Resetovanje 6280!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Resetovanje 6280!!
Moze li mi neko pomoci...imam telefon 6280 vec nekih nedelju dana i problem je u tome da se bez nekog razloga sam od sebe resetuje...na primer,posaljem MMS i cim posalje on se resetuje,ne svaki put ali cesto,ili telefon je u mirovanju i odjednom se resetuje itd...imam najnoviji softver (6.43) pa da nije mozda da softver ne odgovara telefonu,i ako ima neke veze telefon je sa mreze T-Mobile,svaka pomoc je dobrodosla...da ne zaboravim,kad sam kupovao telefon,prvi sam zamenio posle jednog dana zbog istog problema,samo je tamo bio ucestaliji i opet sam uzeo 6280 i opet se sve to i ovde desava,prosli telefon je imao isti softver...u radnji su mi rekli da ce verovatno biti bolje ako mi ubace neku drugu verziju softvera,sve to bi pokrila garancija...dajte neki savet...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
vagner, najbolje bi bilo da vratis taj telefon i trazis pare nazad, i da kupis isti model u nekoj drugoj prodavnici. Ako jednom dobijes telefon koji neradi to se zove slucajnost, a ako se to desi i drugi put e onda je to vec ozbiljno. Ko zna mozda su ti uvalili taj isti prvi model a kao drugi.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
vagner, taj model je vec vise puta oznacavan kao problematican,sto zbog klimavog slajda,sto zbog upadanje prasine ispod maske (na ekran),sto zbog tih famoznih resetovanja....
Moj predlog se poklapa sa predlogom prethodnih kolega,odnesi ga u radnju i trazi da ti srede problem (najverovatnije ce ga flashovati),ako i dalje nastavi da se resetuje trazi da ti ga zamene...
Moj predlog se poklapa sa predlogom prethodnih kolega,odnesi ga u radnju i trazi da ti srede problem (najverovatnije ce ga flashovati),ako i dalje nastavi da se resetuje trazi da ti ga zamene...
D500&E71