Android OS *generalna diskusija*
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
Re: Android OS *generalna diskusija*
Evo ovako...
Jel moguce da je ovaj tapatalk toliko govno da mu treba 5 min da otvori ovu temu ili je do tel.
Imam lenovo a2010 i tapatalku za ulaz u bilo koju novu temu na svakom forumu treba vecnost. Beskonacni loading...
Primetio sam cak da mu vise treba na wlan nego kad je na mob netu. Znaci, gotovo nemoguxe ga je koristiti. Ima li neko ideju?
Jel moguce da je ovaj tapatalk toliko govno da mu treba 5 min da otvori ovu temu ili je do tel.
Imam lenovo a2010 i tapatalku za ulaz u bilo koju novu temu na svakom forumu treba vecnost. Beskonacni loading...
Primetio sam cak da mu vise treba na wlan nego kad je na mob netu. Znaci, gotovo nemoguxe ga je koristiti. Ima li neko ideju?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Može li mi neko reći kako mogu da pazarim neku aplikaciju na Play Store-u?
Ne mogu svoju karticu da prikačim na svoj account, pa ne znam da li da kupujem GPlay gift card ili ima neko drugo rešenje?
Ne mogu svoju karticu da prikačim na svoj account, pa ne znam da li da kupujem GPlay gift card ili ima neko drugo rešenje?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dodaj karticu.
Idi u My Account, ispod Payment methods imaš opciju da dodaš karticu.
-
- Redovni učesnik
Ima li neka app koja omogucava slusanje youtube, a da drndam nesto drugo, tj da muzika svira i po izlasku sa youtube?
Firetube
Jel tacno da od androida 5.0 app ne mogu da se prebace na sd karticu?
-
- Redovni učesnik
Probao, nije mi nesto, ali hvala u svakom slucaju.Coni napisao:Firetube
Ja sam navikso na win phone app tube cast. Tamo pustid pesmu na jutjubu i samo spustis app...
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Probaj listen on repeat..
Znaš da imaš opciju da buffer-uje samo zvuk, kao što rade wp aplikacije? Probaj ovu što je preporučio artifex, tu je i og youtube, ali meni odbija da pušta neke klipove.Gregor Samsa napisao: Probao, nije mi nesto, ali hvala u svakom slucaju.
Ja sam navikso na win phone app tube cast. Tamo pustid pesmu na jutjubu i samo spustis app...
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Dodao sam karticu, hvala. Kad sam prošli put upisivao podatke sa kartice, nisam mogao tamo da nađem zemlju Srbiju jer sam tražio na S, a onda sam posle video da piše Republika Srbija, a ne samo Srbija.Baraba napisao:Dodaj karticu.
To se dešava od KK ako se ne varam ja....Lobo84 napisao:Jel tacno da od androida 5.0 app ne mogu da se prebace na sd karticu?
Jel posroji neka opcija prebacivanja na sd.....root,ovo,ono
Postoji način. Imamo čak i temu u ovom delu foruma. Potraži malo jer sam preko moba. Čak i postoji upustvo kako se to radi.
E bas sam danas video tu temu super je. Hvala u svakom slučaju.
-
- Redovni učesnik
Coni, kako da buferujem samo zvuk jer mi zapucava kad pustim neke duze snimke?
Ova opcija u podešavanjima "Always video mode" dečekirana.
-
- Redovni učesnik
E svaka ti cast. Sad cu probati.
Hvala:)
Hvala:)
-
- Redovni učesnik
E, meni nema tih opcija, samo ovo...
EDIT
E, ja sam skinuo neku drugu app haha, jer na store nema nijedne od tih.
Jel moze to da se dkine sa nekog drugog izvora?
Poslednja izmena od znemanja u Pon, 11. Jan 2016. 22:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Ja skinuo sa njihovog sajta, ali sad ga ne nalazim pretragom. Ali imaš na zvaničnoj stranici grupe na G+, opcija info pa download links. Može i amazon store, aptoide store, pa i sa drugih sajtova guglanjem ćeš je naći. Zaboravio sam da ti napomenem to jer ne skidam ništa sa Google play-a...
-
- Redovni učesnik
Coni, hvala. Izgleda da je sa tim firetube neki gadan zajeb jer je uklonjena i sa mozzila addons. A ova sa aptoide pokazuje gresku kad se instalira.
Cackacu sa ovim drugima pa cu videti.
Jebbao ih profit po svaku cenu zbog koga uklanjaju app koje imaju mogucnost emitovanja zvuka sa youtube bez slike.
Cackacu sa ovim drugima pa cu videti.
Jebbao ih profit po svaku cenu zbog koga uklanjaju app koje imaju mogucnost emitovanja zvuka sa youtube bez slike.