Android OS *generalna diskusija*
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Re: Android OS *generalna diskusija*
Izvinjavam se onda na širenju dezinformacija, na mom OT995 nije moglo 

Mislim da i one m7 isto moze, pa htc u m7 dual je stavljao dva odvojena radio modula za pozive, oni su cudo [emoji1]
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Kakao na ispravan nacin odraditi sihronizaciju facebook aplikacije i tapatalk aplikacije sa webom ?
Sve poruke koje mi dodju na PC webu mi jednako dolaze i na telefon bez obzira sto sam poruke procitao. A ako mi je wifi ugasen na telefonu dok razgovaram sa osobom na facebooku na PC-u, kada upalim wifi poslije cijela konverzacija dodje na telefon i prijavi sve poruke koje su mu poslate kao neprocitane.
Sve poruke koje mi dodju na PC webu mi jednako dolaze i na telefon bez obzira sto sam poruke procitao. A ako mi je wifi ugasen na telefonu dok razgovaram sa osobom na facebooku na PC-u, kada upalim wifi poslije cijela konverzacija dodje na telefon i prijavi sve poruke koje su mu poslate kao neprocitane.
- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Zamolio bih vas,stalne posjetioce foruma i vrsne poznavaoce Android OS-a da mi nesto odgovorite
Ukupno vrijeme razgovora odnosno zivotni vijek telefona (lifetimer) se na OS Symbian dobija ukucavanjem sifre u displej telefona *#92702689# a na WindowsPhone OS ##634#.Kako se provjerava lifetimer na Androidu ukoliko je u call log ponistavan mjerac razgovora,postoji li sifra? Hvala 

- simbijanac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Jan 2015. 20:12
- :: Sony XA2 Ultra
- :: Sony XZ2 / Nokia E7
Preskacete me.Niko nema pojma da mi odgovori na pitanje.Vjerovatno zato sto ni ne postoji nacin da se utvrdi lifetimer.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Jel neko možda zna način kako se može upisati lično ime na status baru u gornjem levom uglu. Pronašao sam pored sata, ali to mi ništa ne znači.
Ja sam to preko nekog xposed modula za kostumizaciju ali koji, ne znam, jer android nemam više od 1,5god
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
acamatic napisao:Jel neko možda zna način kako se može upisati lično ime na status baru u gornjem levom uglu. Pronašao sam pored sata, ali to mi ništa ne znači.

Ovako?

Ovo je u romu, ali probaj da nadjes XBlast Tools - Xposed apk. Ova app ne radi na lollipopu.
Proveri u GravityBox-u i Wanam Xposedu.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
E jes, ja sam preko gravity box na KK custom romu.
Eee tako žile kralju
Probaću preko ovog modula što si mi rekao. Proverio sam oba i nisam našao(nema). A i onako sam ja na KK offi rom.
A reci mi ti to imaš fabričku mogućnost.

Probaću preko ovog modula što si mi rekao. Proverio sam oba i nisam našao(nema). A i onako sam ja na KK offi rom.
A reci mi ti to imaš fabričku mogućnost.
- Zile995
- Expert
Probaj da nadjes xblast paid apk, ako nisi probao.
Ovo je AOSP rom
Imam kao fabricku mogucnost i jos mnogo dobrih podesavanja.
Ovo je AOSP rom

Žile da se javim. Ovaj xblast modul prikazuje "tekst" na lock screen-u i na notifikacionoj roletni u donjem delu. Ali neće da pokaže na status baru nikako, ne znam što.
- Zile995
- Expert
Steta, mozda je problem TW, pa postoji konflikt.
Custom Carrier Label opcija, pogledaj na google jer nemam ideju
Custom Carrier Label opcija, pogledaj na google jer nemam ideju

Pa i ja tako mislim da je problem sa TW. Jer dosta stvari iz pojedinih modula mi ne rade zbog TW.
Ma našao sam neki način da se menja systemUI al me bilo strah da čačkam pa sam odustao.
Videću za ovo što si rekao isto.
Ma našao sam neki način da se menja systemUI al me bilo strah da čačkam pa sam odustao.
Videću za ovo što si rekao isto.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Da li neko ima problema sa Prodavnicom? Meni ceo dan nešto baguje, čas radi čas ne radi.
EDIT:
Nije do prodavnice, ovaj mts-ov ruter iz kamenog doba zeza. Sutra ga potapam u vodu, da se osveži malo.
EDIT:
Nije do prodavnice, ovaj mts-ov ruter iz kamenog doba zeza. Sutra ga potapam u vodu, da se osveži malo.

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
filip11314,
Taman pomislih da sam saznao zašto Plej Stor danas nije hteo da radi valjano, kad ti našao da edituješ komentar.

Taman pomislih da sam saznao zašto Plej Stor danas nije hteo da radi valjano, kad ti našao da edituješ komentar.

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Pitao sam gore ali mi niko nije odgovorio..
Zar je moguce da nema nacina da se sihronizuje fejsbuk i tapatalk ? Sve poruke koje procitam na računaru mi dolaze na telefon. Bilo fejsbuk bilo sa foruma. Izludi me zivog.
Zar je moguce da nema nacina da se sihronizuje fejsbuk i tapatalk ? Sve poruke koje procitam na računaru mi dolaze na telefon. Bilo fejsbuk bilo sa foruma. Izludi me zivog.
Napalm, verovatno niko ne zna, inače bi dobio odgovor. Stvarno ne znam šta može da bude i iskreno to mi se nije dešavalo...