iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Znaci ipak mu smeta ne tripujem se da ne radi kako treba? Kada ga lepo ocistim sve radi kako treba 

Stvarno ne znam nista o tome
Vidi po netu ima li kakvih prica i iskustava...

Vidi po netu ima li kakvih prica i iskustava...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa negde je i logicno da nece raditi kako treba ako su ti vlazni prsti. Ipak mora da "procita" tvoj otisak.
Hvala @Azimuth i @iLuka na odgovoru..
Pa u sustini i ima logike, kontao sam da se to desava kada se senzor zaprlja od znoja ili kako vec.. Malo bzvz ali kada je hladno sve je super
Pa u sustini i ima logike, kontao sam da se to desava kada se senzor zaprlja od znoja ili kako vec.. Malo bzvz ali kada je hladno sve je super

Cao drugari, sta moze da bude ako mi se ekran sam s vremena na vreme upali a nemam nijedno obavestenje kad otkljucam tel?
jedino sto mi pada na pamet, mozda neka aplikacija koja se kaci da te locira (i koja jede bateriju kao luda) ili neki softverski bag... uradi backup na icloud ili gde vec pravis pa uradi preko itunes jedan restore...
ja sam pobrisao sve to sto te ''cekira gde se nalazis''...
ja sam pobrisao sve to sto te ''cekira gde se nalazis''...

Ja sam i lokaciju iskljucio a i sve te koji te lociraju bas zbog baterije... Izgleda se ukljucio jer sam imao neko obavestenje na facebook a u medjuvremenu sam vec pogledao preko kompa... sto se tice tih restore-a i ostalog... nisam jos vican tome pa ne bih da napravim neku glupost. Hvala iLuka!!!
vidi jos i ovo - ako si skinuo neke app novina (blic, b92, kurir sta god), hoce da salju notifikacije ako ih nisi ''ukinuo'' rucno - settings-notifications-blic (npr)...
koji je telefon bolji 5s ili 5c i koje su glavne bitne razlike ovih telefona ?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
5s, naravno.
Bitna razlika je sto je 5c prepakovani 5, dakle u svemu slabiji. Vidi poredjenje 5 i 5s pa ces skontati i sam/a.
Bitna razlika je sto je 5c prepakovani 5, dakle u svemu slabiji. Vidi poredjenje 5 i 5s pa ces skontati i sam/a.
gde ima ima da se vidi neko lepo objasnjeno poredjenje ova dva telefona ?
Kucaj http://www.gsmarena.com tamo možeš da odradiš poređenje i još po nešto da vidiš o tim telefonima..
Pozdrav, treba mi hitna pomoc ako neko moze da mi pomogne 
hocu da pobrisem sve sa iphone ali treba da sacuvam jedan program tacnije igo navigaciju koja ima 2.3 Gb..
Otisao sam u icloud - Backup i on je nesto slao slao slao i pogledam oko 30Mb je to sve.. a program je 2.3 Gb e sada da li je to to ili nije nista odradio
mozda snimi da imam taj program pa kada se ulogujem posle brisanja on ponovo skida Igo stvarno nikada to nisam radio ako moze pomoc molim vas
Pise tamo u backup da je snimio NAVIGACIJA i pise 1.8 MB a program ceo je 2.3 GB pa mi nije jasno

hocu da pobrisem sve sa iphone ali treba da sacuvam jedan program tacnije igo navigaciju koja ima 2.3 Gb..
Otisao sam u icloud - Backup i on je nesto slao slao slao i pogledam oko 30Mb je to sve.. a program je 2.3 Gb e sada da li je to to ili nije nista odradio

Pise tamo u backup da je snimio NAVIGACIJA i pise 1.8 MB a program ceo je 2.3 GB pa mi nije jasno

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Stallone, nisam nikad probao na oblak igo da upnem, mislim da ne može, igo moraš na itunes ili iTools.
Hvala na odgovoru uradio sam tako, skida ponovo aplikaciju sto je ok 

itools u poslednje vreme nesto zeza, idi na itunes na prvom mestu pa javi sta si uradio... 

Uspeo sam sve preko icloud savrseno, inaci 8.1.3 na iphone 5s bukvalno leti! Bolji nego 8.1.2
Xtra, bas mi je drago
Drago mi je da i dalje 5s gura sistem kao i iphone 6

Drago mi je da i dalje 5s gura sistem kao i iphone 6

Zasto ne bi radio,ako ceno realno razlika u performansama 5s i 6 je 10-15 %.
Ok, slazem se, rekao sam da je 5s zadnji koji gura bez greske, mada su jaci novi cipovi od prethodnih malo vise... Sve oni svesno doziraju kako bi imalo smisla sama kupovina novih aparata...
Komsija ima ip5, ali je jb na 7.1.3 i nece da mu sredim a bas me zanim kako bi radio na 8.1.3!
Komsija ima ip5, ali je jb na 7.1.3 i nece da mu sredim a bas me zanim kako bi radio na 8.1.3!