Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

e npr moj drug je na nokii 6600 kad god ukljuci bluetoth telefon koji telefon prvi nadje salje teme i decko nije mogao resiti problem dok ga nije prefleshovao
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

i moj ortak koji je imao 6600 je slao nesto sto moj stari k700 nije mogao da procita i kad je dosao na red 6630 i ja budala primim to uspostavilo se da je virus
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Jul 2007. 11:55

Post od LW_N73 »

kako da izbrisem teme koje mi se ne pojavljuju u app. menageru??? ni u Xplore-u... hitno mi je... i, zasto se neke teme pojavljuju u app-u, a neke ne?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

LW_N73, format ?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

nemoj da formatirash mgu da se obrishu kad je telefon prikljuchen kao mass storage ako su snimljene na memorijsku karticu.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Nenad N70
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Avg 2007. 00:26

Post od Nenad N70 »

Nikako ne mogu da nakačim n73 na usb cabel!IRDA i blutut rade sa računarom a ca-53 kabel neće!Kabel je original(od n70 koji je kupljen original u kutiji,full pack),radi sa 6085,6230i,6630,6680provereno a n73 neće!PCsuite je 6.84

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od LW_N73 »

ma, formatirao sam karticu, ionako je bilo vreme...
nego, poceo USB da me muci, stoji prikacen na fon, i sam krene da se disconektuje, pa konektuje... smaraaa
sta da mu radim?

Izmenio:gameforce:Obrati pažnju na rečnik, nismo na ulici!

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

LW_N73
i mene to muci .... :dry:
potrudi se da ne mrdas kad prikacis ...

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje!Obrati pažnju na rečnik, nismo na ulici!

LW_N73
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od LW_N73 »

izvini Gameforce...
Ma ne mrdam ga uopste. stoji na stolu, u toku prebacivanja sasvim normalno radi, al kad zavrsi on pocne sam da se konektuje, pa diskonektuje, bukvalno svake sekunde... najgluplji ulaz za USB i slusalice

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Mene zanima da li mora da mi se pojavi ovaka
porku kad god nekog pozivam i kako da je iskljucim?

Slika

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

SE, ako si mt:s korisnik mora tako, ne mozes mu nista...

PozZ

zliman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 11:34

Post od zliman »

Moj n73 mi je pre 2 dana upao u vodu... I danas sam ga uzeo iz servisa i sve normalno radi, medjutim mene interesuje dal moze nesto da mu fali ubiduce jer je bio zesce mokar a i taj lik iz servisa kaze da ga sto pre prodam, kao procesor se pregrejava.... Dal ima ko strucan, sta raditi???

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Posto nema sanse da je sva voda lepo ociscena i svaki kontakt odmah prebrisan verovatno ce doci do korozije nekih delova i samim tim do nekih spojeva kojih ne bi trebalo biti. Mozda ce ti raditi 100god ako si imao srece, a mozda ce crci za nedelju dana, to se nikad ne zna...

PozZ

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Koren, je u pravu..

moj brat koji je imao k700, je bio jedan od onih kojima je crkao telefon posle nedelju dana od susenja..

dok je mom ortaku kome sam prodao 6630, isti i upao u vodu pre 8-9 meseci, i dan danas radi..

zakljucek>> prodaj ga sto pre jer je moguce da crkne..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

zliman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 11:34

Post od zliman »

Hvala momci na savetu, pa nista dacu ga oglase i gotovo... A sad pocela i mreza da se komira , jedva da ima 2.3 crtice a pre kupanja je uvek bila puna... A i baterija nije izdrzala ni 1 dan...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa vi posle kupujte polovne telefone iz oglasa 8) 8) :shock: :shock:

- "....i kakv ti je taj N73, mislim što ga profaješ?"
-" A maništa bre, nego smorio me/komplikovan mi ovaj Symbain, pa hoću nešto skuplje."
-" Aha, pa dobro, ajde onda da ga pogledamo, jel nije izgreban........nije super, onda smo se dogovorili"
A za 3 dana :wacko: :cry: :shock: :angry: :x "...moblini pretplatnik je ternutno nedostupan, molimo pozovite kasnije....moblie supscriber is unavila........"

Ne kažem da živimo u Švedskoj, i da svi treba da budemo apsolutno pošteni, ali logiku "verovatno će da mi rikne bolje d ga zavaljam što pre" barem zadrži za sebe. A ostali kad kupujete polovne telefone obavezno uzimajte podatke iz lične karte, jer ako bih ti ja kupio telefon za 180 evra i on mi rikne za 20 dana, našao bih te sigurno, ali ako bih se zbog toga pomučio, onda bih ti to naplatio duplo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ima jedan lik koji prodaje n73 za 140 eura(moze i menjanje za n70). kod telefona je sve super samo su telefon ne hvata mrezu. on je barem posten sto je napisao problem kod telefona, mnogi napisu da je telefon odlican a kad ga kupis telefon riknjava.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Da li je neko imao slican problem, da posle razgovora(ne posle svakog ali se desi) ne mozogu da nikog pozovem iz imenika, ali mogu da ukucam broj i da onda pozovem sto mi je mi je mnogo glupo i onda moram da restartujem telefon.

I kako da ubacim office fajlove u program quickoffice ?
Posto kada ucedjem u program nema fajlova, a kada idem na opcije ima samo O aplikaciji, Pomoc, Izadji.

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Koren »

Koliko sam ja primetio SVI imaju taj problem oko pozivanja brojeva iz imenika ili iz liste poziva, meni se to desi otprilike jednom mesecno. Valjda ce nekom novijom verzijom softvera i to otkloniti...

Da bi ti quick office video fajlove, oni moraju da se nalaze u documents folderu (ili u telefonu ili na kartici svejedno). Onda ih on skenira i prikaze sve dokumente. Ukoliko ti fajl nije u tom folderu, mozes ga otvoriti preko file manager-a, koji posle pokrene quick office.

PozZ

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

meni se to za pozivanje desilo samo jednom za 8 meseci. upravo se desilo neshtp neverovatno, baterija mi je drzhala 5 dana uz 8-9 sati muzike i 1-2 sata igrica.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Odgovori