Kako ubijediti u kupovinu iPhone-a?

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Kako ubijediti u kupovinu iPhone-a?

Post od Vincent »

Dakle, na poslu se pokreće novi projekat jačeg i kvalitetnijeg informisanja javnosti, te s tim u vezi dobijamo nova sredstva koja će biti iskorištena na IT. Dobijamo nove laptopove i slične džidža-bidže, a moj nadređeni i ja želimo (na moju inicijativu, jel'te :)) da ubijedimo šefa da nam se kupe i iPhonovi.

Dakle, potrebno je da njega ubijedim da su nama oni potrebni. Dok je meni van-biznis strana dovoljna :), kao i činjenica da imam uvijek dostupan easy-to-use e-mail, Skype, odličan browser za naše svrhe (upload sajtu koji ima nekakvu enkripciju sam lagano pristupio sa iPhonea, dok su ostali telefoni ili grcali ili nisu imali nikakve šanse) i još..., meni treba nešto jače, bukvalno pobrojavanje svega korisnog i dobrog što iPhone omogućava za posao.

Posao podrazumijeva redovno i intenzivno ažuriranje sajta vijestima, saopštenjima, izvještajima i sl., tako da je redovna i ponekad on-the-go komunikacija važna. Sam iPhone ne bi bio neizbježan, ali nema potrebe da vam objašnjavam zašto želim da ga imam, pa još na ovakav način :) Osim toga, sam upload i tehnički rad neću uvijek ja raditi, tako da je potrebno dodatno obrazloženje...

Vaša pomoć mi je, ponavljam, potrebna da pobrojim sve jake biznis strane koje iPhone ima pod novim iOS4 i tako ih ubijedim da je korisna spravica za naš posao.

Pozdrav! ;)

EDIT:
Zaboravio sam napomenuti da šef nije baš totalno u toku sa IT svijetom (ovo je rečeno vrlo blago i dobronamjerno), tako da čak nije izlišno objašnjavati mu stvari koje imaju i drugi smartphone aparati, čak naprotiv - mogu mu se dobro prodati, tj. iPhone mogućnosti se mogu predstaviti kao jedinstvene i tako "marketinški progurati info na neobaviješteno tržište," tj. šefa :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Hahahahha... sjajno!
Evo, da ti dodam da imas Office-on-the-go, zatim imas mogucnost direktnog pristupa firminim serverima preko TeamViewer aplikacije ili LogMeIn Ignition - ovo drugi telefoni jedva da mogu da urade, a i koji mogu, ne mogu ovako lepo :D Ubacivanje vesti preko nekih aplikacija uopste nije problem. Remote administracija nije frka, ako server padne, mozes da ga daljinski rebootujes preko iRPM...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

miodrage, hvala, sve ovo zvuči ekstra. :) Nadam se samo da će i proći, ali će trebati neko vrijeme :) Javljam šta bude!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori