Nokia Multimedia Converter 2.0

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Nokia Multimedia Converter 2.0

Post od Mikele »

nesto radim pogresno verovatno.....otvorim program,ubacim mp3 fajl koji treba da se konvertuje u recimo AMR i kad kliknem na convert otvori se conversion progress i nista vise se be desava...u cemu je problem?
Ex Sir_Oliver

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Trebalo bi da je do programa mada :roll: ...........mozda je i mp3 u pitanju! Ali opet reinstaliraj program pa ponovo probaj......to ti je moja preporuka :!:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

SP2, predpostavljam?

Vidiš, nekim čudom spomenuti program ne radi na ovoj verziji Windows XPa. U tom grmu leži zec. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

aaaaaaaaa.............nisam znao...sta sad da radim?postoji li neki drugi program koji obavlja iste funkcije kao nmc?
Ex Sir_Oliver

srdjoraj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
Kontakt:

Post od srdjoraj »

Ja mislim da ps suite konvertuje mp3 fajl u format koji telefon može da pročita. Pričam za ps suite za nokia 6600. E sad ne znam koji ti telefon koristiš?
Ja prvo isečem mp3 fajl na delove koji mi trebaju a onda samo preko ps suit-a prebacim u telefon i gotova priča.
Jedino još ja imam dial-up modem!

Odgovori