Problem sa 6600
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Problem sa 6600
Kada hocu u inbox-u da udjem u poruke izbaci mi "Messaging:memory full!! Close some aplications and try again", to mi se isto desava kada hocu da kucam poruku. ima puno mesta i na telefonskoj mem i na kartici.. L neko zna shta mu je, i shta da radim?? Ne deshava se samo sa porukama ali me tu najvise smara..
p.s. vec sam pokushavao sa *#7370# ali o5 isto
p.s. vec sam pokushavao sa *#7370# ali o5 isto
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
hah, odakle da pochnem..
FSCaller(ukljuchen), slovoEd, FExplorer, AppMan, DevMan, sAnswer(iskljuchen), msgSaver, SmartMovie..+ gomila igrica
ali 3p tek pre nedelju dana je pocheo da baguje.. pre je radio extra, i kad pogasim sve programe (znachi drzim "menu" taster i nema nishta sem "Telephone") o5 me zeza

FSCaller(ukljuchen), slovoEd, FExplorer, AppMan, DevMan, sAnswer(iskljuchen), msgSaver, SmartMovie..+ gomila igrica
ali 3p tek pre nedelju dana je pocheo da baguje.. pre je radio extra, i kad pogasim sve programe (znachi drzim "menu" taster i nema nishta sem "Telephone") o5 me zeza
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Hm,pa ram ti je ok,proveri jedino da ti nije prepunjena mem telefona.Ako te i dalje zeza,onda je najbolje da ga formatiras,tako sto ugasis telefon i pritisnes zajedno *,3,zelenu slusalicu i upalis telefon (drzeci ove tastere jos jedno par sekundi posle paljenja) i formatiraj mem karticu.Samo pazi ovim brises SVE,zato sacuvaj kontakte i sve sto ti je bitno a nalazi se na mem telefona.
To tvoje je soft format, a ovo što kaže Phantom Lord je hard. Samo imaj u vidu da posle toga ništa više nećeš imati u telefonu, tako da bekapuj šta ti treba, ako išta i možeš da sačuvaš. I izvadi mem. karticu pre toga.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
sw nikad nisam menjao.. mislim da je neki iz 2004-te al necu sad da proveravam ugasio sam ga.. L mogu sam nekako da ga fleshujem ili servis???
Izmenio:gameforce:Zabranjena upotreba psovki, nismo na ulici.Pročitaj OVO
izvinjavam se. mada se ne secam da sam opsovao..
Izmenio:gameforce:Zabranjena upotreba psovki, nismo na ulici.Pročitaj OVO
izvinjavam se. mada se ne secam da sam opsovao..