Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
Koren, je u pravu..
moj brat koji je imao k700, je bio jedan od onih kojima je crkao telefon posle nedelju dana od susenja..
dok je mom ortaku kome sam prodao 6630, isti i upao u vodu pre 8-9 meseci, i dan danas radi..
zakljucek>> prodaj ga sto pre jer je moguce da crkne..
moj brat koji je imao k700, je bio jedan od onih kojima je crkao telefon posle nedelju dana od susenja..
dok je mom ortaku kome sam prodao 6630, isti i upao u vodu pre 8-9 meseci, i dan danas radi..
zakljucek>> prodaj ga sto pre jer je moguce da crkne..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Pa vi posle kupujte polovne telefone iz oglasa
- "....i kakv ti je taj N73, mislim što ga profaješ?"
-" A maništa bre, nego smorio me/komplikovan mi ovaj Symbain, pa hoću nešto skuplje."
-" Aha, pa dobro, ajde onda da ga pogledamo, jel nije izgreban........nije super, onda smo se dogovorili"
A za 3 dana
"...moblini pretplatnik je ternutno nedostupan, molimo pozovite kasnije....moblie supscriber is unavila........"
Ne kažem da živimo u Švedskoj, i da svi treba da budemo apsolutno pošteni, ali logiku "verovatno će da mi rikne bolje d ga zavaljam što pre" barem zadrži za sebe. A ostali kad kupujete polovne telefone obavezno uzimajte podatke iz lične karte, jer ako bih ti ja kupio telefon za 180 evra i on mi rikne za 20 dana, našao bih te sigurno, ali ako bih se zbog toga pomučio, onda bih ti to naplatio duplo.

- "....i kakv ti je taj N73, mislim što ga profaješ?"
-" A maništa bre, nego smorio me/komplikovan mi ovaj Symbain, pa hoću nešto skuplje."
-" Aha, pa dobro, ajde onda da ga pogledamo, jel nije izgreban........nije super, onda smo se dogovorili"
A za 3 dana

Ne kažem da živimo u Švedskoj, i da svi treba da budemo apsolutno pošteni, ali logiku "verovatno će da mi rikne bolje d ga zavaljam što pre" barem zadrži za sebe. A ostali kad kupujete polovne telefone obavezno uzimajte podatke iz lične karte, jer ako bih ti ja kupio telefon za 180 evra i on mi rikne za 20 dana, našao bih te sigurno, ali ako bih se zbog toga pomučio, onda bih ti to naplatio duplo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ima jedan lik koji prodaje n73 za 140 eura(moze i menjanje za n70). kod telefona je sve super samo su telefon ne hvata mrezu. on je barem posten sto je napisao problem kod telefona, mnogi napisu da je telefon odlican a kad ga kupis telefon riknjava.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Da li je neko imao slican problem, da posle razgovora(ne posle svakog ali se desi) ne mozogu da nikog pozovem iz imenika, ali mogu da ukucam broj i da onda pozovem sto mi je mi je mnogo glupo i onda moram da restartujem telefon.
I kako da ubacim office fajlove u program quickoffice ?
Posto kada ucedjem u program nema fajlova, a kada idem na opcije ima samo O aplikaciji, Pomoc, Izadji.
I kako da ubacim office fajlove u program quickoffice ?
Posto kada ucedjem u program nema fajlova, a kada idem na opcije ima samo O aplikaciji, Pomoc, Izadji.
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Koliko sam ja primetio SVI imaju taj problem oko pozivanja brojeva iz imenika ili iz liste poziva, meni se to desi otprilike jednom mesecno. Valjda ce nekom novijom verzijom softvera i to otkloniti...
Da bi ti quick office video fajlove, oni moraju da se nalaze u documents folderu (ili u telefonu ili na kartici svejedno). Onda ih on skenira i prikaze sve dokumente. Ukoliko ti fajl nije u tom folderu, mozes ga otvoriti preko file manager-a, koji posle pokrene quick office.
PozZ
Da bi ti quick office video fajlove, oni moraju da se nalaze u documents folderu (ili u telefonu ili na kartici svejedno). Onda ih on skenira i prikaze sve dokumente. Ukoliko ti fajl nije u tom folderu, mozes ga otvoriti preko file manager-a, koji posle pokrene quick office.
PozZ