Predstavljen novi Ipad sa retina displejom,i jos dosta inovacija,kao sto su 5mpix kamera,4G...
Vise o tome
http://www.apple.com/ipad/
(The New) iPad (3)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
(The New) iPad (3)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Re: (The New) iPad (3)
kupio sam ga pre par dana. šta da kažem, imam dva android tableta i android telefon, i ozbiljno moram da razmislim kako dalje
definitivno neka ograničenja iritiraju, ali negde je sve to i loše predstavljeno. recimo, u svaku aplikaciju možeš direktno da ubacuješ fajlove bez ikakvog hakeraja, tako da i sa free rešenjima gledam mkv, čitam pdf, epub i sve ostalo. da ne pominjem da je tu i dropbox i slično. ekran je zaista jako dobar, u odnosu na ipad2 se zaista vidi razlika, oštrina texta je ne znam može li bolje, boje i osvetljenje su dosta bolji, baš sam ga juče malo upoređivao sa ortakovim ipad2. baterija je vrlo dobra. ono što me je nerviralo kod androida, toga ovde nema, a to je da se radio ne radio baterija prazni
juče sam ga skinuo sa punjača ujutro, i pošto sam imao dosta obaveza tokom dana tek sam kasno uveče stigao da ga uzmem u ruke, i baterija je bila na 100%. onaj moj android tablet drži dva dana i sam se isprazni bez da ga pipnem. drugo, sistem je uvek spreman, nema bootovanja pa dok se digne sistem, bla bla...ja sam već bio na putu da uzmem neki tegra 3 android tablet ali sam se u poslednji trenutak predomislio jer me nervira 16:9 odnos stranica, volim portret mode i bar za sada su utisci dobri.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Tacty, cestitke na novom uredjaju, da te dobro sluzi
U zdravlju ga sto se kaze pocepao 
Sva ogranicenja koja je Apple predstavio se mogu zaobici uz pomoc Jailbreak-a, koji sada sada opet izvodi klikom na dugme
Skini Absinthe2.0.4 sa greenpois0n.com opali JB i uzivaj 
Ako ti treba ikakva pomoc oko iOS-a, znas kome da se obratis
A o razmisljanju sta i kako dalje, mislim da si dao vec neki odgovor, jedino je pitanje sta ce da bude na jesen kad izadje iPhone5 za koji najavljuju da ce da posrami SGS3, i Win8 na Surface Pro, i telefonima. Mislim da nas ocekuje savrsena jesen i lepa zima

Sva ogranicenja koja je Apple predstavio se mogu zaobici uz pomoc Jailbreak-a, koji sada sada opet izvodi klikom na dugme

Ako ti treba ikakva pomoc oko iOS-a, znas kome da se obratis

A o razmisljanju sta i kako dalje, mislim da si dao vec neki odgovor, jedino je pitanje sta ce da bude na jesen kad izadje iPhone5 za koji najavljuju da ce da posrami SGS3, i Win8 na Surface Pro, i telefonima. Mislim da nas ocekuje savrsena jesen i lepa zima

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
hvala, hvala...nešto nisam baš za jailbreak, jer i ovako mi zadovoljava većinu potreba, ali ako se predomislim držim te za reč
imao sam ja davno ibook, pa sam ženi kupio jedan od prvih ipoda, tako da mi nije nepoznato šta je apple, ali me nekako sva ova histerija udaljila od iuređaja, ali dobro...sad me zaista intrigira iphone5, jedino što nisam siguran koliko bih se vraćao na 4" ekran pošto sad nosim galaxy nexus, ali videćemo...

imao sam ja davno ibook, pa sam ženi kupio jedan od prvih ipoda, tako da mi nije nepoznato šta je apple, ali me nekako sva ova histerija udaljila od iuređaja, ali dobro...sad me zaista intrigira iphone5, jedino što nisam siguran koliko bih se vraćao na 4" ekran pošto sad nosim galaxy nexus, ali videćemo...
hm, danas mi se pojavio jedan čudan "problem" u mail klijentu ipada. imam telekom adsl i njihovu adresu, i te parametre sam ubacio u mail klijent na ipadu. sve je inače ok ali danas vidim da se u okviru tog accounta pojaviše još neki sherovani folderi koji nisu moji?? lepo piše shared folder, i još nekoliko podfoldera. svi su sivi i ne mogu da ih otvorim, ali mi se to svejedno nekako ne sviđa što su tako s neba sad tu nečiji tuđi folderi. problem je očito do ipada jer na svim drugim mobilnim i drugim uređajima je sve ok i toga nema. sad me zanima kako su se ti folderi tu našli, da li je to neko iz komšiluka pa upalo sa njegove šerovane mreže, ili već odakle? naravno, ništa ne mogu da uradim jer ne mogu da im pristupim a voleo bih nekako da ih sklonim? da li bi bilo rešenje da obrišem account pa da ga opet napravim? teška glupost...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Tacty, u principu bi to trebalo da je resenje, ali zaista je misteriozno da se to pojavilo. probaj u settings pa mail, pa udjes u taj account, pa da vidis podesavanja kako stoje. Citao sam da se jednom liku ovo desilo na telefonu, ali da je sve brzo resio syncovanjem sa mail serverom.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
obrisao sam account i ponovo napravio novi i sada je opet sve kako treba, ali misterija je ostala. zaista mi nije jasno kako su se ti folderi tu pojavili i to baš samo na ipadu...
i da, ne znam tačno na šta misliš kad kažeš sync sa mail serverom, ajd da znam za ubuduće ako se ne daj bože ponovo desi?