Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kupio sam nedavno Nokiu 6230 i telefon je sjajan u svakom smislu.
Medjutim primetio sam da ponekad kada razgovaram ili pozivam nekoga cujem karakteristican zvuk smetnje koje proizvodi mobilni telefon (onaj isti tip zvuka kakav se cuje kada je telefon blizu radija ili TV-a). Zvuk nije glasan, ali ga ipak cujem u pozadini.
Kada se to desava u blizini se ne nalazi nijedan drugi mobilni telefon, a nema veze ni sa ljudima sa druge strane zice, jer mi se to desavalo cak i kada pozovem 95.
Dosao sam do zakljucka da telefon nekako registruje samog sebe kako radi i sam sebi stvara tu smetnju. Ponavljam ona nije jaka kao kada se to cuje na zvucnicima radija ili TV-a..ali mi kvari ugodjaj razgovora i to mi se nije desilo ni na jednom telefonu koji sam do sada koristio.
To je normalno, i tako je na svakom telefonu, ali je to veoma tiho, nije mi jasno kako si to cuo... uradi test.. smanji melodiju na telefonu... posalji samom sebi sms i prisloni na uvo cim sms ode.
Pa neb ja reko da je tu ista pokvareno, jednostavno kako reaguje na velike reaguje i na male zvucnjake, to je logicno... problem je kad krene da deluje na ljude... ja sam se jedno vreme budio sekund pre nego sto mi stigne sms.. instinktivno...
Znaci otkrili smo dvojicu na forumu sa savrsenim sluhom ili sa cudnim nervnim simptomom, cuju glasove u glavi Salim se ljudi to je normalno kod nekih telefona, recimo ja sam cuo na k500i juce kad mi je drugar dao tel!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.