-em a nisi ga restartovala pa ni ne znaš da je imaš. Ovaj deo oko najnovijih BaseBand firmware-a će miodrage da ti pojasni, ali važno je da ti sve radi.
E sad, ono što je jako bitno za normalno korišćenje telefona je JB (JailBreak) koji za 5.1 još ne postoji ali će izaći (jednom), a ni pod razno ne update-uj telefon kad ti iTunes to ponudi (kad izađe neka svežija verzija od 5.1), da bi ti taj neki budući JB radio i dalje.
Što se tiče GPRS/3G i MMS podešavanja, to ne može da ti stigne automatski jer ni jedan operater nema iPhone u ponudi pa nema ni podešavanja. Moraćeš ručno da ih ukucaš:
Settings/General/Network/Cellular Data Network i unesite podešavanja za vašu mrežu:
Telenor
APN: internet
Username: telenor
Password: gprs
MTS
APN: gprsinternet
Username: mts
Password: 064
VIP
APN: vipmobile
Username: vipmobile
Password: vipmobile
MMS podešavanja za iPhone
Telenor
APN: mms
Username: prazno
Password: prazno
MMSC: http://mms.telenor.rs/servlets/mms
MMS Proxy: 217.065.192.033:8080
MTS
MMSC: http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
MMS Proxy: 172.017.085.131:8080
VIP
APN: vipmobile.mms
MMSC: http://mmsc.vipmobile.rs/
MMS Proxy: 212.015.182.082:8080
E sad, ono što je jako bitno za normalno korišćenje telefona je JB (JailBreak) koji za 5.1 još ne postoji ali će izaći (jednom), a ni pod razno ne update-uj telefon kad ti iTunes to ponudi (kad izađe neka svežija verzija od 5.1), da bi ti taj neki budući JB radio i dalje.
Što se tiče GPRS/3G i MMS podešavanja, to ne može da ti stigne automatski jer ni jedan operater nema iPhone u ponudi pa nema ni podešavanja. Moraćeš ručno da ih ukucaš:
Settings/General/Network/Cellular Data Network i unesite podešavanja za vašu mrežu:
Telenor
APN: internet
Username: telenor
Password: gprs
MTS
APN: gprsinternet
VIP
APN: vipmobile
MMS podešavanja za iPhone
Telenor
Username: prazno
Password: prazno
MMSC: http://mms.telenor.rs/servlets/mms
MMS Proxy: 217.065.192.033:8080
MTS
MMSC: http://mms.mts064.telekom.yu/mms/wapenc
MMS Proxy: 172.017.085.131:8080
VIP
APN: vipmobile.mms
MMSC: http://mmsc.vipmobile.rs/
MMS Proxy: 212.015.182.082:8080
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
IvanaIca, Mozes, instaliraj iTunes na kompu, pokreni ga, nadji neku FREE aplikaciju i skini je. E tad ce da ti ponudi da napravis Apple ID, i za opciju placanja dobices None. To je jedini nacin. Ako je Modem Firmware u telefonu 4.12 i on uzto radi, taj uredjaj je sigurno SIMfree, tako da nemas brige oko njega.
gargamel4, Sa 4.12 telefon ni sa ni bez Geveya ne bi radio, jer ne postoji Gevey koji otkljucava preko 4.10
gargamel4, Sa 4.12 telefon ni sa ni bez Geveya ne bi radio, jer ne postoji Gevey koji otkljucava preko 4.10
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 19. Avg 2010. 21:38
Ljudi imam problem ako iko moze da mi pomogne bio bi zahvalan......
Imam iphone 4 4.3.5 i 4.10.01 radio je na gevey karticu znao sam da ne smem da iskljucim telefon jer posle kako sam cuo necu moci da ga ukljucim e sad resetovao sam iphone i zeznuo se.
Sad kad hocu da ga ukljucim stoji samo jabuka i onaj kruzic sto vrti?????????
Cuo sam da mogu preko komjutera tj preko nekog programa da ga ukljucim?
Zna li neko o cemu je rec i sta da uradim?
Unapred hvalaaaaaa.........
Imam iphone 4 4.3.5 i 4.10.01 radio je na gevey karticu znao sam da ne smem da iskljucim telefon jer posle kako sam cuo necu moci da ga ukljucim e sad resetovao sam iphone i zeznuo se.
Sad kad hocu da ga ukljucim stoji samo jabuka i onaj kruzic sto vrti?????????
Cuo sam da mogu preko komjutera tj preko nekog programa da ga ukljucim?
Zna li neko o cemu je rec i sta da uradim?
Unapred hvalaaaaaa.........
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Skini sa neta redsn0w. Povezi telefon i komp, kresni redsn0w pa idi na Extras i prva opcija bi trebala da ti bude Just Boot. Klik na to i trebao bi da ti se upali telefon.
E sad, ja sam jos uvek prilicno svez i od skora u ovim iPhone vodama pa uzmi ovaj moj post sa rezervom. Ali u sustini to je procedura.
E sad, ja sam jos uvek prilicno svez i od skora u ovim iPhone vodama pa uzmi ovaj moj post sa rezervom. Ali u sustini to je procedura.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 19. Avg 2010. 21:38
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
lipitistar, prvo bih te zamolio da mi ne saljes na PP pitanja identicna ovima ovde
Kad vidim, odgovoricu svakako ovde.
Sto se tvog pitanja tice, ako ides samo na Boot onda nista ne mozes da zajebes. Ali kao sto rekoh, ja sam jos uvek novajlija u ovim iOS vodama pa uzmi sa rezervom ovo sto sam ti napisao.

Sto se tvog pitanja tice, ako ides samo na Boot onda nista ne mozes da zajebes. Ali kao sto rekoh, ja sam jos uvek novajlija u ovim iOS vodama pa uzmi sa rezervom ovo sto sam ti napisao.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Re: iPhone 4
Stefan33, to su polovni uredjaji, i pazi da li su potpuno hardverski ispravni. Znam da ih sada ima, ali... koje devojci srecu kvari... jako pazi...