6300- problem sa slusalicama

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
magnesium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 14:17

6300- problem sa slusalicama

Post od magnesium »

radi se o tome da kad pustim muziku preko music playera zvuk ide samo preko spoljnjeg zvucnika (loudspeaker) ali ne i preko slusalica. naravno izaberem opciju da ide preko headseta ali nista.
radio radi normalno preko slusalica, a i sam telefon uredno prepoznaje slusalice sa ikonicom u levom cosku.

jel zna neko o cemu se radi? sta treba da podesim?
hvala

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nemaš ništa da podesiš, po difoltu u music plejeru - ako fon detektuje sluške, ide preko njih, čim se otkače (ili je "pao" kontakt) pali se zvučnik.
Imaš opciju da biraš headset/loudspeaker u "options" u music player-u??? Ne verujem :uhuh: , na "Radio" naravno imaš. Upali ponovo music player i malo čačkaj kontakte, verovatno je do toga.
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

magnesium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od magnesium »

naravno da ima opcija headset/loudspeeker u music playeru. znaci slusalice su u redu cim mogu da slusam radio preko njih.
nego koji je password ovog modela, da probam da ga resetujem na fabricke vrednosti? jos to da probam...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

U pravu si, naravno, ja sam nešto "prezupčio" :oops: ali opet nema tu šta da se podešava, ako na fonu postoji ikonica "sluški" (konektori su OK) a iste ne rade, verovatno je neki SW bug
12345 je pass
:wink:

magnesium
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od magnesium »

e resetovao sam ga i slusalice proradile!!! uopste ne kapiram gde sam se zeznuo u podesavanjima!

hvala puno za password! :)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

...ni meni nije jasno, nema tu šta da se podešava što bi "restore factory settings" promenilo, čudno, al'da ne kvarimo, čestitam, samo nek'rade :)

Odgovori